Geçmiş olsun
Geçmiş olsun umarım bu arada kaşların düzelmiştir. Pişman olduğun için üzgünüm ama herkes pişman olacağı birşey yapar. Önemli olan sağlık.işte ekimden önceki hali
eveeettt iste ekimde önceki hali bu simdi konuya baslayalım 12 sene önce kaslarım seyreldigi icin kas konturu yaptırdım kaslarım cok seyrelmisti tabi sonra pisman oldum ama is isten gecmisti ve defalarca rutus tahmin edebilirsiniz verilen para cekilen acı ve iki ay sonra solan renk lacivert ve yesil arası artık canıma tak etmisti uzun zaman kas ekimini arastırdım paramı biriktirdim cesaretimi topladım bismillah dedim ve kaslarımı ektirdim ama cok zor agrılı bir islem kaslarında sadece sekreklik olanlar sakın yapmayın denemeyin kas felan ektirmeyin cünki defalarca kontur rutuslarından sonra benim seyrek kaslarımda dökülmüstü ve mecbur kaldım ama agrısı acısı ve kafanızın arkasında pencere seklinde saclarınızın gitmesi berbat bir sey buyrun buda kafamın arkasından alınan saclarımın fotosu bakınız igrenclige kas ekimi boyunca agladım giden saclarıma cünkü cok fazla aldılar ve saclarımın tek uzayan kısmı orasıydı en büyük pismanlıgım saclarım kesilirken oldu agrısı acısı önemli degildi kas ekimi total 3 ila 4 saat arası sürdü evet agrı vardı ve 3-4 saatlik saclarım icin agladım ve orada pisman oldum acısı umrumda degildi sadece saclarım
peki sonra ne oldu ??