kızlar sakın yaptırmayın !! yada atila beyi met ediyolar belki onu deneyebilirsiniz bilmiyorum hiç memnun deilim dik dik çıkıo ve hemen uzuyo okadar saçım gitti kök ekildi buna rağmen halen daha çok seyrek kaş kontörüm kaybolsun görünmesin doğal olsun istedim ama nafile mümkün deyil kısaca asla yaptırmayın ama dediğim gibi atila kayayı çok övüyorlar elki ilerde bende bir kez atila beyi deneyebilirim
Eki Görüntüle 826525 Eki Görüntüle 826526 işte ekimden önceki hali
eveeettt iste ekimde önceki hali bu simdi konuya baslayalım 12 sene önce kaslarım seyreldigi icin kas konturu yaptırdım kaslarım cok seyrelmisti tabi sonra pisman oldum ama is isten gecmisti ve defalarca rutus tahmin edebilirsiniz verilen para cekilen acı ve iki ay sonra solan renk lacivert ve yesil arası artık canıma tak etmisti uzun zaman kas ekimini arastırdım paramı biriktirdim cesaretimi topladım bismillah dedim ve kaslarımı ektirdim ama cok zor agrılı bir islem kaslarında sadece sekreklik olanlar sakın yapmayın denemeyin kas felan ektirmeyin cünki defalarca kontur rutuslarından sonra benim seyrek kaslarımda dökülmüstü ve mecbur kaldım ama agrısı acısı ve kafanızın arkasında pencere seklinde saclarınızın gitmesi berbat bir sey buyrun buda kafamın arkasından alınan saclarımın fotosuEki Görüntüle 826527 bakınız igrenclige kas ekimi boyunca agladım giden saclarıma cünkü cok fazla aldılar ve saclarımın tek uzayan kısmı orasıydı en büyük pismanlıgım saclarım kesilirken oldu agrısı acısı önemli degildi kas ekimi total 3 ila 4 saat arası sürdü evet agrı vardı ve 3-4 saatlik saclarım icin agladım ve orada pisman oldum acısı umrumda degildi sadece saclarım
peki sonra ne oldu ??
Aynen,her operasyon sonrası böyle kötü oluyor insan,ama zaman geçip sonuç aldıkça iyiki yaptırmışım diyor.henüz yeni olduğu için memnuniyetiniz normal sanırım.biraz sabredin,eminim bir süre sonra daha iyi görünüceklerdir.kalın olmasını çok sıkıntı yapmayın,cımbızla alırsınız .umarım sonuç beklediğinizden çok daha güzel olur.
kaşlarınızın son durumu nedir acabaEki Görüntüle 826531 sabah gözlerimi actıgımda daha dogrusu acamadıgımdagözlerim sismisti ve kapanmıstı bu foto saatlerce buz tedavisinden sonra cekildi morluklarım ve sisligim cok net belli degil suan agrım yok fakat sis ve morluklarım felaket simdi gelelim sizin bana soracagınız sorulara cevap vermeye baslıyorum :)
İzmirde su trt1 haberlerinde cıkan özel klinige kas ekimi yaptırdım yapan kisi Deniz hanım kanallarımı o actı ekip harikaydı Allah icin klinikle bi sıkıntım yok (saclarımı okadar kesmeselerdi eyiydi) dün aksam Deniz hanım aradı halimi hatırımı sordu yarına gözlerin sisip kapanıcak korkma dedi sürekli buz yap dedi ve haklıydı dolayısıyla ilgili bir uzman doktor 1500 tl fiyatı (önce fiyatını sorucaktınız dimi ahahahaha ) 500 kök ekildi ...... evetttttt simdi aklıma gelmeyen bastan cevabını yazmadıgım sorularınız varsa bekliyorumm
Bence büyük konuşmamak lazımKonularınıza baktımda siz estetik ameliyatlara takmışsınız sanırım ne deyim, Allah yardım etsin bu kadar çok uğraşmayın bir gün bir şey olur geri dönüşü de olmaz ne cesaret valla ben tek tel saçımı almalarına izin vermem
korkunçEki Görüntüle 826525 Eki Görüntüle 826526 işte ekimden önceki hali
eveeettt iste ekimde önceki hali bu simdi konuya baslayalım 12 sene önce kaslarım seyreldigi icin kas konturu yaptırdım kaslarım cok seyrelmisti tabi sonra pisman oldum ama is isten gecmisti ve defalarca rutus tahmin edebilirsiniz verilen para cekilen acı ve iki ay sonra solan renk lacivert ve yesil arası artık canıma tak etmisti uzun zaman kas ekimini arastırdım paramı biriktirdim cesaretimi topladım bismillah dedim ve kaslarımı ektirdim ama cok zor agrılı bir islem kaslarında sadece sekreklik olanlar sakın yapmayın denemeyin kas felan ektirmeyin cünki defalarca kontur rutuslarından sonra benim seyrek kaslarımda dökülmüstü ve mecbur kaldım ama agrısı acısı ve kafanızın arkasında pencere seklinde saclarınızın gitmesi berbat bir sey buyrun buda kafamın arkasından alınan saclarımın fotosuEki Görüntüle 826527 bakınız igrenclige kas ekimi boyunca agladım giden saclarıma cünkü cok fazla aldılar ve saclarımın tek uzayan kısmı orasıydı en büyük pismanlıgım saclarım kesilirken oldu agrısı acısı önemli degildi kas ekimi total 3 ila 4 saat arası sürdü evet agrı vardı ve 3-4 saatlik saclarım icin agladım ve orada pisman oldum acısı umrumda degildi sadece saclarım
peki sonra ne oldu ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?