- 14 Kasım 2022
- 14
- 5
- 28
-
- Konu Sahibi Emellzeliha
Evt cnm var hayırlı olsun inşallah sağlıklı gebeliktir benimde kimyasal gebeligimde test yaptığımda bu şekilde çıkmıştıEki Görüntüle 3175488
Kızlar kalbim duracak adetime 3 gün var hamile miyim
Canım 3 Kasım dı var bende doktora gittim ben şuan 5+4 haftalıgız Allah izin verirse kese gözüktü çarşamba kontrolüm var sende kan ver biran önce artışına bakarlar 2 güne bir birde lekelenme felan olursa hemen acile git tamam progestan veriyorlar çünkü o tutunmasina yardımcı oluyor benim ilk gebeligim kimyasal olmuştu bunda hemen doktora gittim iyiz şuan çok şükür senin son adet tarihin ne canımCanım sağol ya senin de var gibi canım sana da hayırlı olsun kusura bakma sabah o kadar heyecanlandım ki yazamadım sanabelirtilerin var mı canım son adet tarihin neydi senin biz hemen hemen aynıyız sanırım
Tamam canım nasıl istersem ben o attığım adete 2 gün varken yapmıştım kaset test di erken gebelik testi yapsam daha net çıkardıİnşallah cnm vardır, test yapmıyim adeti beklim adet günü yaparım şimdi yapsam çıkmasa acaba erkenmi yaptım şüphesi felan olur biraz daha bekliyim haber veririm yine
Canım benim de 18 Kasım son adet tarihim şuanlık daha birşey yok adetim geçtikten sonra doktora gideceğim biraz gecikme olsun testi de tekrarlayayım inşallah bebeğim benimledir. Canım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbimCanım 3 Kasım dı var bende doktora gittim ben şuan 5+4 haftalıgız Allah izin verirse kese gözüktü çarşamba kontrolüm var sende kan ver biran önce artışına bakarlar 2 güne bir birde lekelenme felan olursa hemen acile git tamam progestan veriyorlar çünkü o tutunmasina yardımcı oluyor benim ilk gebeligim kimyasal olmuştu bunda hemen doktora gittim iyiz şuan çok şükür senin son adet tarihin ne canım
Hmm daha 3 haftalık canım evet biraz bekle ben adetim 1 gün geçince kan vermiştim sağlık ocağından 1 gün arayla tekrar kan alıyorlar artış iyiyse kese gozukmesini bekliyorlar oda 5 veya 6 haftalikken genelde gözüküyor umarım müjdeli haberlerle gelirsinCanım benim de 18 Kasım son adet tarihim şuanlık daha birşey yok adetim geçtikten sonra doktora gideceğim biraz gecikme olsun testi de tekrarlayayım inşallah bebeğim benimledir. Canım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim
Kusura bakma canım mesaj yeni görüyorum varmış evet 5+4 haftaligizvar gibi gözüküyor inşallah vardır :) bende aynı durumdayım
Varmış canım 5+4 haftaligiz çok şükürHamilesin bence
O zaman cikmisti canım 5+4 haftaligiz kese gözüktüİlk beş dakikada çıktıysa pozitif olma ihtimali yüksek.
Önemli değil canımAa 29 Kasım mış senin vala heyecandan farketmemişim
Tamam canım nasıl istersem ben o attığım adete 2 gün varken yapmıştım kaset test di erken gebelik testi ya
Adet olmassam inşallah adet günü yaparım bende daha net sonuç alırım 4gün var yapınca yazarımTamam canım nasıl istersem ben o attığım adete 2 gün varken yapmıştım kaset test di erken gebelik testi yapsam daha net çıkardı
Tamam canım hayırlısı olsun hakkında inşallahAdet olmassam inşallah adet günü yaparım bende daha net sonuç alırım 4gün var yapınca yazarım
Amin cnm sağolTamam canım hayırlısı olsun hakkında inşallah
Naptın canım test yaptın mı senAmin cnm sağol
Naptın canım test yaptın mı sen
Merhaba cnm adet günüm yarındı malesef bugün adet oldum, bu ay baya da umutluydum 1 hafta boyunca yumurtlama akıntısı da vardı 2-3kere ilişkide oldu ama olmadı nasip bir kızım var 4 yaşında bizde ikincisini istiyoruz özellikle kızım çok istiyor çevreden görüp kizimada istedikten 1yıl felan sonra olmuştuNaptın canım test yaptın mı sen
Kısmet canım sıkma canını ovulasyon testi al istersen canım o günleri degerlendir bazen erkeklerde sperm canlı olmuyormuş her zaman belki ona denk gelmissinizdir ama dediğim gibi ovulasyon testi alıp hergun değerlendirMerhaba cnm adet günüm yarındı malesef bugün adet oldum, bu ay baya da umutluydum 1 hafta boyunca yumurtlama akıntısı da vardı 2-3kere ilişkide oldu ama olmadı nasip bir kızım var 4 yaşında bizde ikincisini istiyoruz özellikle kızım çok istiyor çevreden görüp kizimada istedikten 1yıl felan sonra olmuştu
Aynen kısmet bakalım inşallah yakında olurKısmet canım sıkma canını ovulasyon testi al istersen canım o günleri degerlendir bazen erkeklerde sperm canlı olmuyormuş her zaman belki ona denk gelmissinizdir ama dediğim gibi ovulasyon testi alıp hergun değerlendir
Canım beta kaçla öğrendinCanım sağol ya senin de var gibi canım sana da hayırlı olsun kusura bakma sabah o kadar heyecanlandım ki yazamadım sanabelirtilerin var mı canım son adet tarihin neydi senin biz hemen hemen aynıyız sanırım
Bide dediğin gibi ovulasyonla denerim sağol cnm ama acaba iki gün araylamı daha iyi yoksa birer gün arayla mi hani ara olunca sperm sayı ve kalitesi daha mı iyi oluyorKısmet canım sıkma canını ovulasyon testi al istersen canım o günleri degerlendir bazen erkeklerde sperm canlı olmuyormuş her zaman belki ona denk gelmissinizdir ama dediğim gibi ovulasyon testi alıp hergun değerlendir
Canım ben daha kan testi vermedim cumartesi günü vereceğim bugün adetim gecikti adetim gecikene kadar her gün test yapıp koyuluğunu takip ettim. Sürekli kan verip kendimi yıpratmak istemedim yükselme oldu mı olmadı mı diye cumartesi günü vereceğim inşallahCanım beta kaçla öğrendin