• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Makyajı Kaş sorunu?

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
Ya kızlar bu site güvenli bir sitemi yani ürünleri kaliteli mi ? Bende buradan bayadır alışveriş yapmak istiyorum ama güvenemiyorum
aldığm abiyeler çok güzeldi sorunsuzdu ama beden ölçülerini açıklamadan çok iyi okumak lazım. Biraz daha ucuz kıyafetler kokulu oluyor kokuyor böyle fabrika fabrika. Neticede çin malı diyelim.

aldığm abiyeler çok güzeldi sorunsuzdu ama beden ölçülerini açıklamadan çok iyi okumak lazım. Biraz daha ucuz kıyafetler kokulu oluyor kokuyor böyle fabrika fabrika. Neticede çin malı diyelim.
Hmm yani hangi ürün alırsam alayım kozmetik tekstil elektronik vs olursa olsun sağlam en azından diyebiliriz dimi

Sabah sabah bu konu ilaç gibi geldi memnun mu kız kardeşin o taraktan tv de gördüm de inandırıcı gelmedi pek bide kuzu o kaş bouasını çıkartırken kaşları yolmuyor mu ya ?

O taragi sana soyle anlatiyim tatlim. Bildigimiz masalar hem alttan hem ustten isi verir ve duzlestirir. Ama bu bahsettigim tarak sadece ustten verdigi icin super super bisey bekleyip " artik evdeki sac masam lazim olmuycak bana oh mis" diyemezsin. Helede masayi gundelik kullanan biriysen. Ama bu urun pratikmi? Bildigimiz masalardan cok daha pratik. Diger masalarla tarakla tara- masala- trakla tara- masala yaparken bu bahsettigimiz tarak ikisi birden. Super duzlestirmiyor yine soyluyum. Ama pratik.

Kas jeline gelicek olursak yok kuzucum yolmuyor kaslari. Eger bol bol surersen sividan kaslarina, kurumasini guzelce beklersen tek hamlede kalin bi tabaka halinde cikiyor. Ben dun 2 tane tuy gordum cikardigimda. Oda benim kaslarimin bir yone yatmadigindan dolayi.
Bak kas urunu denemesi var mesela. Hemde dudak urunude.

Nooption Nooption M e g g M e g g heramora heramora kizlar bi bakin derim sizde.

Hmm yani hangi ürün alırsam alayım kozmetik tekstil elektronik vs olursa olsun sağlam en azından diyebiliriz dimi
sağlam tabiki öyle açılma yırtılma olmuyor hemen. Pantolonlar biraz kazık gibi oluyor :) gelince yıkıyorm ben. Bi de satıcı güvenilir olmalı. Çok satış yapanlardan almaya çalış

Tek konuda olsun bence, aynı marka nasılsa.
Ayrı olursa baş edilmez :)
Evet onu farkettim. Ayri ayri konularin hepsinide ben acarsam hangi biryle bas ediyim?:deli:.
Ama digeride bi karmasik gorundu gozume. Mesela ufak yigenlerimede cok elbise felan aldim. Bebegi icin alis veris yapmak isteyen bi uyemiz makyaj urunlerini bir bir okumak zorunda olmasi biraz yorucu olur. Ama galiba her yeni eklenen urundun ardindan bi duzenleme yapabilirim ilk sayfaya. Mesela Sayfa 5: erkek bebek giysisi, sayfa 6: kirmizi ruj vs diye. Olurmuki?

Evet onu farkettim. Ayri ayri konularin hepsinide ben acarsam hangi biryle bas ediyim?:deli:.
Ama digeride bi karmasik gorundu gozume. Mesela ufak yigenlerimede cok elbise felan aldim. Bebegi icin alis veris yapmak isteyen bi uyemiz makyaj urunlerini bir bir okumak zorunda olmasi biraz yorucu olur. Ama galiba her yeni eklenen urundun ardindan bi duzenleme yapabilirim ilk sayfaya. Mesela Sayfa 5: erkek bebek giysisi, sayfa 6: kirmizi ruj vs diye. Olurmuki?

bence gelen taleplere göre açarsın diğer konuları..
makyaj mlz ile başla bence..

bence ilk önce birini seç onunla başla. Talebe göre arttırırsın :)

Kore-Marka-Makyaj-Keman-Soyulabilir-Ka%C5%9F-Art%C4%B1r%C4%B1c%C4%B1-Benim-Ka%C5%9F-jel-Koyu-Kahverengi-Gri-Siyah-Renk-Su.jpg

bu mu?
ilk defa gördüm ay çok pratik
hergün far sürmektense :KK51:

:KK37:

Ya çok güzelmiş migim, bayıldım

Benim kaşlarımın rengi de çok açık ve az, böyle kahverengimsi sarımsı bir şey olsa doğal durabilir :KK37:

Evet bu. Bendekinin kutusu daha degisik. Ama sonuc olrak ayni. Son resimdeki kizil kizil kaslara bakma, cok cirkin duryor. Oyle olmuyor eger dogru kas rengini secersen. Cok cok dogal duruyor. Su an kasimda. Kaliciligi waterproof olmasindan galiba, bilemedim abdest gcermi. Abdest alanlar icin pek ideal degil ama su an messla ay basim ve cok pratik kullaniyorum. Yakinda yakinimin dugumu var. Geceye dogru oynamaktan makyajimin akmasiyla ugrasicagima kaslarimi bu jelle yapicam. Deneme yaptim baya bol sabunla ova ova silersen cikiyor ancak.

Saç boyası abdeste engel olmadığına göre buda değildir heralde ;) neyseki kaşlarım alınmayı gerektirmiyor kendiliğinden ince ve gür çok şükür ;)

Saç boyası abdeste engel olmadığına göre buda değildir heralde :KK66: neyseki kaşlarım alınmayı gerektirmiyor kendiliğinden ince ve gür çok şükür :KK66:
Oylemi dersin? Insallah oyledir cunku buyuk yukten kurtarirsin beni ya. Arastiricam ben dedigini. Benim kaslarda gur ve sekilli ama uclari cok seyrek. Boyamadan sokaga cikamam. Herkes sansli dogmuyor :)

:KK37:

Ya çok güzelmiş migim, bayıldım

Benim kaşlarımın rengi de çok açık ve az, böyle kahverengimsi sarımsı bir şey olsa doğal durabilir :KK37:
Aynen ya istiyorum bende ama renge karar veremedim justum

Gece yatarken vazelin surseniz acaba işe yarar mı? Bende işe yarıyordu çabuk çıksın istedigimde bepantol merhem ya da vazelin suruyordum. Kökleri besliyor sanırım.

Oylemi dersin? Insallah oyledir cunku buyuk yukten kurtarirsin beni ya. Arastiricam ben dedigini. Benim kaslarda gur ve sekilli ama uclari cok seyrek. Boyamadan sokaga cikamam. Herkes sansli dogmuyor :)

Öyle biliyorum cnm hayatimda hiç saçlarımı boyamadim ama hafızlık yaparken yurttaki bütün hocalarımızın saçı boyalıydı ;) sorduğumuzda eşiniz istedikten sonra yapmak mecburiyetinizdesiniz derlerdi
Kaşlarını çok çok ince alan lens takan ablalarımız vardı hatta onlarda peçesiz dışarıya çıkmazdı kaşı gözü asla belli olmazdi vallahi
Demekki dikkat cekmedikten sonra nefsimizi bastırmakta bize düşüyor böyle biliyorum yinede bi araştır istersen cnm

Nooption Nooption heramora heramora usagi91 usagi91 M e g g M e g g kizlar desteklediginize gore bi aliexpress konusu acmak farz oldu. Ama beraber karar verelim. Her turlu urunu bi konuyami koyalim yoksa " aliexpress makyaj ve bakim" 'aliexpress giysi" diye ayri ayri konularmi acalim?
ay bu çok güzel bir fikir tek bir konu başlığı olsun bence de konuyu açınca yine beni etiketler misin canım ?

Ya kızlar bu site güvenli bir sitemi yani ürünleri kaliteli mi ? Bende buradan bayadır alışveriş yapmak istiyorum ama güvenemiyorum
Alışverişi nasıl yapıyorsun
Turkiyede mi yaşıyorsun ?

Back