- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.639
- 248
Evet canım hiç umutsu olma insallahh güzel bir değer çıkar bizede haber ver canımNe ihtimaller duyuyoruz cok doğru. Dua etcez bekliycez yarin izin günüm kan vercem . En azından acaba olmaz tamamen silerim bu ayi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım hiç umutsu olma insallahh güzel bir değer çıkar bizede haber ver canımNe ihtimaller duyuyoruz cok doğru. Dua etcez bekliycez yarin izin günüm kan vercem . En azından acaba olmaz tamamen silerim bu ayi
Benimde bugün aşılamanın 10.günü dün geceden beri ara ara kasığım ağrıyor birde belim ağrıyor akıntım günde 3 kere progestan kullanmaktan dolayı hep var ama bu belirtileri daha öncede yaşayıp hamile kalmadığım için heveslenmiyorum.
Yazarım tabi kızlarEvet canım hiç umutsu olma insallahh güzel bir değer çıkar bizede haber ver canım
İğneninde 12.günü benim ama bende hiç sanmıyorum canım yaaa her belirtiyi yaşadım öncedende olmadı. 2 çatlatma iğnesi denedik meğerse eşimde sperm azmış tutmadı. İlk aşılamam yine 800bin sperm yıkanmış tutmadı. İkinci bakalım yıkanmış 3m hayırlısıCatlatma iğnesi olmadi bende oyuzden hic bir belirti yok en azından belirti var derim. Insallah sendeki belirtiler bebek belirtileridir canim
Canım aynı gün olmuşuz aşılama senle. Kan için erken değil mi daha 14ten önceNe ihtimaller duyuyoruz cok doğru. Dua etcez bekliycez yarin izin günüm kan vercem . En azından acaba olmaz tamamen silerim bu ayi
Ahahah yaa pek sanmıyorum ya hayırlısı canım artıkAyy inşallah bebistendir
İnsallah olmuştur ya tutsunİğneninde 12.günü benim ama bende hiç sanmıyorum canım yaaa her belirtiyi yaşadım öncedende olmadı. 2 çatlatma iğnesi denedik meğerse eşimde sperm azmış tutmadı. İlk aşılamam yine 800bin sperm yıkanmış tutmadı. İkinci bakalım yıkanmış 3m hayırlısı
Hayırlısı canım ya iyice artık dalgaya vurmaya başladık bugün hastanenin önünden geçiyoruz eşim diyo cuma günü şurda bi negatifi görelimde bi kendimize gelelim falan her ay negatif negatifİnsallah olmuştur ya tutsun
Bizimkide öyle ya den hamile kalsa da regl olursun diyo her ay diyorum regl oldum diye diye adamda tik olduHayırlısı canım ya iyice artık dalgaya vurmaya başladık bugün hastanenin önünden geçiyoruz eşim diyo cuma günü şurda bi negatifi görelimde bi kendimize gelelim falan her ay negatif negatif
İnşallah koyulaşır canım günden güneBende test yaptım her gün takip etcem iğne 4aralik aşılama 6aralik.daha gitmemiş iğne etkisi bide akşam yaptım 3 saat tuttum su içmeden gayetde belirgin hala
İnsallah kuzum bakalımİnşallah koyulaşır canım günden güne
Baska bir doktor aşılamadan sonra 12. Gün kanda çıkar demişti. Kendi doktoruma kalsa 16. Gün yap dedi erken biliorum yarın izin günüm öğlen vercem kanCanım aynı gün olmuşuz aşılama senle. Kan için erken değil mi daha 14ten önce
Evet ya her doktora başka bişey diyor benimkide 15gun yap dedi kan tetsiBaska bir doktor aşılamadan sonra 12. Gün kanda çıkar demişti. Kendi doktoruma kalsa 16. Gün yap dedi erken biliorum yarın izin günüm öğlen vercem kan
Senin yaptığın test hcg mi li mi canimEvet ya her doktora başka bişey diyor benimkide 15gun yap dedi kan tetsi
Evet kuzum ya beş gün yaparım artarsa kan veririm yoksa regl beklerim ama iğne etkisi şuan 9gun oldu çünküSenin yaptığın test hcg mi li mi canim
İnşallah mutlu haberler alırsın canımBaska bir doktor aşılamadan sonra 12. Gün kanda çıkar demişti. Kendi doktoruma kalsa 16. Gün yap dedi erken biliorum yarın izin günüm öğlen vercem kan
hadı ınsallaaahhh bu sefer olur canım hıc tup bebege gerek kalmazKızlar günaydın.benimde yarın aşılamam var.bu ikinci olacak.bu da olmazsa ben daha fazla beklemeyeceğim Ocak ayında dinlenip şubatta tüp bebek deneyeceğim
İnşallah canım ben kendimi kötüsüne hazırlayım da tutarsa da süpriz olsunhadı ınsallaaahhh bu sefer olur canım hıc tup bebege gerek kalmaz