kaş ektirdim :( sonunda bir bu kalmıştı bunuda yaptım )

Geçmiş olsun
Geçmiş olsun umarım bu arada kaşların düzelmiştir. Pişman olduğun için üzgünüm ama herkes pişman olacağı birşey yapar. Önemli olan sağlık.

Ben de estetik forumlarını okuyup, böyle yorumlar yapanları anlamıyorum. Konularımıza bakmayın o zaman siz de. Gidip belgesel falan izleyin, niye burada BOŞ(!) şeylerle vakit öldürüyorsunuz? Yaptırmayacağınız işlemlerin forumlarını niye okuyorsunuz, bir de insanların bozuk moralini daha da bozacak şeyler söylüyorsunuz? Mahalle baskısı burada da mı var???

Merhaba geçmiş olsun. Allah içine sindirsin. Sana ve lopeze paylaşımlarınız için teşekkürler. Ekimi kime yaptırdın acaba kaç kök ve kaç tl?
Sağol canım Alper Tuncel'e ektirdim,300 er kök ekildi her kaşa,3500 tl 'ye yaptırdım,çıkmaya devam ediyorlar,sonucu bende çok merak ediyorum

Çok doğru söylemişsin canım,bravo

nerede kime yaptırdınız acaba ? bende yaptırmak istiyorum ve detaylı bir arastırma içerisindeyim

Canım mutlaka yollayacağım şekli ortaya çıkınca ama daha çok az çıkanlar.
Merhabalar , benim Kaş'larımda küstü ve 13 yıldır kaş boyuyorum. Havuzda Hama'mda plajda rezillik... Karar verdim ve internette araştırma yaptım . Doktorların birini göğe çıkarıyorlar diğerini yere vuruyorlar. Çoğu yorumda katıksız reklam, belli! Reklam mı değil mi bilemiyor insan . Objektif bir bilgiye ulaşmak neredeyse imkansız... Derdini , o dertten muzdarip olan anlarmış bir.. Epey Zaman geçmiş siz yaptıralı , hatta bu forma cevap yazalı da.. Eğer fue yöntemiyle kaş eken ve çok memnun kalınan bir doktor ismi duyduysanız, benimle paylaşır mısınız?

Merhabalar
Kaş ekimi yaptıranlar nerede acaba ?
Bize yardımcı olsalar
Ben de ektirmeyi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…