• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Makyajı Kaş sorunu?

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
Konu sahibi kaşımı nasıl aldırayım kuaföre ne diyeyim dedi biz burda ürün sipariş ediyoruz hahahah :D

Öyle biliyorum cnm hayatimda hiç saçlarımı boyamadim ama hafızlık yaparken yurttaki bütün hocalarımızın saçı boyalıydı :KK66: sorduğumuzda eşiniz istedikten sonra yapmak mecburiyetinizdesiniz derlerdi
Kaşlarını çok çok ince alan lens takan ablalarımız vardı hatta onlarda peçesiz dışarıya çıkmazdı kaşı gözü asla belli olmazdi vallahi
Demekki dikkat cekmedikten sonra nefsimizi bastırmakta bize düşüyor böyle biliyorum yinede bi araştır istersen cnm

Evet ben tam tersini bilirken oysaki sac boyasi engel degilmis abdeste. Cunku kafani mes etmek farz degilmis. Ama simdi kafam karisti benim. Kafa mes etmek farz degil evet, ama yuz mes etmek farzdir galiba? Yuzume waterproof bi urun surmek abdesti engeller o yuzden dye dusunuyodum.

Alışverişi nasıl yapıyorsun
Turkiyede mi yaşıyorsun ?
evet Türkiye deyim henüz yapmadım hiç ama görümcem yapıyormuş bir sıkıntı olmuyordu yakınım da olmadığı için aldığı ürünleri görmek şansım olmadı o yüzden tereddütteydim ama oda memnundu sık sık alışveriş yapar oradan tek sorun iki ayda gelmesi demesine göre iki ayda geliyor

Evet ben tam tersini bilirken oysaki sac boyasi engel degilmis abdeste. Cunku kafani mes etmek farz degilmis. Ama simdi kafam karisti benim. Kafa mes etmek farz degil evet, ama yuz mes etmek farzdir galiba? Yuzume waterproof bi urun surmek abdesti engeller o yuzden dye dusunuyodum.
yanlışın var kafa derisi abdeste farz olan uzuvlardan

Ewet orası öyle ;)
Ürünün içeriğine bak su geçirip getirmediğini bi araştır
Ben dövmelerin bile su geçirdığini biliyorum çünkü kıl köklerini tıkamyor kıl ve tüyler çıkmaya devam ediyor

evet Türkiye deyim henüz yapmadım hiç ama görümcem yapıyormuş bir sıkıntı olmuyordu yakınım da olmadığı için aldığı ürünleri görmek şansım olmadı o yüzden tereddütteydim ama oda memnundu sık sık alışveriş yapar oradan tek sorun iki ayda gelmesi demesine göre iki ayda geliyor
Hala yapıyor mu ?
Paypal kaldırıldı çünkü türkiyeden .

Ewet orası öyle :KK66:
Ürünün içeriğine bak su geçirip getirmediğini bi araştır
Ben dövmelerin bile su geçirdığini biliyorum çünkü kıl köklerini tıkamyor kıl ve tüyler çıkmaya devam ediyor

Bu arada başı mesh etmek farz canım sadece saç boyası buna engel değil onu kastettim

Konu Sahibi çok iyi araştırarak git .
Katalog yok ama eline örnek fotoğraf al git .
Aynı bunu istiyorum de

Ben pastel 'ın kaş farını kullanıyorum çok memnunum . Görenler ilk başta "kaşlarını kime aldırıyorsun şekli çok güzel " diyolar. Almıyorum kaş fari kullanıyorum deyince hemen markasını alıp gidiyolar almaya :) benimki de kolay kolay çıkmıyo tavsiye ederim .

yanlışın var kafa derisi abdeste farz olan uzuvlardan
Oylemi? Duzelttigin iyi oldu canim. Bak smdi dahada karisti kafam. Bu benim kullandigim urun gecici dovmeyw benzee bisey. Acaba abdest gecermiki?

:KK76:eh madem konu kaş makyajına dondu bende size doğal kaş farı tavsiyesi; karanfil

su geçirmez olduğunu yazmışsın o yuzden ne desem yalan olur
canım ya

Waterproof evet. Su gecirmez. Ben permanent sac boyalarnada waterproof adini veririm ama mesela. Oysaki sac boyasinda sorun yok diyorlar. Off. Bi bilen varmiki?

Back