Gebeliğe Hazırlık Kaset silik çizgi lütfen bakarmısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım sağol ya senin de var gibi canım sana da hayırlı olsun kusura bakma sabah o kadar heyecanlandım ki yazamadım sana belirtilerin var mı canım son adet tarihin neydi senin biz hemen hemen aynıyız sanırım
Canım 3 Kasım dı var bende doktora gittim ben şuan 5+4 haftalıgız Allah izin verirse kese gözüktü çarşamba kontrolüm var sende kan ver biran önce artışına bakarlar 2 güne bir birde lekelenme felan olursa hemen acile git tamam progestan veriyorlar çünkü o tutunmasina yardımcı oluyor benim ilk gebeligim kimyasal olmuştu bunda hemen doktora gittim iyiz şuan çok şükür senin son adet tarihin ne canım

İnşallah cnm vardır, test yapmıyim adeti beklim adet günü yaparım şimdi yapsam çıkmasa acaba erkenmi yaptım şüphesi felan olur biraz daha bekliyim haber veririm yine
Tamam canım nasıl istersem ben o attığım adete 2 gün varken yapmıştım kaset test di erken gebelik testi yapsam daha net çıkardı

Canım benim de 18 Kasım son adet tarihim şuanlık daha birşey yok adetim geçtikten sonra doktora gideceğim biraz gecikme olsun testi de tekrarlayayım inşallah bebeğim benimledir. Canım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim

Hmm daha 3 haftalık canım evet biraz bekle ben adetim 1 gün geçince kan vermiştim sağlık ocağından 1 gün arayla tekrar kan alıyorlar artış iyiyse kese gozukmesini bekliyorlar oda 5 veya 6 haftalikken genelde gözüküyor umarım müjdeli haberlerle gelirsin

Tamam canım nasıl istersem ben o attığım adete 2 gün varken yapmıştım kaset test di erken gebelik testi ya

Tamam canım nasıl istersem ben o attığım adete 2 gün varken yapmıştım kaset test di erken gebelik testi yapsam daha net çıkardı
Adet olmassam inşallah adet günü yaparım bende daha net sonuç alırım 4gün var yapınca yazarım

Naptın canım test yaptın mı sen

Naptın canım test yaptın mı sen
Merhaba cnm adet günüm yarındı malesef bugün adet oldum, bu ay baya da umutluydum 1 hafta boyunca yumurtlama akıntısı da vardı 2-3kere ilişkide oldu ama olmadı nasip bir kızım var 4 yaşında bizde ikincisini istiyoruz özellikle kızım çok istiyor çevreden görüp kizimada istedikten 1yıl felan sonra olmuştu

Kısmet canım sıkma canını ovulasyon testi al istersen canım o günleri degerlendir bazen erkeklerde sperm canlı olmuyormuş her zaman belki ona denk gelmissinizdir ama dediğim gibi ovulasyon testi alıp hergun değerlendir

Canım sağol ya senin de var gibi canım sana da hayırlı olsun kusura bakma sabah o kadar heyecanlandım ki yazamadım sana belirtilerin var mı canım son adet tarihin neydi senin biz hemen hemen aynıyız sanırım
Canım beta kaçla öğrendin

Bide dediğin gibi ovulasyonla denerim sağol cnm ama acaba iki gün araylamı daha iyi yoksa birer gün arayla mi hani ara olunca sperm sayı ve kalitesi daha mı iyi oluyor

Canım beta kaçla öğrendin
Canım ben daha kan testi vermedim cumartesi günü vereceğim bugün adetim gecikti adetim gecikene kadar her gün test yapıp koyuluğunu takip ettim. Sürekli kan verip kendimi yıpratmak istemedim yükselme oldu mı olmadı mı diye cumartesi günü vereceğim inşallah

Anladım hayırlısı olsun ben bugün 22.07 ile öğrendim umarım olumsuz bie durum olmaz bende de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…