• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Makyajı Kaş sorunu?

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
O konularda hic bi bilgim yok canim. Yanlis yonlendirmek istemem. Ben avrupada kaliyorum ve burda yasak degil. Ama bence zaten o yakalanma olaylari tam sans isi. Mesela banada aliexpressten 25 euro ustu urun alirsan ekstra para odersin dediler. Ben sonradan ogrendim ah vah cok param gidicek dedim. Ve hicte bisey olmadi. Gise memurlari bu jel gibi ufacik bi paketi acip bakmaya usenir bence ya. Ama tamamen sans yine tabi.
Avrupada sorun olmaz zaten. Burda yasak var girişte sorun yasanıyor. Kaza ara görmezlerse ne ala geçer tabi ama şans gerçekten.

Kendine guvenip o kdr paraya ne aldin kiz?? Annemde gelsin bana kizsin senden baska manyak varmi aliexpressi zengin ettin diye, hih:63:
aynı satıcıdan üç tane abiye aldım :)) alırken korkmadım ama sonradan araştrmştm takılır gümrüğe falan dediler heyecanla bi ay kdr bekledim elime ulaştı şükür :)

Avrupada sorun olmaz zaten. Burda yasak var girişte sorun yasanıyor. Kaza ara görmezlerse ne ala geçer tabi ama şans gerçekten.

Evet dogru sans. Heromora da bak 400 dolarlik urunu kurtarmis. Ben mesela curret edemezdim 400 dolarlik biseyi almaya giriste takilir diye.
Ama kas jeline gelirsek ben turkiyede yasasam yinede alirdim ya. Cunku urunu gercekten cok sevdim. Hem zaten kac tl ? 4 tl. Buyuk bi para degil. Posta ucretide yok. Denemeye deger bence.

Evet dogru sans. Heromora da bak 400 dolarlik urunu kurtarmis. Ben mesela curret edemezdim 400 dolarlik biseyi almaya giriste takilir diye.
Ama kas jeline gelirsek ben turkiyede yasasam yinede alirdim ya. Cunku urunu gercekten cok sevdim. Hem zaten kac tl ? 4 tl. Buyuk bi para degil. Posta ucretide yok. Denemeye deger bence.
Kaş ürünlerini bende çok beğendim baya iyi gözüküyor. Cesaret edemedim sipariş vermeye. Kaş farıyla hallediyorum şuanlık.

kaşım için aliexpressten sipariş verdim bile :)) dudak için olana da bakayım. Seyrek kaş insanı çıldırtıyor ya. Kalınlığı çok iyi benim ama o seyreklik. İşe boyamadan gittiğimde kaşların mı döküldü demelerinden yorulmuştm
Hangi rengini seçtin?
Renkler biraz tuhafta baktım bende :stop:

Kaş ürünlerini bende çok beğendim baya iyi gözüküyor. Cesaret edemedim sipariş vermeye. Kaş farıyla hallediyorum şuanlık.

Bahsettigim urunu denediginde farlara harcadigin zamana aciycaksin :)
Yanlis hatirlamiyosam bazi firmalarda satiyor. Mesela yengem instadan bi sayfadan gormus gelmis bana anlatiyordu. Ama fiyati pek tuzlu. Bakabilirsin istersen.

aynı satıcıdan üç tane abiye aldım :)) alırken korkmadım ama sonradan araştrmştm takılır gümrüğe falan dediler heyecanla bi ay kdr bekledim elime ulaştı şükür :)

Bende en son mont aldım kendime aliexpressten :KK45: daha öncesinden de tarak gibi saç düzleştiricisinden almıştım 15 dolara :KK45:

Bahsettigim urunu denediginde farlara harcadigin zamana aciycaksin :)
Yanlis hatirlamiyosam bazi firmalarda satiyor. Mesela yengem instadan bi sayfadan gormus gelmis bana anlatiyordu. Ama fiyati pek tuzlu. Bakabilirsin istersen.
Cesaret edip deneyeceğim sanırım çoklu alım olmayacağı için takılmaz gümrüğe umarım.

Bende en son mont aldım kendime aliexpressten :KK45: daha öncesinden de tarak gibi saç düzleştiricisinden almıştım 15 dolara :KK45:

O tarak duzlestiriciden kiz kardesimde aldi. Cok guzel paketlenmisti postada sorun olmadi. Seviyoe kiz kardesim kullaniyor. Televizyonda goruyorum su gunler 70 tlye satiyorlar. Acayip pahali. Tipa tip ayni urunu 12 euroya aldim kardesim. Zaten onlarda cinden getirtiyorlar. Instayi dolasiyorum bakiyorum " aa aliexpresstwn buu" diyorum satici sayfalarinda.

Uyeligime bakiyorum su an. 300 tane urun almisim simdiye kadr. 13 taneside yolda gelmek uzere. Abartiyorum ben bazen. Ama hersey var bildigin. Elbiseden, tokaya, takidan kapi kilidine. Hersey. Su an sokakta magazalari geziyorum ve gozume bisey carpinca " aa once aliexpresse bakiyim orda kac lira" diyorum. Ve cogu zaman daha ucuza geliyor. Magzaya gelmesine kdr kac kisinin komisyonu ekleniyor. Pahaliya satiyorlar her zmn.

Not: ama her zamanda memnun kalmadim. Bazi saticilar seni kandirabiliyor. Isimler aklimda. Bazen diyorumki kadinlarkulubune bi konu acsam aliexpress adi altinda. Hangi urunleri aldiniz? Memnunmusunuz? Satici guvenilirmi? Diye. Cok daha ekonomik alisveris yapariz. Cunku gercektn cok ucuz hersey.

Uyeligime bakiyorum su an. 300 tane urun almisim simdiye kadr. 13 taneside yolda gelmek uzere. Abartiyorum ben bazen. Ama hersey var bildigin. Elbiseden, tokaya, takidan kapi kilidine. Hersey. Su an sokakta magazalari geziyorum ve gozume bisey carpinca " aa once aliexpresse bakiyim orda kac lira" diyorum. Ve cogu zaman daha ucuza geliyor. Magzaya gelmesine kdr kac kisinin komisyonu ekleniyor. Pahaliya satiyorlar her zmn.

Not: ama her zamanda memnun kalmadim. Bazi saticilar seni kandirabiliyor. Isimler aklimda. Bazen diyorumki kadinlarkulubune bi konu acsam aliexpress adi altinda. Hangi urunleri aldiniz? Memnunmusunuz? Satici guvenilirmi? Diye. Cok daha ekonomik alisveris yapariz. Cunku gercektn cok ucuz hersey.
Harbiden yapsan öyle birşey. İlgimi çekti benimde bilgileniriz hem

konu açınca beni de etiketlermisiniz :KK12:
kaş zımbırtısınıda hangi satıcıdan aldığınızı özelden yazarmısınız kızlar..
ben ordan hiç alışveriş yapmadım hep bir güvenilmez geliyor bana..

benim aliexpressten almadığım tek kozmetik ürünleri kaldı sanırım onu da aldım bugün. Hiç sorun yaşamadım şimdiye kadar ama kozmetik sorun mu oluyor
Ya kızlar bu site güvenli bir sitemi yani ürünleri kaliteli mi ? Bende buradan bayadır alışveriş yapmak istiyorum ama güvenemiyorum

O tarak duzlestiriciden kiz kardesimde aldi. Cok guzel paketlenmisti postada sorun olmadi. Seviyoe kiz kardesim kullaniyor. Televizyonda goruyorum su gunler 70 tlye satiyorlar. Acayip pahali. Tipa tip ayni urunu 12 euroya aldim kardesim. Zaten onlarda cinden getirtiyorlar. Instayi dolasiyorum bakiyorum " aa aliexpresstwn buu" diyorum satici sayfalarinda.
Sabah sabah bu konu ilaç gibi geldi memnun mu kız kardeşin o taraktan tv de gördüm de inandırıcı gelmedi pek bide kuzu o kaş bouasını çıkartırken kaşları yolmuyor mu ya ?

konu açınca beni de etiketlermisiniz :KK12:
kaş zımbırtısınıda hangi satıcıdan aldığınızı özelden yazarmısınız kızlar..
ben ordan hiç alışveriş yapmadım hep bir güvenilmez geliyor bana..

Tamam canim Nooption Nooption sende aklimdasin. Ben kas urunun bu linkten aldim. Sira surede elime ulasmisti. 3 haftayi gozden cikarman gerek aliexpresste ama galiba bu jel bana 2 haftada gelmisti. Yine belirtiyim avrupadayim ama ben. Turkiyeye ne zmana ulasir bilemem.https://m.aliexpress.com/item/32701411039.html#autostay

Back