• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Makyajı Kaş sorunu?

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
Waterproof evet. Su gecirmez. Ben permanent sac boyalarnada waterproof adini veririm ama mesela. Oysaki sac boyasinda sorun yok diyorlar. Off. Bi bilen varmiki?
saç boyasında sorun yok evet çünkü boyanın saç derisiyle alakası yok saçı boyuyorsun bitiyor ama farz olan kafa derisi kaş boyamada olay farklı oluyor kaşınla beraber deriyide boyadığın için

Kaş tasarimi yapan yerler var, yuzunuze en uygun kaşı tasarlayip o sekilde aliyolar.

Aaa nasıl? Ne güzel şeyler öğrendim durduk yere ya :KK70:
evet karanfilin başı varya hani tomurcuk şeklinde onu çakmakla yakıyorsun yakmayacakşekilde biraz soğuyunca kaşını onunla boyuyorsun hem kaş boyası olarak hemde kaş çıkartıyor düzenli kullanınca

evet karanfilin başı varya hani tomurcuk şeklinde onu çakmakla yakıyorsun yakmayacakşekilde biraz soğuyunca kaşını onunla boyuyorsun hem kaş boyası olarak hemde kaş çıkartıyor düzenli kullanınca

Rengi çok mu koyu oluyor acaba, açık kumrala olur mu? Bir deneyim bakalım akşam.

Bi türlü güzel far/kalem bulamadım kendime göre. Bi bu kalmıştı denemediğim, hadi bakalım. :D

Rengi çok mu koyu oluyor acaba, açık kumrala olur mu? Bir deneyim bakalım akşam.

Bi türlü güzel far/kalem bulamadım kendime göre. Bi bu kalmıştı denemediğim, hadi bakalım. :KK70:
ayy ben o detayı unuttum kendim esmer olduğum için bu tarif esmerlere uyar dava çok çünkü koyu renk veriyor

Kaştan ziyâde maskara önerisi olan varmı bende bana uyar bi maskara bulamadım hiç

Benim kaşlarim seyrek ve dağınık, kılları da uzun. Daha önce hiç kaş yaptırmadim
Yani dokunmadım diyebilirim. Ama kaşlarını alanların daha güzel ve bakımlı göründüğünün hep farkındaydim. Ben de bir değişiklik yapmak istiyorum. Yani kuaföre gidip mi yaptırılıyor? Ne demeliyim kuaföre? Katalog falan mı gösterir ? Çekincelerim de var. Fikir verir misiniz? Kil yılmadan düzeltme yapılıyor mu bir de?

Öncelikle bilgisayarda kendi resmini aç ve internetten senin yüzüne yakışabilecek örnekleri incele..
Beğendiğin bir şekli, gittiğin kuaföre gösterirsin.. ama önüne gelen yere gitme.. bilinen, referansı iyi bir yer olsun.
Kuaföre gitmeden önce mutlaka orayı araştır, olmadı burada sorarsın.. mutlaka bilenler çıkar..:)
Kuaföre istediğin şekli anlatır ya da gösterirsin, onlar da sana öneride bulunur... Yüzüne uygun şekli yaparlar.
Seyreklik için; kaş rengine uygun bir kaş kalemi, farı ya da kaş rimeli kullanabilirsin..
Ama seyreklikleri doldurtmak istiyorsan, bunun için özel merkezlere gitmen gerek.. bu işlem de yaklaşık 1000 TL civarı.!

Kaştan ziyâde maskara önerisi olan varmı bende bana uyar bi maskara bulamadım hiç
kirpik yapına göre bulabilirsin onu ama baştan diyim kısa düşük kirpiklere çözüm olacak maskara icad olmadı henüz:( şahsen ben bulamadım daha sermayeyi maskaralara yatırdığım halde

Ben de çok maskara denedim. Bir senedir düzenli olarak Deborah 24 Ore Absolute maskarasını kullanıyorum. Çok seviyorum, aşıkım hatta :D Ama benim kirpikler uzun, açık renkten hacimsiz görünen türde. Fırçaya göre filan seçmek lazım onu. Calorie 2000 de iyiydi eskiden, artık o kadar güzel değil, belki formülü değişmiştir.

Abiyeleri
aldığm abiyeler çok güzeldi sorunsuzdu ama beden ölçülerini açıklamadan çok iyi okumak lazım. Biraz daha ucuz kıyafetler kokulu oluyor kokuyor böyle fabrika fabrika. Neticede çin malı diyelim.
Abiyeleri hangi satıcıdan aldın ve ne kadara aldın satıcı tavsiye edebilir misin? Bir de ödemeyi nasıl yaptın ? Sanırım artık PayPal kullanılmıyor Türkiye'de

Ben de çok maskara denedim. Bir senedir düzenli olarak Deborah 24 Ore Absolute maskarasını kullanıyorum. Çok seviyorum, aşıkım hatta :KK70: Ama benim kirpikler uzun, açık renkten hacimsiz görünen türde. Fırçaya göre filan seçmek lazım onu. Calorie 2000 de iyiydi eskiden, artık o kadar güzel değil, belki formülü değişmiştir.

Ilk kez duyuyorum bu markalari ya nerden bulabilrm :KK58: benimde kirpikler bayagi uzun kalın da ben tel tel şekilli görünmesini istiyorum zor şekil aliyor resmen maskarasiz exik hissediyorum ya

Nooption Nooption heramora heramora usagi91 usagi91 @Migim kizlar desteklediginize gore bi aliexpress konusu acmak farz oldu. Ama beraber karar verelim. Her turlu urunu bi konuyami koyalim yoksa " aliexpress makyaj ve bakim" 'aliexpress giysi" diye ayri ayri konularmi acalim?
Beni de konu açınca haberdar eder misiniz? Bende oradan alışveriş yapmak istiyorum ama hiç bir bilgim yok nasıl olduğu konusunda?

Evet onu farkettim. Ayri ayri konularin hepsinide ben acarsam hangi biryle bas ediyim?:deli:.
Ama digeride bi karmasik gorundu gozume. Mesela ufak yigenlerimede cok elbise felan aldim. Bebegi icin alis veris yapmak isteyen bi uyemiz makyaj urunlerini bir bir okumak zorunda olmasi biraz yorucu olur. Ama galiba her yeni eklenen urundun ardindan bi duzenleme yapabilirim ilk sayfaya. Mesela Sayfa 5: erkek bebek giysisi, sayfa 6: kirmizi ruj vs diye. Olurmuki?
Kıyafet de olsun özellikle abiye bence Can'ım

Ilk kez duyuyorum bu markalari ya nerden bulabilrm :KK58: benimde kirpikler bayagi uzun kalın da ben tel tel şekilli görünmesini istiyorum zor şekil aliyor resmen maskarasiz exik hissediyorum ya

Watsons'larda var, ben oradan alıyorum. Asansörlü kalemi de çok güzel. Hiç akma, bulaşma yapmıyor. Siyah göz kalemi de hepimiz için bir yara sonuçta. Ben çözümü bunda buldum.

Abiyeleri

Abiyeleri hangi satıcıdan aldın ve ne kadara aldın satıcı tavsiye edebilir misin? Bir de ödemeyi nasıl yaptın ? Sanırım artık PayPal kullanılmıyor Türkiye'de
paypalla değil kredi kartımla aldım. Jasmileden aldım. Hepsinin fiyatı farklydı 90 100 dolar civarı.

sapsik58 sapsik58 sosyal medyada çinden aldığı ürünleri satanların ocağına incir ağacı dikilecek açacağın konu sayesinde :) :) ben de,eşim de aliexpress fanıyız ;) telefon kılıflarından şarj aletlerinden, Bluetooth lu araç kitine kadar aklıma daha gelmeyen tonla alışveriş yaptık, yapıyoruz, doğru satıcı seçildiğinde müthiş ekonomik :)

Benim kaşlarim seyrek ve dağınık, kılları da uzun. Daha önce hiç kaş yaptırmadim
Yani dokunmadım diyebilirim. Ama kaşlarını alanların daha güzel ve bakımlı göründüğünün hep farkındaydim. Ben de bir değişiklik yapmak istiyorum. Yani kuaföre gidip mi yaptırılıyor? Ne demeliyim kuaföre? Katalog falan mı gösterir ? Çekincelerim de var. Fikir verir misiniz? Kil yılmadan düzeltme yapılıyor mu bir de?
Kaslarin nasil sekil aliyorsa oyle aliniyor zaten. Kaslarini kalin isyiyorsa sadece onu belirt. Mesela benim kaslarim kavisli oluyor surekli ve baska seklede girmiyor ama benim istedigim oval kas. Ama kaslarimn yapisi buna uygun degil

Back