• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Kasım 2021 aşılama/ tüp bebek planlayanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Doktorun hap ile hiç denemeden iğne vermesi ilginç canım genelde hap ile tedaviye cevap vermeyenlere iğne uygulanıyor
Bilmedigimden ilk igne kullaninca smdide hap verilince bi sormak istedm sizler. Bilirsiniz diye artk hangisini uygun goruyosalar bize bizde yapiyorz sonu guzl olsnda tek

Bilmedigimden ilk igne kullaninca smdide hap verilince bi sormak istedm sizler. Bilirsiniz diye artk hangisini uygun goruyosalar bize bizde yapiyorz sonu guzl olsnda tek
Doğru diyorsun canım. Hapla olması güzel iğneler maliyetliymiş galiba

kızlar merhaba
şöyle okudum geneli ayy papatyamveben inşallah herşey güzel olur, sonuç bekleyenler inşallah bebişleriniz sizinledir, haydi bu yılı bebişli kapatın inşallah :) ben mecbur artık tüp bebek kısmındayım artık :( biraz dinleniyorum sonra başlayacağım hayırlısı ile :)

kızlar merhaba
şöyle okudum geneli ayy papatyamveben inşallah herşey güzel olur, sonuç bekleyenler inşallah bebişleriniz sizinledir, haydi bu yılı bebişli kapatın inşallah :) ben mecbur artık tüp bebek kısmındayım artık :KK43: biraz dinleniyorum sonra başlayacağım hayırlısı ile :)
canımmm ınsallaahhh Allah razı olsun hepımız ıcın hayırlısı olsun.
sende dınlen tup bebege guzelce gecıs yap sonucun cok guzel olsun amınn

10. Gün bugün 3 aralıkta iste oldu🙄 sıfır belirti olursa da mucize derim
erken daha yavrum ya, 11-12 de hep baslıyor belırtı oda gogus agrısı falan yaızyolar genelde benımde gecen ay 11.12 gun aşırı gogus agrım olmustu boyle acıma gıbı. suan regl agrım var valla 8.gün benımde :(

Eşim cok gergin hic bir şekilde iletişime geçemiyorum bebek lafını bile duymak istemiyor 😩

yaaa aslında onun bıraz daha rahat olması lazım ki sen gerilme bçyle stres yapma :KK43:
cunku bız cekıyoruz butun acıları ugraşları ve üzüntünün büyüğü bizim .
Anlamıyor dünya nın sonu gibi davranıyor. Bende kapana sıkışmış gibi hissediyorum saatlerce ağlamak ıstiyorum 😭😭😭😭

Anlamıyor dünya nın sonu gibi davranıyor. Bende kapana sıkışmış gibi hissediyorum saatlerce ağlamak ıstiyorum 😭😭😭😭
yaa cok zor bır durum, ınankı asılam yaptırıp amh 0,01 ıle gebe kalan 1mılyon spermle gebe kalan okudum kı. hıc umutsuz olmasın. evet sende cok uzulursun, bızde tam tersı ben cok aglak bırıyımdır esımde demkkı zamanı degıl bız elımızden gelenı yapıyoruz sankı 50yasında mısın der hep, o benı rahatlatır .
ama sen aglama canım erken daha gercekten , dua et

Selam kızlar nasılsınız. Benim moralim çok bozuk hic bir belirti yok
Benimde bugün aşılamanın 10.günü dün geceden beri ara ara kasığım ağrıyor birde belim ağrıyor akıntım günde 3 kere progestan kullanmaktan dolayı hep var ama bu belirtileri daha öncede yaşayıp hamile kalmadığım için heveslenmiyorum.

Benimde bugün aşılamanın 10.günü dün geceden beri ara ara kasığım ağrıyor birde belim ağrıyor akıntım günde 3 kere progestan kullanmaktan dolayı hep var ama bu belirtileri daha öncede yaşayıp hamile kalmadığım için heveslenmiyorum.
Catlatma iğnesi olmadi bende oyuzden hic bir belirti yok en azından belirti var derim. Insallah sendeki belirtiler bebek belirtileridir canim😊

yaa cok zor bır durum, ınankı asılam yaptırıp amh 0,01 ıle gebe kalan 1mılyon spermle gebe kalan okudum kı. hıc umutsuz olmasın. evet sende cok uzulursun, bızde tam tersı ben cok aglak bırıyımdır esımde demkkı zamanı degıl bız elımızden gelenı yapıyoruz sankı 50yasında mısın der hep, o benı rahatlatır .
ama sen aglama canım erken daha gercekten , dua et
Ne ihtimaller duyuyoruz cok doğru. Dua etcez bekliycez yarin izin günüm kan vercem . En azından acaba olmaz tamamen silerim bu ayi

Back