hiç kaşsız değilmişsin ki. 500 kök ekim çok fazla olmuş. ama sunu da soylemelıyım kı eger duzgun açıyla ekmışlerse bır yılın sonunda ohh ıyı kı cekmısım o derdı dıceksın. kasların da olacak bol bol ama şekil vermen lazım bence saçların da çıkıcak.nerde yaptırdın kım yaptı ki bunu böyle? ben de ektırdım. çok çok memnunum. benım de öncekı halı senın gıbıydı. çok fazla kazımıslar arkadan benım bır parmak enınde ve aradaydı. bellı bıle olmadı ıkı hafta sonra. bu kadar sık bı ekım de yapılmadı ki zaten şekline kendın karar verıyosun. yanlıs anlama ama şekil olarak dogal durmuyo kalından inceye doğru değil. çok sık ve kalın. ve böyle bu denli şişmesi de çok çok fazla.. ben yıllarca kaş çizmiş biri olarak kesinlikle neden daha önce yaptırmadım dedım. yardım edebılecegım bı sey varsa sevınırım.
saol canım inşaAllah iyi olur saçlarımın okadar gideceğini bilseydim orda karşı koyardım zateninşaAllah yerine gelirler Aminnn
kabuklarım var ve kaşlar aşırı kalın gözüküyor ve iğrenç bi görüntü var şu an ve çok seyrek görünüyor bakalım hayırlısı inşaAllah amin.
Eki Görüntüle 826531 sabah gözlerimi actıgımda daha dogrusu acamadıgımdagözlerim sismisti ve kapanmıstı bu foto saatlerce buz tedavisinden sonra cekildi morluklarım ve sisligim cok net belli degil suan agrım yok fakat sis ve morluklarım felaket simdi gelelim sizin bana soracagınız sorulara cevap vermeye baslıyorum :)
İzmirde su trt1 haberlerinde cıkan özel klinige kas ekimi yaptırdım yapan kisi Deniz hanım kanallarımı o actı ekip harikaydı Allah icin klinikle bi sıkıntım yok (saclarımı okadar kesmeselerdi eyiydi) dün aksam Deniz hanım aradı halimi hatırımı sordu yarına gözlerin sisip kapanıcak korkma dedi sürekli buz yap dedi ve haklıydı dolayısıyla ilgili bir uzman doktor 1500 tl fiyatı (önce fiyatını sorucaktınız dimi ahahahaha ) 500 kök ekildi ...... evetttttt simdi aklıma gelmeyen bastan cevabını yazmadıgım sorularınız varsa bekliyorumm
tatlım henüz şiş o yüzden kalın gibi duruyo inince normale dönecek inşaAllah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?