Kaset gebelik testi

aksec

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2024
12
2
Kizlar testime bakar misiniz surelab bata 3 gun
IMG_4890.jpeg

Bata 3 gün kala kaset teste çıkması çok zor ki çıkmamış varsa da ya erken gebelik testi yapın ya da bekleyin biraz daha

Bata 3 gün kala kaset teste çıkması çok zor ki çıkmamış varsa da ya erken gebelik testi yapın ya da bekleyin biraz daha
IMG_4957.jpeg
Dediginiz gibi bugün gidip erken gebelik testi aldim idrar dagilimiyla belirdi fotografta cok belli degil kameramdan dolayi ama pozitif siz vesile oldunuz yoksa ben almazdim cok tesekkurler☺️

Hayırlı olsun, Belirtileriniz neler? Üstteki test laboquick mi?

Hayırlı olsun, Belirtileriniz neler? Üstteki test laboquick mi?
Cok tesekkur ederim isteyen herkes yasasin insallah 🙏🏻ustteki surelab 🥰 biz 7 aydir deniyoruz hatta bu adetten sonra rahim filmim vardi insallah kan verdikten sonra iptal edecegim. Benim gogus ucum ve cevresi son 5 gun kala asiri siyahlasti ama 6 gun kala da mide bulantim basladi durduk yere afedersiniz oguruyordum bazen cikariyordum bile. Bata yaklastikca sag kasigimda agrilar oluyodu 10 dakika 5 dakika suruyordu (halâ var) basim cok agridi migren hapi ictim o derece sadece 1 kere ictim ama hergun kafam kopacak gibiydi bugun yok. Kasigimin agrisi bacagima vuruyor bir de. Heyecandan karisik yazdim biraz azonce yaptim testi halâ titriyorum🥰

Eki Görüntüle 3502625 Dediginiz gibi bugün gidip erken gebelik testi aldim idrar dagilimiyla belirdi fotografta cok belli degil kameramdan dolayi ama pozitif siz vesile oldunuz yoksa ben almazdim cok tesekkurler☺️
Evet fotoğrafta tam belli olmuyor ama gözle görünüyorsa hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız 😇 kan tahlili verip 2 günde bir artış oranını takip edin 2500 ve sonrasında inşallah keseyi görürsünüz 🙏🏻

Evet fotoğrafta tam belli olmuyor ama gözle görünüyorsa hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız 😇 kan tahlili verip 2 günde bir artış oranını takip edin 2500 ve sonrasında inşallah keseyi görürsünüz 🙏🏻
İnsallah cok seviniyorum ama korkuyorum da🥹 pozitif gorene kadar stres gordukten sonra stres insallah saglikli gecer ilk hamileligim cok heyecanliyim☺️

İnsallah cok seviniyorum ama korkuyorum da🥹 pozitif gorene kadar stres gordukten sonra stres insallah saglikli gecer ilk hamileligim cok heyecanliyim☺️
Annelik= kaygı. İlk rahme düşmesiyle başlıyor 🥹

Annelik= kaygı. İlk rahme düşmesiyle başlıyor 🥹
Evet ben halâ inanamiyorum inanin testlerle uyuyup uyaniyordum artik birtek regl zamanlari rahattim cunku o zamanlar test yapamiyordum😂 bakin fotografin isigini azalttim idrar dagilimiyla belirdi golge gibi gorunuyo ama telefonumun kamerasi berbat yaa
IMG_4945.jpeg

Evet ben halâ inanamiyorum inanin testlerle uyuyup uyaniyordum artik birtek regl zamanlari rahattim cunku o zamanlar test yapamiyordum😂 bakin fotografin isigini azalttim idrar dagilimiyla belirdi golge gibi gorunuyo ama telefonumun kamerasi berbat yaaEki Görüntüle 3502641
Evet görünüyor canım 🥹 inşallah kanda da çıkar yarın bir de kan ver hayırlı olsun

X