Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maalesef erken gebelik testim yok bekleyeyim o zaman biraz dahaBata 3 gün kala kaset teste çıkması çok zor ki çıkmamış varsa da ya erken gebelik testi yapın ya da bekleyin biraz daha
Bata 3 gün kala kaset teste çıkması çok zor ki çıkmamış varsa da ya erken gebelik testi yapın ya da bekleyin biraz daha
Cok tesekkur ederim isteyen herkes yasasin insallah ustteki surelab biz 7 aydir deniyoruz hatta bu adetten sonra rahim filmim vardi insallah kan verdikten sonra iptal edecegim. Benim gogus ucum ve cevresi son 5 gun kala asiri siyahlasti ama 6 gun kala da mide bulantim basladi durduk yere afedersiniz oguruyordum bazen cikariyordum bile. Bata yaklastikca sag kasigimda agrilar oluyodu 10 dakika 5 dakika suruyordu (halâ var) basim cok agridi migren hapi ictim o derece sadece 1 kere ictim ama hergun kafam kopacak gibiydi bugun yok. Kasigimin agrisi bacagima vuruyor bir de. Heyecandan karisik yazdim biraz azonce yaptim testi halâ titriyorumHayırlı olsun, Belirtileriniz neler? Üstteki test laboquick mi?
Eminim fotografta gorunmedi cok denedimÇizgi görünmüyor ama eminsiniz değil mi ?
Evet fotoğrafta tam belli olmuyor ama gözle görünüyorsa hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız kan tahlili verip 2 günde bir artış oranını takip edin 2500 ve sonrasında inşallah keseyi görürsünüzEki Görüntüle 3502625 Dediginiz gibi bugün gidip erken gebelik testi aldim idrar dagilimiyla belirdi fotografta cok belli degil kameramdan dolayi ama pozitif siz vesile oldunuz yoksa ben almazdim cok tesekkurler
Çoook sevindim sizin adınıza:)Eminim fotografta gorunmedi cok denedim
Cok tesekkur ederimmÇoook sevindim sizin adınıza:)
İnsallah cok seviniyorum ama korkuyorum da pozitif gorene kadar stres gordukten sonra stres insallah saglikli gecer ilk hamileligim cok heyecanliyimEvet fotoğrafta tam belli olmuyor ama gözle görünüyorsa hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız kan tahlili verip 2 günde bir artış oranını takip edin 2500 ve sonrasında inşallah keseyi görürsünüz
Annelik= kaygı. İlk rahme düşmesiyle başlıyorİnsallah cok seviniyorum ama korkuyorum da pozitif gorene kadar stres gordukten sonra stres insallah saglikli gecer ilk hamileligim cok heyecanliyim
Evet ben halâ inanamiyorum inanin testlerle uyuyup uyaniyordum artik birtek regl zamanlari rahattim cunku o zamanlar test yapamiyordum bakin fotografin isigini azalttim idrar dagilimiyla belirdi golge gibi gorunuyo ama telefonumun kamerasi berbat yaaAnnelik= kaygı. İlk rahme düşmesiyle başlıyor
Evet görünüyor canım inşallah kanda da çıkar yarın bir de kan ver hayırlı olsunEvet ben halâ inanamiyorum inanin testlerle uyuyup uyaniyordum artik birtek regl zamanlari rahattim cunku o zamanlar test yapamiyordum bakin fotografin isigini azalttim idrar dagilimiyla belirdi golge gibi gorunuyo ama telefonumun kamerasi berbat yaaEki Görüntüle 3502641
İlk idrarla yapacagim ve kan vermeye gidecegim canim cok tesekkur ederimEvet görünüyor canım inşallah kanda da çıkar yarın bir de kan ver hayırlı olsun