kasık ağrısı, adet olcakmış hissi ve akıntı gebelik belirtisi mi ?

5 senelik evliyiz 6 aydir istiyoruz doktor hiçbir sorun olmadığını söyledi eşimde ve bende ama neden olmuyo ozman çok uzuluyorum

bizde 3 aydır istiyoruz canım cumartesi tekrar kontrol için doktoruma gittim hiç bir sıkıntı gözükmüüyor hatta yumurtan 11 cm olmuş sağ taraftan çatlayacak dedi. Stres yapma sıkıntı yapma rahat ol çocuk olmuyo diye düşünme dedi.

5 senelik evliyiz 6 aydir istiyoruz doktor hiçbir sorun olmadığını söyledi eşimde ve bende ama neden olmuyo ozman çok uzuluyorum
canım sorun tamamen psikolojik benim birebir yakınımda arkadşım uğraştı 2-3 ay çocuk için olmadı sonra tatile gittiler döndüğünde hamile kaldı ve hiç aklında yokken çocuk olayını aklından çıkarmış tatil falan derken birde baktı hamile

Ben de gebe kalaba kadar hep belirti aradigim için yazmak istedim. Kaşık ağrısı akıntı adet olacakmis hissi oldu gerçekten de. Akıntı ay adet oldum galiba diyecek kadar. Ve kasıkta katında ağrı oluyor ara ara batna şeklinde benim belirtilerim bunlar... darısı isteyen herkese

Ben de gebe kalaba kadar hep belirti aradigim için yazmak istedim. Kaşık ağrısı akıntı adet olacakmis hissi oldu gerçekten de. Akıntı ay adet oldum galiba diyecek kadar. Ve kasıkta katında ağrı oluyor ara ara batna şeklinde benim belirtilerim bunlar... darısı isteyen herkese
Aynen benimde öyle oluyor her an adet olacakmışım gibi

Selamlar benim catlatma iğne sonrası 10. Ve 11.günlerde adet olacakmış ağrısı ve pembemsi lekelemem oldu yerlesme olabilir mi?
şimdi 14.gündeyim bat 3 şubat hala adet öncesi sendromlar var..ne zaman testte çıkar?

X