Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kasık ağrısı, adet olcakmış hissi ve akıntı gebelik belirtisi mi ?
selam canım inşallah rabbim nasip eder hamilesindir inşallah. yarın adet gününse bugünde test yapsan çıkar. Hatta ovulasyon testi varsa onunla çok daha önceden hamileliğini öğrenenler varmış.
bizde 3 aydır istiyoruz canım cumartesi tekrar kontrol için doktoruma gittim hiç bir sıkıntı gözükmüüyor hatta yumurtan 11 cm olmuş sağ taraftan çatlayacak dedi. Stres yapma sıkıntı yapma rahat ol çocuk olmuyo diye düşünme dedi.
canım sorun tamamen psikolojik benim birebir yakınımda arkadşım uğraştı 2-3 ay çocuk için olmadı sonra tatile gittiler döndüğünde hamile kaldı ve hiç aklında yokken çocuk olayını aklından çıkarmış tatil falan derken birde baktı hamile
Ben de gebe kalaba kadar hep belirti aradigim için yazmak istedim. Kaşık ağrısı akıntı adet olacakmis hissi oldu gerçekten de. Akıntı ay adet oldum galiba diyecek kadar. Ve kasıkta katında ağrı oluyor ara ara batna şeklinde benim belirtilerim bunlar... darısı isteyen herkese
Ben de gebe kalaba kadar hep belirti aradigim için yazmak istedim. Kaşık ağrısı akıntı adet olacakmis hissi oldu gerçekten de. Akıntı ay adet oldum galiba diyecek kadar. Ve kasıkta katında ağrı oluyor ara ara batna şeklinde benim belirtilerim bunlar... darısı isteyen herkese
Ben sat 2 ocak ... 25 ocakta idrarda pozitf çıktı,akşamı kan verdm 60 çıktı,iki gün SONra tekrar yaptım testi 140 çıktı . Artık kese 1 hafta sonra görünür
Ben sat 2 ocak ... 25 ocakta idrarda pozitf çıktı,akşamı kan verdm 60 çıktı,iki gün SONra tekrar yaptım testi 140 çıktı . Artık kese 1 hafta sonra görünür
Selamlar benim catlatma iğne sonrası 10. Ve 11.günlerde adet olacakmış ağrısı ve pembemsi lekelemem oldu yerlesme olabilir mi? şimdi 14.gündeyim bat 3 şubat hala adet öncesi sendromlar var..ne zaman testte çıkar?