- 2 Ekim 2017
- 66
- 21
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumurtlama dönemi olabilir..Merhabalar.bende bu ay bir tuhafım.adet tarihim 20 ocak.gecikmeli olmuştum.eşim doğuda asker izine gelmişti.korunmasız ilişkimiz olmuştu.beyaz akıntım hala kesilmedi.kasıklarımda ağrı ve kramplar oluyor.2 gündür belimin ağrısından duramıyorum.kalçalarıma bacaklarıma iniyor ağrısı.acaba hamile olabilirmiyim sizce.daha önce 8 ay denemiştik hamile kalamamıştım.
canım bence olabilir bir iki gün sonra elinde varsa ovulasyon testi yap onu herkes yazıyor forumda onunla gebeliğini erken öğrenen çok kişi varmış. Belki senin de bu şekilde öğrenme ihtimalin olabilirMerhaba arkadaşlar
Son adet bitimine 15 gün oldu yumurtlama zamanını 2.3 gün geçince bir iki damla jel şeklinde pembemsi akintim geldi ertesi gün ise kirmizi birazdaha yoğun bir akintim oldu sizce yerlesme kanaması olabilirmi fikirlerinize ihtiyacım var tesekkurler
7canım bence olabilir bir iki gün sonra elinde varsa ovulasyon testi yap onu herkes yazıyor forumda onunla gebeliğini erken öğrenen çok kişi varmış. Belki senin de bu şekilde öğrenme ihtimalin olabilir
korkma canım düşük olsa kanamanın yanında pıhtılar falan olurdu. kanda gebelik bildiğim kadarı ile 10 gün sonra çıkıyor7
Kan testinde çıkarmı sence bide korkuyorum acaba hamileysem bile tutunamayıp düşmüş olabilirmi diye
18 şubat bat o gün ovulasyon testlerini göndermişsin ya canım o testlerden sonra yaptın mı hiç koyulaşmaya başlamış mı hiç?kızlarrr BAT bekleyen yok mu ? Ne zaman Bat'larınız ve hamile olduğunu öğrenen var mı ?
evet canım yaptım. bak tüm ovulasyonlarımı ekliyorum bir de dünkü ovulasyonumu da tek olarak ekliyorum. 8. Şubatta pik gözüküyo. Bugün yine yaptım ama onu ekleyemedim sanki düne göre birazcık koyulaşmış gibi ama yine silik18 şubat bat o gün ovulasyon testlerini göndermişsin ya canım o testlerden sonra yaptın mı hiç koyulaşmaya başlamış mı hiç?
benim bat normalde 18-19 şubat canım ama normalde 18.19. gün yumurtluyodum bu ay ovulasyonda pozitif pik 24. gün oldu geç yumurtladım galiba. 24. günden 14 gün ileri attığımda 22-23 Şubat'a denk geliyoBenimde böyle çıktı bat 18 subat
canım ben seni de çok merak ediyorum yapınca haber ver bana. Bende kararsız kaldım bi diyorum adete kadar devam edeyim yapıyım değişimleri göreyim birde diyorum adetten 1-2 gün önce yapayım iyice kararsız kaldımAma bugün yapamadım galiba gerekli koyulukta değil biz en iyisi bata bir gün kala yapalım
Bugün gebelik testi sipariş ettim perşembe elimde olur inşallah o zamanda 3 gün kalmış oluyor pek umudum yok bende lh testi ile deniyorum 3 aydır ama olumsuz inşallah bu ay tutmuşturbenim bat normalde 18-19 şubat canım ama normalde 18.19. gün yumurtluyodum bu ay ovulasyonda pozitif pik 24. gün oldu geç yumurtladım galiba. 24. günden 14 gün ileri attığımda 22-23 Şubat'a denk geliyo
canım aslında ovulasyon testi erken gebelik gibi olabiliyormuş bazen bu şekilde adeti geçmeden sitede öğrenen çok kişinin yazısını okudum. 2 gün kala yap bence ovulasyon. benimde bu ay umudum yok ama sanki ani hareketlerde sağ kasığımda gerilmeler oluyor. birde çok hafif mide bulantısı var gibi ama bu kadar erken belirti olmaz heralde.. galiba ben psikolojik yapıyorumBugün gebelik testi sipariş ettim perşembe elimde olur inşallah o zamanda 3 gün kalmış oluyor pek umudum yok bende lh testi ile deniyorum 3 aydır ama olumsuz inşallah bu ay tutmuştur