aynı anda okadar fotoyu kabul etmiyor canım o yüzden sıra sıra koydum canım bakınız aşagıya :)kıyamam ya olan olmuş hayırlısıyla uzar inşallah saçlarınız.yeni kaşlarınızı göreydik iyiydi
inanamadım
kırılma ama çok kızdım sana nasıl yapabildin bunu kendine
sanki ameliyat etmişler gibi, sanırım beceriksiz bir yere gittin.
saçlarına ayrıca içim yandı
ne diyeyim, Allah şifasını versin içine sindirsin
tatlım henüz şiş o yüzden kalın gibi duruyo inince normale dönecek inşaAllah :)çok üzüldüm ne hale gelmişsin.deli cesaret tebrik ederim.bende ara ara kaş mı ektirsem diyordum ama
bir daha aklımın ucuna bile getirmem:) inş çabucak iyileşirsin canım.kaşların çok kalın olmuş sanki..
morlukların geçince bir resim daha koymayı unutma,sağlıcakla...
Allah razı olsun iyi dileklerin için fakat ; kaş ekimi zaten bir ameliyat yaşayanlar bilir ve adıda zaten kaş ekimi ameliyatı :) saçlarımın okadar gideceğini bilseydim emin ol yaptırmazdım zaten fekat. 500 kök ekilecegi için okadarını kazıdılar zira köklerin alındığı yerlerde tekrar saç çıkmaması muhtemel ve sadece 500 köklük alanı kazısalar orada birdaha hiç saç çıkmayacağı için orası kel kalmasın diye alanı geniş tutup aralardan kökleri seçiyorlar ve kaş ekimi konusunda gerçekten iyi olan yerlerden bir clinik burası beceriksiz deyiller merak etmeyin hepsi işinin ehli ama okadar saçımın gideceğini bileydim yaptırmazdım ...
Allah razı olsun iyi dileklerin için fakat ; kaş ekimi zaten bir ameliyat yaşayanlar bilir ve adıda zaten kaş ekimi ameliyatı :) saçlarımın okadar gideceğini bilseydim emin ol yaptırmazdım zaten fekat. 500 kök ekilecegi için okadarını kazıdılar zira köklerin alındığı yerlerde tekrar saç çıkmaması muhtemel ve sadece 500 köklük alanı kazısalar orada birdaha hiç saç çıkmayacağı için orası kel kalmasın diye alanı geniş tutup aralardan kökleri seçiyorlar ve kaş ekimi konusunda gerçekten iyi olan yerlerden bir clinik burası beceriksiz deyiller merak etmeyin hepsi işinin ehli ama okadar saçımın gideceğini bileydim yaptırmazdım ...
aminnn canım Allah razı olsunsende üzüldüğünü yazmışsın, içim yandı düşüncelerimi söyledim. dilerim çok çok iyi olursun gerçekten, dilediğin gibi sonuçlanır...
Allah CC sonsuz razı olsun canım böyle mantıklı ve iç açıcı cümlelere ihtiyacım vardı sağol varom :)gönlünü ferah tut canım benim hep olumlu,güzel şeyler düşün ki öyle de olsun
her güzel şeyin bir bedeli var maalesef yapacak bişey yok,sonuçta bu bir dışardan müdehale ve var olanı değiştirmek o yüzden azıcık üzecektir seni ama eminim sonuçlar çok güzel olacak,biraz sabret..
şişliklerin inecek,kafandan saçlar da çıkacak,güzel bakımını yap saçlarına,olumlu,güle oynaya devam et hayatına,olumsuz düşünüp hayatı zindan etme,madem güvenli ve ehil eller içini ferah tut,eminim 1 haftaya kaşların ve yüzün çok çok güzel olacak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?