kasık ağrısı, adet olcakmış hissi ve akıntı gebelik belirtisi mi ?

Çok teşekkür ederim evet cnm.bugun 7 .gün gecikmede testte direkt çıktı zaten. Ağrılarım devam ediyor. Kalça ağrısı çok kötü gece uyuyamıyorum mide bulantısı çok yok akıntı da çok az arada beyaz yada şeffaf oluyor
Kızlar herkesin bünyesi farklı akintim yok ağrım yok diip moralinizi bozmayin bu bnm 6. Denemem di. Kan sonucunu almadan tam da sevinemiyorum

çok sevindim canım ya senin adına gerçekten.. Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.

bende çok umutluydum bu aydan ama 3 gün var adetime bu sabah erken gebelik testi yaptım negatif çıktı bi daha ki aya inşallah

Bnce daha çok erken gecikme olmadan test yapmA. Birde kendini koşullandir mA vücudun kendini hazır hissettiğinde hamile kalacaksın. Oluruna bırakıp psikolojini bozma kendi ni daha iyi hissediceksin cnm. İns sende en yakın zamanda hamile kalırsın üzülme sakın zamanı gelince olacak

Hakikaten çok erken daha 3 gün var adetinize naptınız siz. Gecikmeden 1 hafta sonra kan verin ya da 2 hafta bekleyin idrar.testi yapın ama en garantisi kan vermek

yani bu erken gebelik testinde negatif çıkmasının yanlış olma ihtimali de var mı ? Çok mu erken test yaptım ? yumurtlama günüm 2-3 ocaktı

Hakikaten çok erken daha 3 gün var adetinize naptınız siz. Gecikmeden 1 hafta sonra kan verin ya da 2 hafta bekleyin idrar.testi yapın ama en garantisi kan vermek
ayyy canım böyle diyince bi düşündüm acaba mı diye. benim yumurtlama tarihim 2-3 ocaktı o yüzden erken gebelik testinde çıkar diye düşündüm siz böyle yazınca bende acaba negatif çıkması yanlış olabilir mi diye de düşündüm

Tabiki yanlış olabilir gerçekten çok erken sabredin azcık:))) çıkmazsa da canınız sağolsun ama belirtiler var yönünde.

Tabiki yanlış olabilir gerçekten çok erken sabredin azcık:))) çıkmazsa da canınız sağolsun ama belirtiler var yönünde.
canım yaaa çok teşekkür ederim ben o zaman cumartesiye kadar bekliyeyim bakayım inşallah hepimizin gönlünden geçen olru :)

Kizlar ,
Az once ovulasyon testi yaptim hamileykende pozitif cikiyormus ya ovulasyon testlerinde daha benim 3 gun var ama koyulasmaya baslamis sanki ekliyorum resmi

Eklentiler

• unnamed.jpg
    31,7 KB · Görüntüleme: 2.262
Naptin canım konusmalari okudum da merak ettim kan testi yaptirdin mi sonuç nedir :)) insallah hamissindirrrr Allahm hepimize nasip etsin :))
Kizlar ,
Az once ovulasyon testi yaptim hamileykende pozitif cikiyormus ya ovulasyon testlerinde daha benim 3 gun var ama koyulasmaya baslamis sanki ekliyorum resmi

Naptin canım konusmalari okudum da merak ettim kan testi yaptirdin mi sonuç nedir :)) insallah hamissindirrrr Allahm hepimize nasip etsin :))
kuzum dün gece hastalandım o kadar umutluydum ki bu ay.
adetim öncekiler gibi değil az geliyor ama yine de hastalandım işte adetimin bitiminde doktoruma gideceğim muayene için bir baksın bakalım

Selam kızlar. Yardımcı olabilir misiniz bana da. Benim ovulasyon testi 4 ocakta pik yapmıştı. Ondan sonra test yapmaya devam etmiştim. Yarın ya da cuma bat gunu. Dün gebelik testi yapmıştım ama negatifti. Bugün ovulasyon fotodaki gibi çok koyu. Sizce gebelik var mıdır. Yumurtlamadan bu yana beyaz akinti vardı. Son 4,5 gündür Afedersiniz ama islak gibi hissediyordum hala beyaz akinti geliyor çoğaldı yani. Sizce gebelik var mıdır. Yoksa normalde adete yakin ovulasyon hep koyu mu çıkar?

Eklentiler

• 20180117_103330-1-01-2.jpg
    178,5 KB · Görüntüleme: 1.495
canım ama iki çizgi aynı koyulukta değil gibi duruyor bence 2 gün sonra falan bi test daha yap normalde forumda ovulasyon testi ile gebelik öğrenen çok var ama çizgilerin aynı koyulukta olması gerekiyor ovulasyonda

canım ama iki çizgi aynı koyulukta değil gibi duruyor bence 2 gün sonra falan bi test daha yap normalde forumda ovulasyon testi ile gebelik öğrenen çok var ama çizgilerin aynı koyulukta olması gerekiyor ovulasyonda
Canım cevabın için öncelikle teşekkür ederim. Bu test lab... ovulasyon testleri. Ve hep yarım gösteriyor. Ben kenarındaki ince çizgiden anlayabiliyorum. 4 ocaktaki pik olan. Koyu deil mi sizce. Yarın tekrar gebelik testi yapacam bakalım. Dua edin insaallah vardır.

Eklentiler

• 20180117_112513-1-1-01.jpeg
    31 KB · Görüntüleme: 1.430
evet canım koyu duruyo inşallah vardır hadi güzel haberlerle inşallah :) kaç aydır bebek deniyordunuz _

Insaallah vardır. Bu 5.ayım benim. 1,5 yıllık evliyim ama ağustos ayında vajiyi yenmistim. Eylülde çalışmalara baslayabildik :)
benimde 2 ay geçti denemeye başlayalı adet oldum dün gece 3. aya başlıyoruz bakalım Allah hepimize en kısa zamanda nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…