saç boyasında sorun yok evet çünkü boyanın saç derisiyle alakası yok saçı boyuyorsun bitiyor ama farz olan kafa derisi kaş boyamada olay farklı oluyor kaşınla beraber deriyide boyadığın içinWaterproof evet. Su gecirmez. Ben permanent sac boyalarnada waterproof adini veririm ama mesela. Oysaki sac boyasinda sorun yok diyorlar. Off. Bi bilen varmiki?
evet karanfilin başı varya hani tomurcuk şeklinde onu çakmakla yakıyorsun yakmayacakşekilde biraz soğuyunca kaşını onunla boyuyorsun hem kaş boyası olarak hemde kaş çıkartıyor düzenli kullanıncaAaa nasıl? Ne güzel şeyler öğrendim durduk yere ya
evet karanfilin başı varya hani tomurcuk şeklinde onu çakmakla yakıyorsun yakmayacakşekilde biraz soğuyunca kaşını onunla boyuyorsun hem kaş boyası olarak hemde kaş çıkartıyor düzenli kullanınca
ayy ben o detayı unuttum kendim esmer olduğum için bu tarif esmerlere uyar dava çok çünkü koyu renk veriyorRengi çok mu koyu oluyor acaba, açık kumrala olur mu? Bir deneyim bakalım akşam.
Bi türlü güzel far/kalem bulamadım kendime göre. Bi bu kalmıştı denemediğim, hadi bakalım.
ayy ben o detayı unuttum kendim esmer olduğum için bu tarif esmerlere uyar dava çok çünkü koyu renk veriyor
Benim kaşlarim seyrek ve dağınık, kılları da uzun. Daha önce hiç kaş yaptırmadim
Yani dokunmadım diyebilirim. Ama kaşlarını alanların daha güzel ve bakımlı göründüğünün hep farkındaydim. Ben de bir değişiklik yapmak istiyorum. Yani kuaföre gidip mi yaptırılıyor? Ne demeliyim kuaföre? Katalog falan mı gösterir ? Çekincelerim de var. Fikir verir misiniz? Kil yılmadan düzeltme yapılıyor mu bir de?
pöff hevesim kursağımda kaldı :))
kirpik yapına göre bulabilirsin onu ama baştan diyim kısa düşük kirpiklere çözüm olacak maskara icad olmadı henüzKaştan ziyâde maskara önerisi olan varmı bende bana uyar bi maskara bulamadım hiç
Kaştan ziyâde maskara önerisi olan varmı bende bana uyar bi maskara bulamadım hiç
Abiyeleri hangi satıcıdan aldın ve ne kadara aldın satıcı tavsiye edebilir misin? Bir de ödemeyi nasıl yaptın ? Sanırım artık PayPal kullanılmıyor Türkiye'dealdığm abiyeler çok güzeldi sorunsuzdu ama beden ölçülerini açıklamadan çok iyi okumak lazım. Biraz daha ucuz kıyafetler kokulu oluyor kokuyor böyle fabrika fabrika. Neticede çin malı diyelim.
Ben de çok maskara denedim. Bir senedir düzenli olarak Deborah 24 Ore Absolute maskarasını kullanıyorum. Çok seviyorum, aşıkım hattaAma benim kirpikler uzun, açık renkten hacimsiz görünen türde. Fırçaya göre filan seçmek lazım onu. Calorie 2000 de iyiydi eskiden, artık o kadar güzel değil, belki formülü değişmiştir.
Beni de konu açınca haberdar eder misiniz? Bende oradan alışveriş yapmak istiyorum ama hiç bir bilgim yok nasıl olduğu konusunda?
Kıyafet de olsun özellikle abiye bence Can'ımEvet onu farkettim. Ayri ayri konularin hepsinide ben acarsam hangi biryle bas ediyim?.
Ama digeride bi karmasik gorundu gozume. Mesela ufak yigenlerimede cok elbise felan aldim. Bebegi icin alis veris yapmak isteyen bi uyemiz makyaj urunlerini bir bir okumak zorunda olmasi biraz yorucu olur. Ama galiba her yeni eklenen urundun ardindan bi duzenleme yapabilirim ilk sayfaya. Mesela Sayfa 5: erkek bebek giysisi, sayfa 6: kirmizi ruj vs diye. Olurmuki?
Ilk kez duyuyorum bu markalari ya nerden bulabilrmbenimde kirpikler bayagi uzun kalın da ben tel tel şekilli görünmesini istiyorum zor şekil aliyor resmen maskarasiz exik hissediyorum ya
Etiketlerim tabiki kuzum. Bi kac gune acarim insallah.
paypalla değil kredi kartımla aldım. Jasmileden aldım. Hepsinin fiyatı farklydı 90 100 dolar civarı.Abiyeleri
Abiyeleri hangi satıcıdan aldın ve ne kadara aldın satıcı tavsiye edebilir misin? Bir de ödemeyi nasıl yaptın ? Sanırım artık PayPal kullanılmıyor Türkiye'de
Kaslarin nasil sekil aliyorsa oyle aliniyor zaten. Kaslarini kalin isyiyorsa sadece onu belirt. Mesela benim kaslarim kavisli oluyor surekli ve baska seklede girmiyor ama benim istedigim oval kas. Ama kaslarimn yapisi buna uygun degilBenim kaşlarim seyrek ve dağınık, kılları da uzun. Daha önce hiç kaş yaptırmadim
Yani dokunmadım diyebilirim. Ama kaşlarını alanların daha güzel ve bakımlı göründüğünün hep farkındaydim. Ben de bir değişiklik yapmak istiyorum. Yani kuaföre gidip mi yaptırılıyor? Ne demeliyim kuaföre? Katalog falan mı gösterir ? Çekincelerim de var. Fikir verir misiniz? Kil yılmadan düzeltme yapılıyor mu bir de?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?