Gebeliğe Hazırlık Kaset silik çizgi lütfen bakarmısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım daha önce 28-30 günde bir olutordum geçen ay 36. Günde oldum 10 kasım da iki gündür çok göğüslerim ağrıyor acaba dedim erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı sonra özele gidip kan verdim bu akşam öyle öğrendim.

Anladım canım geç döllenme olmuştur üzülme sakın stres bile etkiliyor 2 gün sonra tekrar ver kan artışa bakılsın önemli olan 2 gün sonra artması değerin canını sıkma forumda 6.00 olan değerlerin doğum yaptıkları filan yazıyordu dua et bol bol kuran dinle sesli. Beslenmene ve folik asit alımına dikkat et bebeklerimiz bizimledir inşallah

Bide dediğin gibi ovulasyonla denerim sağol cnm ama acaba iki gün araylamı daha iyi yoksa birer gün arayla mi hani ara olunca sperm sayı ve kalitesi daha mı iyi oluyor
1 gün arayla bende sper zaten 72 saat vücutta canlı kalıyor diye biliyorum ama dediğim gibi obulasyon takip edip 1 gün arayla yapabilirsin canım

Benim son adetim 23.11 tarihiydi sonra 5 ve 9 aralıkta korunmasız ilişkim oldu bel ve kasık ağrımlarım mide bulantılarım mide yanmam diz ağrım var bide halsizlik ve uykusuzluk var test yapmadım daha adetime var diye sizce hamile kalmış olabilirmiyim

1 gün arayla bende sper zaten 72 saat vücutta canlı kalıyor diye biliyorum ama dediğim gibi obulasyon takip edip 1 gün arayla yapabilirsin canım
Tmm cnm öyle yaparım sağol

Hıı anladım ben de hiç yok o belirtiler sadeve az bir beyaZ katı bir akıntı var
Herkesin farklı olabilir hemen ümitsizliğe kapılmayın ben geçen ay çok emindim bir sürü belirtim vardı yoktu, bu ay inanın öylesine test yaptım

Merhaba babada yardımcı olabilir misiniz acaba benim de erken gebelik testinde ikinci çizgi silik ama belirgin resim atsam bakabilir misiniz acaba

testim böyle çıktı kanverdim iki gün önce Beta HCG 2.39 sonucu böyle çıkıpta sonradan yükselen var mı regl günüme de 6 gün var daha kimden yardım alacağımı bilemedim bu siteyi gördüm yardımcı olabilir misiniz tecrübeli olan var mı acaba

Eklentiler

• IMG-20221214-WA0015.jpeg
    40,7 KB · Görüntüleme: 576
Canım ne yaptın kan yaptırdın mı ben bugün ilk defa verdim kan
Canım bu sabah kan verdim 40. Saatte değerim 71.63 e yğkseldi çok şükür doktor gayet iyi olduğunu söyledi haftaya cmt ultrason randevusu verdi kısmetse sen naptin kan sonucun çıktı nı

Biraz erken yapmışsınız testi, adetiniz geciktiren sonra yapmanız daha mantıklı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…