Yumurta catlamissa canim degerlendir bu gunleri yani hamile kalabilirsin demek istemis drKızlar mrb aranıza yeni katıldım benim size bi kaç sorum olucak yardım ci olursanız çok sevinirim şimdi ben 5 senelik evliyim 6 aydir korunmuyoruz doktora gittim eşimde ve bende bir sıkıntı olmadığını söyledi ilk gittigim se sol tarafta 3 yumurta olusmusdedi 1 hafta sonra gittiğimde sağ tarafta yumurta çatlaması olmuş dedi kan hormon vs bi sıkıntı yok adet gününü bekleyip görücez dedi tam olarak bişey anlamdım
canım yumurta ilk oluştuğunda hemen çatlamıyor büyümesi ve belli bir olgunluğa ulaşması gerekiyor. Belli bir olgunluğa geldikten sonra yumurta çatlıyor ve çatladıktan sonra sperm ile buluşup döllenmesi gerekiyor ve bunun içinde yumurta çatladıktan sonra 12 ile 24 saat arasında yaşar bu süre içerisinde döllenme olmaz ise yumurta ölerek 14 gün sonra adet kanaması olarak atılır. Senin şimdi yumurta çatlaman olmuş ve bu yüzden de doktorun adet gününü bekleyeceğiz ve göreceğiz demiş yani gebelik var mı yok mu adetinin zamanı geldiğinde belli olacak bunu söylemek istemişKızlar mrb aranıza yeni katıldım benim size bi kaç sorum olucak yardım ci olursanız çok sevinirim şimdi ben 5 senelik evliyim 6 aydir korunmuyoruz doktora gittim eşimde ve bende bir sıkıntı olmadığını söyledi ilk gittigim se sol tarafta 3 yumurta olusmusdedi 1 hafta sonra gittiğimde sağ tarafta yumurta çatlaması olmuş dedi kan hormon vs bi sıkıntı yok adet gününü bekleyip görücez dedi tam olarak bişey anlamdım
İnş hamile kalırım güzel dualarınıza ihtiyacım var tsk ederimYumurta catlamissa canim degerlendir bu gunleri yani hamile kalabilirsin demek istemis dr
Aminn canim allah gonlune gore versin canim.İnş hamile kalırım güzel dualarınıza ihtiyacım var tsk ederim
Canım;Adete 6 gün kala idrarda gebelik testi pozitif çıktı böyle durumla karşılaşanlar oldu mu ,kan sonucUmu bekliyorum
Kan sonucum çıktı 60Canım;
gebelik testlerinde negatif çıktığında yanılma payının olduğunu fakat pozitif çıktığında yanılma payının yok gibi birşey olduğunu okudum hep. Bu şekilde bilgi verilmiş.
Gebelik testinin markası ne ? ayrıca kan testinin sonuçlarını aldın mı canım en kesin sonuç kan tahlili
hamilesin canım çok sevindim hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah canım. Evde yaptığın idrar testinin markası neydi baya erken sonuç vermiş ?Kan sonucum çıktı 60
Selam canım;Iyi gunler arkadaslar en son adet tarihim 21 aralik ovulasyon donemimde ocagin 6sindaydi o 21inde adet olmam gerekiyodu olmadim hamileyimdir diye 2 kere test yaptm bsey cikmadi 3 gun sonra kan testi yaptm yine sonuç cikmadi bugun 26si ve hala hastalanmadim cok agrim var midemde bulaniyo acaba gec dollenme mi var bende
selam canım inşallah rabbim nasip eder hamilesindir inşallah. yarın adet gününse bugünde test yapsan çıkar. Hatta ovulasyon testi varsa onunla çok daha önceden hamileliğini öğrenenler varmış.Kızlar mrb benim adet günüm yarın en son doktora gittiğimde yumurta çatlamış adet gününü bekleyip gorcez demişti üzerimde bi mutsuzluk varki sormayın gitsin artık hamile kalmak istiyorum
canımmm çok sevindim inşallah sağlıklı bir şekilde Allah'ın izni ile alırsın bebişini kucağına. Hamileliğini öğrenmeden önce başka belirtiler oldu mu ?Benimde adet olacakmışım gibi çok kötü ağrılarım oluyor karnımda şişlik , uyku hali beta hcg 140 2 gün önce çıkmıştı
Yok sadece ateş basması olducanımmm çok sevindim inşallah sağlıklı bir şekilde Allah'ın izni ile alırsın bebişini kucağına. Hamileliğini öğrenmeden önce başka belirtiler oldu mu ?
selam canım inşallah rabbim nasip eder hamilesindir inşallah. yarın adet gününse bugünde test yapsan çıkar. Hatta ovulasyon testi varsa onunla çok daha önceden hamileliğini öğrenenler varmış.
5 senelik evliyim 6 aydir istiyoruz
Sen ne zamandır istiyorsun bebek ?