Gebeliğe Hazırlık Kaset silik çizgi lütfen bakarmısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bu sabah kan verdim 40. Saatte değerim 71.63 e yğkseldi çok şükür doktor gayet iyi olduğunu söyledi haftaya cmt ultrason randevusu verdi kısmetse 🙏🏻🥰 sen naptin kan sonucun çıktı nı
Canım benim de çıktı çok şükür 1500 çıktı Allahım hayırlısıyla kucağımıza almayo nasip etsin bitanem 🥰

Canım benim de çıktı çok şükür 1500 çıktı Allahım hayırlısıyla kucağımıza almayo nasip etsin bitanem 🥰
Ay masallah ne güzel çıkmış değerin umarım benimde yükselmeye devam eder o değerleri se bebişi de görürüm 🙏🏻🥰

Ay masallah ne güzel çıkmış değerin umarım benimde yükselmeye devam eder o değerleri se bebişi de görürüm 🙏🏻🥰
İnşallah canım bende daha görmedim
inaşşah bitanem bende görmedim bebeğimi daha biraz geçsin öyle gidicem canım inşallah herşey güzel gider kalp atışlarını duyarız 🥰♥️

inaşşah bitanem bende görmedim bebeğimi daha biraz geçsin öyle gidicem canım inşallah herşey güzel gider kalp atışlarını duyarız 🥰♥️
İnşallah canım benım senin ne kadar gecikmen vardı 😊

inaşşah bitanem bende görmedim bebeğimi daha biraz geçsin öyle gidicem canım inşallah herşey güzel gider kalp atışlarını duyarız 🥰a
Anladım canım benım tek endişem değerlerim şuan 1000 lerde değil :KK43:

Canım herkesin gebeliği farklı şekilde senin geç döllenme olabilir hiç üzülme takılma değerlere bebeğini göreceksin merak etme senin şuan kaç gün gecikmen var
Canım valla benim biraz karışık, normalde 28-30 günde bir oluyordum bir iki aldır 35-36. Günde en son 10 ksımda oldum 15 inde öğrendim ama korunmasız ilişkilerim 28 - 1 - 4-5-8 ve 11 inde oldu işaretliyordum ben uygulamadan ayın 1 indekinden kaldım dige düşünüyorum ama bilmiyorum

Canım valla benim biraz karışık, normalde 28-30 günde bir oluyordum bir iki aldır 35-36. Günde en son 10 ksımda oldum 15 inde öğrendim ama korunmasız ilişkilerim 28 - 1 - 4-5-8 ve 11 inde oldu işaretliyordum ben uygulamadan ayın 1 indekinden kaldım dige düşünüyorum ama bilmiyorum
Anladım canım olsun şimdi onlarla kafanı yorma hamilesin kaç aydır bu anı bekliyordun ve oldu tadını çıkar doktora gidene kadar düşünmemeye çalış düzenli beslen folik asitini iç gittiğinde bebeğini de göreceksin inşallah zaten bende şuan öyle yapıyorum çalışıyorum zaten kafama çok takmamaya çalışıyorum dua ediyorum kuran dinliyorum dinleniyorum ara ara kasık ağrım oluyor ayakta kalınca belim ağrıyor ve çok sık idrara çıkıyprım

Canım benimde bugün belim ağrıdı bir de adet olcam gibi kasık ağrım var seninde öyle mi

Anladım canım benım daha çok adet olcak gibi ama çok hafif sızıntı gibi akıntım var bir de baya
Benim akıntım çok yok canım çok da belirtim yok zaten şuanlık sadece 2 gün sonra kan versem mü bilemiyorum ya da sakin kalıp beklemeyeyim mi bakalım inşallah herşey güzel olur canım

Benim akıntım çok yok canım çok da belirtim yok zaten şuanlık sadece 2 gün sonra kan versem mü bilemiyorum ya da sakin kalıp beklemeyeyim mi bakalım inşallah herşey güzel olur canım
Canım sen dr git bence zaten 1500 olmuş değerin ultrasonda görürsün büyük ihtimalle 🥰

X