Kizma arkadasim
Hic kotu gorunmuyorken bu izdiraba girmeni hepimizin anlamasini bekleme
Fotograflar benide acikcasi urkuttu daha dogrusu icim parcalandi
Sonucu iyi olurda bu simintilara deger insallah
valla hayrankaldım sana ..insan mutluolmakıcın herseyı yapıyor haklısın .. şimdi heralde toparladıgın ıcın her anlamda ıyıısndır.. canım aradan zaman gecınce bunlarıda hatırlamayacaksın .. sonuc ıstediğin bıle uzerınde olur umarım ..
şaç önemli değil yaa nasılsa uzayacak ben beldekı sacı anında ensede kesmıstım sac dediğin ndir kaş yuzde :) yasaın kaş gücü :)
Beddua etme !yineliyorum birgün aynı olay başına geldiğinde bukadar rahat olmayacaksın arkadaşım burası eleştirmek için deyil paylaşım ve yardımlaşma için açılmış bir platform
Bu ekimden ne kadar zaman sonraki haliniz?Bu da ekimden sonraEki Görüntüle 1285950
Ilk gün canımBu ekimden ne kadar zaman sonraki haliniz?
Umarim zamanla cok iyi bir sonuc alirsin.Ilk gün canım
Çook teşekkür ederim,iyi olacağını düşünüyorum bakalımUmarim zamanla cok iyi bir sonuc alirsin.
Tabi canım paylaşırım muhakkak,zamanında çok araştırdım,birini görünceye kadar da karar veremedim,o yüzden düşünenlere yardımcı olabilmek için paylaştım resimlerimi.Zamanla resimlerini paylasirsan sevinirim bende kas ekimi yaptirmayi düşünüyorum.
Merhaba geçmiş olsun. Allah içine sindirsin. Sana ve lopeze paylaşımlarınız için teşekkürler. Ekimi kime yaptırdın acaba kaç kök ve kaç tl?Kaşlarım çıkmaya başladı,ama hepsi çıkmadığı için resim paylaşmıyorum,biraz şekle girince merak eden arkadaşlar için paylaşacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?