Jasmile ne oluyor ben anlamadım canım ?paypalla değil kredi kartımla aldım. Jasmileden aldım. Hepsinin fiyatı farklydı 90 100 dolar civarı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Jasmile ne oluyor ben anlamadım canım ?paypalla değil kredi kartımla aldım. Jasmileden aldım. Hepsinin fiyatı farklydı 90 100 dolar civarı.
satıcının mağaza ismi.Jasmile ne oluyor ben anlamadım canım ?
Nasıl yapıyorsunuz ?sapsik58 sosyal medyada çinden aldığı ürünleri satanların ocağına incir ağacı dikilecek açacağın konu sayesinde :) :) ben de,eşim de aliexpress fanıyız telefon kılıflarından şarj aletlerinden, Bluetooth lu araç kitine kadar aklıma daha gelmeyen tonla alışveriş yaptık, yapıyoruz, doğru satıcı seçildiğinde müthiş ekonomik :)
Kredi kartı ile yapıyoruz ödemeyi,kargoda bir sıkıntı ile karşılaşılırsa veya ürün yanlış/hatalı/eksik olursa geri ödemesi yapılıyor kartaNasıl yapıyorsunuz ?
Kredi kartıyla mi ? Çünkü paypal kalktı
Kredi kartı ile yapıyoruz ödemeyi,kargoda bir sıkıntı ile karşılaşılırsa veya ürün yanlış/hatalı/eksik olursa geri ödemesi yapılıyor karta
Kredi kartı ile yapıyoruz ödemeyi,kargoda bir sıkıntı ile karşılaşılırsa veya ürün yanlış/hatalı/eksik olursa geri ödemesi yapılıyor karta
Bir kere ürün çok geç kalmıştı, paramızı iade ettiler, bir hafta kadar sonra da ürün geldi. Satıcıyla iletişime geçtik, hediyem olsun dedi :) Yani satıcı iyi seçildiğinde sıkıntı yok. Valla çarşı pazar gezer gibi geziyorum ben de. Bayılıyorum.
Kesinlikle doğru satıcı ve ürün bulunduğında keyifli oluyor alışveriş bir de siparişi verip unutuyorum sonrasında kapımda görünce sürpriz oluyor hoşuma gidiyor :) eskiden daha çok bekliyorduk yanlız şu ara kargolamada gelişim var en geç 2 haftada geliyor maaşallah :):) yanlız konu baya bir dağıldı konu sahibi kusura bakmasın :)Bir kere ürün çok geç kalmıştı, paramızı iade ettiler, bir hafta kadar sonra da ürün geldi. Satıcıyla iletişime geçtik, hediyem olsun dedi :) Yani satıcı iyi seçildiğinde sıkıntı yok. Valla çarşı pazar gezer gibi geziyorum ben de. Bayılıyorum.
Tabi yardımcı olurumBen o zaman burada sizden yardım isterim alışveriş yaparken .
Hımm anladım çok teşekkür ederim canımsatıcının mağaza ismi.
saç boyasında sorun yok evet çünkü boyanın saç derisiyle alakası yok saçı boyuyorsun bitiyor ama farz olan kafa derisi kaş boyamada olay farklı oluyor kaşınla beraber deriyide boyadığın için
Kıyafet de olsun özellikle abiye bence Can'ım
sapsik58 sosyal medyada çinden aldığı ürünleri satanların ocağına incir ağacı dikilecek açacağın konu sayesinde :) :) ben de,eşim de aliexpress fanıyız telefon kılıflarından şarj aletlerinden, Bluetooth lu araç kitine kadar aklıma daha gelmeyen tonla alışveriş yaptık, yapıyoruz, doğru satıcı seçildiğinde müthiş ekonomik :)
Aynende oyle.
Bi ara instada burun kemigini duzelttigini iddia eden bi aparat vardi. Pembe bi tane. Adamlar 19 tlye satiyorlar snra ardina resimleride eklmeyi ihml etmiyorlar. Estetkli resimleri aparatin mucizeci gibi gosteriyorlar. Sayfaya dadandim "milleti kandiryorlar, bi halta yaramaz. Illa deniycem diyosaniz aliexpressten 1 dolara alin deneyin" dedim. Sayfa beni banladi :)
Yoo ben de sık sık boyarım saçımı daha derimde kaldığını görmedim saç derim yine aynı renginde işlemez merak etmeAma sacini ilk boyadigin gun boya sac derine islemiyormu?
Hm, sebebi o yani o zmn. Ben sacimi hic boyamadim sadece 1 sefer kina yaptim ondada tereddut yasamadim kina boya degildir diye. Demekki sac boyasina sorun yok ama bahsettigim gecici dovme diye adlandira bilicegimiz bu kas jel sorun olabilir abdeste. Tuh. Zatn guvenip yapmadim tereddutlerim var diye ama keske olsaydi dedim su an ya .Yoo ben de sık sık boyarım saçımı daha derimde kaldığını görmedim saç derim yine aynı renginde işlemez merak etme
Peki Can'ım çok sevindim beni de etiketleyecek olmanaTm canim aklimda. Senide etiketlerim. Kizlar su gunler dogrusu acamam konuyu cunku dugunumuz var akrabamin. Ama yakin zamanda acicam.