canım adetin 2 gün geciktiyse çıkar. Yaptın mı test ?Kızlar adetim 2 gün gecikti test aldım ama yapmaya korkuyorum
ne güzel yaaaaa tebrik ederim inaşşal Allah bize de nasip ederBende adet olucam sanmıştım sancilarimdan dolayı ama hamile olmuşum
canım adetin 2 gün geciktiyse çıkar. Yaptın mı test ?
Bende adet olucam sanmıştım sancilarimdan dolayı ama hamile olmuşum
Benim 30ocakta 55çıktı ertesi gün dr a gittim 90çıktı bakalım bide yarın gitcez kaç çıkcak inşallah herşey yolundadırsenin kaç çıktı
Ben sadecee 2Defa kan tAhlili yaptırdım ilki 60 ,ikincisi 140.7 çıktı başka yapmadım 1 hafta sonra kese görmeye gidecegız inşallahBenim 30ocakta 55çıktı ertesi gün dr a gittim 90çıktı bakalım bide yarın gitcez kaç çıkcak inşallah herşey yolundadır
canım bazen psikolojik olabiliyor geçen ay benimde öyleydi hamileyim sandım hatta baş dönmelerim bile oldu ama testler negatif çıktı sonra da regl oldum. İnşallah hamilesindir canım ama çok da umutlandırma kendini sonra insan daha çok üzülüyor olursa sürpriz olur güzel olurYaptım negatif çıktı ama hala adet olmadim
canım bazen psikolojik olabiliyor geçen ay benimde öyleydi hamileyim sandım hatta baş dönmelerim bile oldu ama testler negatif çıktı sonra da regl oldum. İnşallah hamilesindir canım ama çok da umutlandırma kendini sonra insan daha çok üzülüyor olursa sürpriz olur güzel olur
Canımm kaç gün var keseyi görmeye ben haftaya ctsi görcem nasıl heyecanlıyım bir bilsen sende de heyecan var mı iştah ne durumdaBen sadecee 2Defa kan tAhlili yaptırdım ilki 60 ,ikincisi 140.7 çıktı başka yapmadım 1 hafta sonra kese görmeye gidecegız inşallah
Haftaya cuma gel dedi dr görürüz keseyı inşallah:)heyeacan tavan bende yaa ,iştah aynı ama sabah biraz bulantı oluyor bol bol su içiyorumCanımm kaç gün var keseyi görmeye ben haftaya ctsi görcem nasıl heyecanlıyım bir bilsen sende de heyecan var mı iştah ne durumda
Çubuk kraker ye canım benim de haftaya cumaydı ama calusıoz die ctsiye aldırdım saka gbi ya rüya gbi geliyor hala inanamadımHaftaya cuma gel dedi dr görürüz keseyı inşallah:)heyeacan tavan bende yaa ,iştah aynı ama sabah biraz bulantı oluyor bol bol su içiyorum
Canım moralini bozma ve kafandan da çıkarmaya çalış insan etkileniryor. Geçen ay bende aynı şekilde oldum hatta eşime ben hamileyim bak görürsün hissediyorum ben dedim. Ama regl oldum. bu ay da kesin hamile değilim diyorum ne olursa olsun yok başka bişeydendir diyorum öyle yapıyorum. İnşallah vardır hamileyimdir ama değilsemde kendimi hep olumsuza hazırlıyorum ki geçen ay ki kadar üzülmiyim sende öyle yap kuzumAdet oldum çok moralim bozuk
Bilgim yokKızlar mrb 8 haftalik hamile yim. Bugün kolundan belime doğru inen dalga şeklinde morluklar oluşmuş sizce neden olabilir
Aynen bende inanamıyorum cuma gideceğim kese için çok heyecanlıyımÇubuk kraker ye canım benim de haftaya cumaydı ama calusıoz die ctsiye aldırdım saka gbi ya rüya gbi geliyor hala inanamadım
İnşallah çabucacık geçer günler herşey yolund çıkarAynen bende inanamıyorum cuma gideceğim kese için çok heyecanlıyım
Aminnnnİnşallah çabucacık geçer günler herşey yolund çıkar
Canım moralini bozma ve kafandan da çıkarmaya çalış insan etkileniryor. Geçen ay bende aynı şekilde oldum hatta eşime ben hamileyim bak görürsün hissediyorum ben dedim. Ama regl oldum. bu ay da kesin hamile değilim diyorum ne olursa olsun yok başka bişeydendir diyorum öyle yapıyorum. İnşallah vardır hamileyimdir ama değilsemde kendimi hep olumsuza hazırlıyorum ki geçen ay ki kadar üzülmiyim sende öyle yap kuzum
İnşallah Canım yaa bakalım bekliyorum adet zamanımı ama bu ay önceki ay kadar sorun etmiyorum takmıyorum kafamdan çıkarmaya çalışıyorum. Çünkü biliyorum ne zaman takmayı bırakırsam düşünmezsem Allah'ın izni ile bebişim benimle olacak :)İnş hamilesindir cnm inş bizde bu güzel haberleri birbirimize veririz