o bendede oldu üretime 2 hafta kala başladı kasık ağrısı hala devam ediyor adetim 4 gün geçince test yaptım pozitif çıktı inş sende öyle olursun
Folik asit kullanan var mı gebelik öncesi
Hadi bakalım inşinşallah adet günüme 2 gün var bakalım sonuç neyi gösterir. Hayırlısı
Olabilir canım hemen bi test yap varsa çıkarSlm arkadaşlar bana yardımcı olur musunuz adetim düzenlidir 28 günde olurum normalde dün gelmesi lazımdı gelmedi 2 eylül sabah kahverengi akıntı oldu geçti ama kasık ağrım var göğüslerim elektrik çarpması gibi oluyor ara ara acaba gebelik olabilir mi
Teşekkür ederim cnmOlabilir canım hemen bi test yap varsa çıkar
Canım benim de senin gibi dün gece adet olmam gerekiyordu. Olmadım ama bacak bel kasık ağrım var. Sen oldun mu adet?6 aydır olmuyor. Artık kendimi çok umutsuz hissediyorum. İns cnm herşey gönlümüzce olsun
Ilk deneyisin kuzucum :)))İlk deneyişin mi canım?
Olabilir de olmayabilir de biraz daha bekle sonra test yaparsın daha regline var.Ama inşallah hamilesindir
Benimde aynı adet olacağım gibi karınım ağrıyor tuvalette gidiyom ama hiçbir şey gelmiyor inşallah hamiliyizdirSelam Kızlar;
Son Adet Tarihi: 16 Aralık
Adet döngüsü : 32-34 gün
Adet günü: 5 gün
Yumurtlama günü 2-3 ocak 2018 (ovulasyon testi ile yapıldı)
Beklenen Adet Tarihi: 19 Ocak 2018
Arkadaşlar tüm bilgileri yukarıda paylaştım. 7-8 gün önce yumurtlamam gerçekleşti ve biz bu günleri değerlendirdik. Şu an da da adetime 7-9 gün arası var. Yumurtlamadan bir süre sonra kasıklarımda ağrı oluştu sanki hastalanacakmışım da ama hastalanamıyormuşum gibi. Sürekli tuvalete gittiğimde bakıyorum olmuş muyum yoksa diye ama aslında günüme de var. 1-2 defa da kasıklarıma iğne batması oldu ama geçti sonrasında bir daha tekrarlamadı. Ama akıntımda var. Bazen beyaz kremsi bazende açık sarı gibi. Acaba tekrar yumurtluyor muyum diye 2.ciye mi yumurtluyorum diye 2-3 gün önce ovulasyon testi yaptım ama negatif çıktı. Adet olcakmışım gibi sancı hala arada oluyor devam ediyor.
Hamile olma ihtimalim olabilir mi ? Böyle bir durumu yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı ?
Şim
diden çok teşekkür ederim
Benim adetime 2 gün var ovulasyon testlerim pik yaptı gün içinde 2-3 tane yaptım inanamadım , 2 tane gebelik testi aldım bunun üstüne biri çok çok az silik çıktı diğerinde bişey çıkmadı kahverengi bi akıntı da başladı . Çok kafam karışık acaba regl mi gebelik mi ?canım bence olabilir bir iki gün sonra elinde varsa ovulasyon testi yap onu herkes yazıyor forumda onunla gebeliğini erken öğrenen çok kişi varmış. Belki senin de bu şekilde öğrenme ihtimalin olabilir
Zaman herşeyin ilacı ama ah şu beklemek olmasa benımde 3 gğn gecikmem var kasık aprısı cekıyrum sankı adet olacakmsm gibi bugun akşam kahverengi akıntı geldi birdaha gelmedi. Yerleşme mı yoksa adet öncesi mi bilmiyorum. 3 gebelik geçirdim üçünüde de kaybettim. En güzeli kan testi ver rahatlaSelam Kızlar;
Son Adet Tarihi: 16 Aralık
Adet döngüsü : 32-34 gün
Adet günü: 5 gün
Yumurtlama günü 2-3 ocak 2018 (ovulasyon testi ile yapıldı)
Beklenen Adet Tarihi: 19 Ocak 2018
Arkadaşlar tüm bilgileri yukarıda paylaştım. 7-8 gün önce yumurtlamam gerçekleşti ve biz bu günleri değerlendirdik. Şu an da da adetime 7-9 gün arası var. Yumurtlamadan bir süre sonra kasıklarımda ağrı oluştu sanki hastalanacakmışım da ama hastalanamıyormuşum gibi. Sürekli tuvalete gittiğimde bakıyorum olmuş muyum yoksa diye ama aslında günüme de var. 1-2 defa da kasıklarıma iğne batması oldu ama geçti sonrasında bir daha tekrarlamadı. Ama akıntımda var. Bazen beyaz kremsi bazende açık sarı gibi. Acaba tekrar yumurtluyor muyum diye 2.ciye mi yumurtluyorum diye 2-3 gün önce ovulasyon testi yaptım ama negatif çıktı. Adet olcakmışım gibi sancı hala arada oluyor devam ediyor.
Hamile olma ihtimalim olabilir mi ? Böyle bir durumu yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı ?
Şimdiden çok teşekkür ederim
Sizde nasıl oldu hamilelikle mi sonuclandi?Benim adetime 2 gün var ovulasyon testlerim pik yaptı gün içinde 2-3 tane yaptım inanamadım , 2 tane gebelik testi aldım bunun üstüne biri çok çok az silik çıktı diğerinde bişey çıkmadı kahverengi bi akıntı da başladı . Çok kafam karışık acaba regl mi gebelik mi ?