kaş ektirdim :( sonunda bir bu kalmıştı bunuda yaptım )

Konularınıza baktımda siz estetik ameliyatlara takmışsınız sanırım ne deyim, Allah yardım etsin bu kadar çok uğraşmayın bir gün bir şey olur geri dönüşü de olmaz ne cesaret valla ben tek tel saçımı almalarına izin vermem

Böyle bir eziyete nasıl katlanabildiniz :26:
O kadar seyrek miydi kaşlarınız?

Bayan yaptırmış artık, olumsuz yorum yapmanın moral bozmaktan başka ne işe yarayacağını anlayamadım ben ? Ayrıca bilen bilir , saç da kaş da , ekim sözkonusuysa zordur. Ama iyileştiği anda muhteşem olur. Yaptırana da yaptırmam diyene de lafım yok, tercih meselesi Ama yaptırıp , resimleriyle paylaşacak kadar cesur bir hanımı , olumsuz yorumlarla üzmek doğru değil.Bi de çok ütopik bir durummuş gibi algılamayı da doğru bulmuyorum

ayyy bende cok merak ettim son halini

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Nasıl yani memnun değilmeisin? Son halini görmemiz mümkün mü ?

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gercekten cok sismis gozleriniz.. acaba son haliniz nasil cok merak ettim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

geçmiş olsun sarımsak felan fayda etmedimi?

Yani sonuç önemli aslında,çekilen sıkıntılar unutulur da,o saçı ne biçim kesmişler yamuk,yumuk,ama dediğim gibi uzuycak sonuçta ve hiç belli bile olmaz canını sıkma

Aynen,her operasyon sonrası böyle kötü oluyor insan,ama zaman geçip sonuç aldıkça iyiki yaptırmışım diyor.

kaşlarınızın son durumu nedir acaba

Arkadaşlar ben bu sitenin yıllardır üyesiyim burda insanlara yardımcı olabilmek adına paylaşım yapıyoruz herkes iyiyi kötüyü ayırsın diye o yüzden lütfen ukalalık yapıp ta eleştiri yapmayalım hiç kimse büyük konuşmasın niyet herkes faydalansın diye çok saçma sapan yorumlar yapılıyor yok sen takmıştın yok ne cesaret V,s V,s ben size sadece şunu söyleyebilirim bu güne kadar bu tarz büyük konuşup ukalalık yapan insanların eleştirdikleri eylemi daha kötü sonuçlanarak bizzat yerine getirdiklerini gördüm o yüzden konuyla ilgisi olmayan kişiler Kaş ekimi yaptırmaya niyeti olmayan sadece ukalalık yapmak isten kişiler lütfen yorum yazmasın bir dahaki sefere bukadar kibar cevap vermeyeceğim bilginize....

korkunç

Kizma arkadasim
Hic kotu gorunmuyorken bu izdiraba girmeni hepimizin anlamasini bekleme
Fotograflar benide acikcasi urkuttu daha dogrusu icim parcalandi
Sonucu iyi olurda bu simintilara deger insallah

valla hayrankaldım sana ..insan mutluolmakıcın herseyı yapıyor haklısın .. şimdi heralde toparladıgın ıcın her anlamda ıyıısndır.. canım aradan zaman gecınce bunlarıda hatırlamayacaksın .. sonuc ıstediğin bıle uzerınde olur umarım ..
şaç önemli değil yaa nasılsa uzayacak ben beldekı sacı anında ensede kesmıstım sac dediğin ndir kaş yuzde :) yasaın kaş gücü :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…