- 24 Aralık 2014
- 10.840
- 10.203
- 298
- 30
Evet aynen. Makyajla basliyim.bence ilk önce birini seç onunla başla. Talebe göre arttırırsın :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet aynen. Makyajla basliyim.bence ilk önce birini seç onunla başla. Talebe göre arttırırsın :)
Öyle biliyorum cnm hayatimda hiç saçlarımı boyamadim ama hafızlık yaparken yurttaki bütün hocalarımızın saçı boyalıydı sorduğumuzda eşiniz istedikten sonra yapmak mecburiyetinizdesiniz derlerdi
Kaşlarını çok çok ince alan lens takan ablalarımız vardı hatta onlarda peçesiz dışarıya çıkmazdı kaşı gözü asla belli olmazdi vallahi
Demekki dikkat cekmedikten sonra nefsimizi bastırmakta bize düşüyor böyle biliyorum yinede bi araştır istersen cnm
evet Türkiye deyim henüz yapmadım hiç ama görümcem yapıyormuş bir sıkıntı olmuyordu yakınım da olmadığı için aldığı ürünleri görmek şansım olmadı o yüzden tereddütteydim ama oda memnundu sık sık alışveriş yapar oradan tek sorun iki ayda gelmesi demesine göre iki ayda geliyorAlışverişi nasıl yapıyorsun
Turkiyede mi yaşıyorsun ?
Etiketlerim tabiki kuzum. Bi kac gune acarim insallah.ay bu çok güzel bir fikir tek bir konu başlığı olsun bence de konuyu açınca yine beni etiketler misin canım ?
yanlışın var kafa derisi abdeste farz olan uzuvlardanEvet ben tam tersini bilirken oysaki sac boyasi engel degilmis abdeste. Cunku kafani mes etmek farz degilmis. Ama simdi kafam karisti benim. Kafa mes etmek farz degil evet, ama yuz mes etmek farzdir galiba? Yuzume waterproof bi urun surmek abdesti engeller o yuzden dye dusunuyodum.
Evet ben tam tersini bilirken oysaki sac boyasi engel degilmis abdeste. Cunku kafani mes etmek farz degilmis. Ama simdi kafam karisti benim. Kafa mes etmek farz degil evet, ama yuz mes etmek farzdir galiba? Yuzume waterproof bi urun surmek abdesti engeller o yuzden dye dusunuyodum.
sorma güme gidicez diye korkuyorumKonu sahibi kaşımı nasıl aldırayım kuaföre ne diyeyim dedi biz burda ürün sipariş ediyoruz hahahah
Hala yapıyor mu ?evet Türkiye deyim henüz yapmadım hiç ama görümcem yapıyormuş bir sıkıntı olmuyordu yakınım da olmadığı için aldığı ürünleri görmek şansım olmadı o yüzden tereddütteydim ama oda memnundu sık sık alışveriş yapar oradan tek sorun iki ayda gelmesi demesine göre iki ayda geliyor
Ewet orası öyle
Ürünün içeriğine bak su geçirip getirmediğini bi araştır
Ben dövmelerin bile su geçirdığini biliyorum çünkü kıl köklerini tıkamyor kıl ve tüyler çıkmaya devam ediyor
valla bir buçuk ay oldu sanırım en son alışverişini yapalı sonrasını bende bilmiyorumHala yapıyor mu ?
Paypal kaldırıldı çünkü türkiyeden .
hadi bakalımEtiketlerim tabiki kuzum. Bi kac gune acarim insallah.
Oylemi? Duzelttigin iyi oldu canim. Bak smdi dahada karisti kafam. Bu benim kullandigim urun gecici dovmeyw benzee bisey. Acaba abdest gecermiki?yanlışın var kafa derisi abdeste farz olan uzuvlardan
su geçirmez olduğunu yazmışsın o yuzden ne desem yalan olurOylemi? Duzelttigin iyi oldu canim. Bak smdi dahada karisti kafam. Bu benim kullandigim urun gecici dovmeyw benzee bisey. Acaba abdest gecermiki?
eh madem konu kaş makyajına dondu bende size doğal kaş farı tavsiyesi; karanfil
su geçirmez olduğunu yazmışsın o yuzden ne desem yalan olur
canım ya
Aaa nasıl? Ne güzel şeyler öğrendim durduk yere ya