selam canım inşallah rabbim nasip eder hamilesindir inşallah. yarın adet gününse bugünde test yapsan çıkar. Hatta ovulasyon testi varsa onunla çok daha önceden hamileliğini öğrenenler varmış.
Sen ne zamandır istiyorsun bebek ?
peki adet günün mü öğrendin ne zaman öğrendin ? Bende çok sabırsızım bu konudaYok sadece ateş basması oldu
canım sorun tamamen psikolojik benim birebir yakınımda arkadşım uğraştı 2-3 ay çocuk için olmadı sonra tatile gittiler döndüğünde hamile kaldı ve hiç aklında yokken çocuk olayını aklından çıkarmış tatil falan derken birde baktı hamile5 senelik evliyiz 6 aydir istiyoruz doktor hiçbir sorun olmadığını söyledi eşimde ve bende ama neden olmuyo ozman çok uzuluyorum
Aynen benimde öyle oluyor her an adet olacakmışım gibiBen de gebe kalaba kadar hep belirti aradigim için yazmak istedim. Kaşık ağrısı akıntı adet olacakmis hissi oldu gerçekten de. Akıntı ay adet oldum galiba diyecek kadar. Ve kasıkta katında ağrı oluyor ara ara batna şeklinde benim belirtilerim bunlar... darısı isteyen herkese
Betahcg ilk kaç cıktı senin galiba aynı zamanda gebe kalmışız sat4ocak benimAynen benimde öyle oluyor her an adet olacakmışım gibi
Ben sat 2 ocak ... 25 ocakta idrarda pozitf çıktı,akşamı kan verdm 60 çıktı,iki gün SONra tekrar yaptım testi 140 çıktı . Artık kese 1 hafta sonra görünürBetahcg ilk kaç cıktı senin galiba aynı zamanda gebe kalmışız sat4ocak benim
senin kaç çıktıBetahcg ilk kaç cıktı senin galiba aynı zamanda gebe kalmışız sat4ocak benim
Inşallah canım hayırlısı olsun hakkimizdaBen sat 2 ocak ... 25 ocakta idrarda pozitf çıktı,akşamı kan verdm 60 çıktı,iki gün SONra tekrar yaptım testi 140 çıktı . Artık kese 1 hafta sonra görünür
Betahcg ılk 60 2 gun geçtikten sonra 140 çıktıBetahcg ilk kaç cıktı senin galiba aynı zamanda gebe kalmışız sat4ocak benim
Hayır adete 8 gün kalapeki adet günün mü öğrendin ne zaman öğrendin ? Bende çok sabırsızım bu konuda
Gün aşırı ilişki yap ,yumurtlama günlerinde5 senelik evliyiz 6 aydir istiyoruz doktor hiçbir sorun olmadığını söyledi eşimde ve bende ama neden olmuyo ozman çok uzuluyorum
çok iyiymiş canım baya erken öğrenmişsinHayır adete 8 gün kala