kasık ağrısı, adet olcakmış hissi ve akıntı gebelik belirtisi mi ?

Yaptım negatif çıktı ama hala adet olmadim
canım bazen psikolojik olabiliyor geçen ay benimde öyleydi hamileyim sandım hatta baş dönmelerim bile oldu ama testler negatif çıktı sonra da regl oldum. İnşallah hamilesindir canım ama çok da umutlandırma kendini sonra insan daha çok üzülüyor olursa sürpriz olur güzel olur

Adet oldum çok moralim bozuk

Adet oldum çok moralim bozuk
Canım moralini bozma ve kafandan da çıkarmaya çalış insan etkileniryor. Geçen ay bende aynı şekilde oldum hatta eşime ben hamileyim bak görürsün hissediyorum ben dedim. Ama regl oldum. bu ay da kesin hamile değilim diyorum ne olursa olsun yok başka bişeydendir diyorum öyle yapıyorum. İnşallah vardır hamileyimdir ama değilsemde kendimi hep olumsuza hazırlıyorum ki geçen ay ki kadar üzülmiyim sende öyle yap kuzum

İnş hamilesindir cnm inş bizde bu güzel haberleri birbirimize veririz

İnş hamilesindir cnm inş bizde bu güzel haberleri birbirimize veririz
İnşallah Canım yaa bakalım bekliyorum adet zamanımı ama bu ay önceki ay kadar sorun etmiyorum takmıyorum kafamdan çıkarmaya çalışıyorum. Çünkü biliyorum ne zaman takmayı bırakırsam düşünmezsem Allah'ın izni ile bebişim benimle olacak :)

günaydın canlar;

var mı aramızda hamile olan ya da benim gibi BAT bekleyen ? Benim BAT 19 Şubat ve şuan kasıklarımda yine ağrı var sanırım yumurtlamadan kaynaklı.

hamile olan varsa belirtilerini paylaşabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…