- 17 Aralık 2022
- 56
- 5
- 29
- Konu Sahibi Emellzeliha
teşekkür ederim fikriniz içinBiraz erken yapmışsınız testi, adetiniz geciktiren sonra yapmanız daha mantıklı olur.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederim fikriniz içinBiraz erken yapmışsınız testi, adetiniz geciktiren sonra yapmanız daha mantıklı olur.
Canım benim de çıktı çok şükür 1500 çıktı Allahım hayırlısıyla kucağımıza almayo nasip etsin bitanemCanım bu sabah kan verdim 40. Saatte değerim 71.63 e yğkseldi çok şükür doktor gayet iyi olduğunu söyledi haftaya cmt ultrason randevusu verdi kısmetse sen naptin kan sonucun çıktı nı
Ay masallah ne güzel çıkmış değerin umarım benimde yükselmeye devam eder o değerleri se bebişi de görürümCanım benim de çıktı çok şükür 1500 çıktı Allahım hayırlısıyla kucağımıza almayo nasip etsin bitanem
İnşallah canım bende daha görmedimAy masallah ne güzel çıkmış değerin umarım benimde yükselmeye devam eder o değerleri se bebişi de görürüm
inaşşah bitanem bende görmedim bebeğimi daha biraz geçsin öyle gidicem canım inşallah herşey güzel gider kalp atışlarını duyarızAy masallah ne güzel çıkmış değerin umarım benimde yükselmeye devam eder o değerleri se bebişi de görürüm
İnşallah canım benım senin ne kadar gecikmen vardıİnşallah canım bende daha görmedim
inaşşah bitanem bende görmedim bebeğimi daha biraz geçsin öyle gidicem canım inşallah herşey güzel gider kalp atışlarını duyarız
Ben gecikme olmadan öğrendim canım adetime 3 gün kala silik çıktı sonra adet günüme kadar her gün test yapıp koyulaşmasını bekledim adetim 3 gün gecikince test yaptımİnşallah canım benım senin ne kadar gecikmen vardı
Anladım canım benım tek endişem değerlerim şuan 1000 lerde değilİnşallah canım bende daha görmedim
inaşşah bitanem bende görmedim bebeğimi daha biraz geçsin öyle gidicem canım inşallah herşey güzel gider kalp atışlarını duyarız a
Canım herkesin gebeliği farklı şekilde senin geç döllenme olabilir hiç üzülme takılma değerlere bebeğini göreceksin merak etme senin şuan kaç gün gecikmen varAnladım canım benım tek endişem değerlerim şuan 1000 lerde değil
Canım valla benim biraz karışık, normalde 28-30 günde bir oluyordum bir iki aldır 35-36. Günde en son 10 ksımda oldum 15 inde öğrendim ama korunmasız ilişkilerim 28 - 1 - 4-5-8 ve 11 inde oldu işaretliyordum ben uygulamadan ayın 1 indekinden kaldım dige düşünüyorum ama bilmiyorumCanım herkesin gebeliği farklı şekilde senin geç döllenme olabilir hiç üzülme takılma değerlere bebeğini göreceksin merak etme senin şuan kaç gün gecikmen var
Anladım canım olsun şimdi onlarla kafanı yorma hamilesin kaç aydır bu anı bekliyordun ve oldu tadını çıkar doktora gidene kadar düşünmemeye çalış düzenli beslen folik asitini iç gittiğinde bebeğini de göreceksin inşallah zaten bende şuan öyle yapıyorum çalışıyorum zaten kafama çok takmamaya çalışıyorum dua ediyorum kuran dinliyorum dinleniyorum ara ara kasık ağrım oluyor ayakta kalınca belim ağrıyor ve çok sık idrara çıkıyprımCanım valla benim biraz karışık, normalde 28-30 günde bir oluyordum bir iki aldır 35-36. Günde en son 10 ksımda oldum 15 inde öğrendim ama korunmasız ilişkilerim 28 - 1 - 4-5-8 ve 11 inde oldu işaretliyordum ben uygulamadan ayın 1 indekinden kaldım dige düşünüyorum ama bilmiyorum
Canım adet olacak gibi değil de ara ara böyle değişik bir ağrı batar gibi oluyorCanım benimde bugün belim ağrıdı bir de adet olcam gibi kasık ağrım var seninde öyle mi
Anladım canım benım daha çok adet olcak gibi ama çok hafif sızıntı gibi akıntım var bir de bayaCanım adet olacak gibi değil de ara ara böyle değişik bir ağrı batar gibi oluyor
Benim akıntım çok yok canım çok da belirtim yok zaten şuanlık sadece 2 gün sonra kan versem mü bilemiyorum ya da sakin kalıp beklemeyeyim mi bakalım inşallah herşey güzel olur canımAnladım canım benım daha çok adet olcak gibi ama çok hafif sızıntı gibi akıntım var bir de baya
Canım sen dr git bence zaten 1500 olmuş değerin ultrasonda görürsün büyük ihtimalleBenim akıntım çok yok canım çok da belirtim yok zaten şuanlık sadece 2 gün sonra kan versem mü bilemiyorum ya da sakin kalıp beklemeyeyim mi bakalım inşallah herşey güzel olur canım
Şuan 4+2 son adet tarihime göre canımCanım sen dr git bence zaten 1500 olmuş değerin ultrasonda görürsün büyük ihtimalle
Benımde 5+2 adetime göre ama 5+2 olamamŞuan 4+2 son adet tarihime göre canım
Anladım canım hayırlısı olsun artık inşallah bebişlerimizi görüp yazarız buraya daBenımde 5+2 adetime göre ama 5+2 olamam
İnşallah canım benim güzel haberlerini bekliyorumAnladım canım hayırlısı olsun artık inşallah bebişlerimizi görüp yazarız buraya da
Bende senin güzel haberlerini bekliyorum canımİnşallah canım benim güzel haberlerini bekliyorum