kaş ektirdim :( sonunda bir bu kalmıştı bunuda yaptım )

Icim sizladi gorunce oncelikle gecmis olsun canim ya

Abim de sac ektirdi o daha beter bisey kapida gorunce tansiyonum dusmustu oz abim yuzune bakamiyodum koskoca insanim korkuyordum resmen hala aklima geldikce kucuk kucuk delikler ayyyhh. Hele o ne acilar cekti boyle aci cekecegimi bilseydim asla yaptirmazdim demisti hatta.

Ama simdi memnun valla sen de suan sadece sonucunun iyi olacagini dusun buna odaklan derim yaptirmissin bir kere kendini uzme sacinin arkasi gorunmuyor sonucta oyle dusun saclarin da saglikli gorunuyor masallah biraz da bakim yaparsin bitkisel vs hersey duzelir uzulme.

Son düzenleme:
saol canım inşaAllah iyi olur saçlarımın okadar gideceğini bilseydim orda karşı koyardım zaten inşaAllah yerine gelirler Aminnn
kabuklarım var ve kaşlar aşırı kalın gözüküyor ve iğrenç bi görüntü var şu an ve çok seyrek görünüyor bakalım hayırlısı inşaAllah amin.

Şimdi nasılsınız gözlerinizin şişi indi mi? Kendinizi nasıl hissediyorsunuz?

Bayramda memlekete gittim abimin arkadan alinan saclari yerine gelmiş bile biraz zaman gerekiyor sadece 6 ayda duzene oturuyormus 1 yilda tam oluyormus merak etme. Bir de son halin nasıl iyi misin?

nerde yaptırdın kım yaptı ki bunu böyle? ben de ektırdım. çok çok memnunum. benım de öncekı halı senın gıbıydı. çok fazla kazımıslar arkadan benım bır parmak enınde ve aradaydı. bellı bıle olmadı ıkı hafta sonra. bu kadar sık bı ekım de yapılmadı ki zaten şekline kendın karar verıyosun. yanlıs anlama ama şekil olarak dogal durmuyo kalından inceye doğru değil. çok sık ve kalın. ve böyle bu denli şişmesi de çok çok fazla.. ben yıllarca kaş çizmiş biri olarak kesinlikle neden daha önce yaptırmadım dedım. yardım edebılecegım bı sey varsa sevınırım.

hiç kaşsız değilmişsin ki. 500 kök ekim çok fazla olmuş. ama sunu da soylemelıyım kı eger duzgun açıyla ekmışlerse bır yılın sonunda ohh ıyı kı cekmısım o derdı dıceksın. kasların da olacak bol bol ama şekil vermen lazım bence saçların da çıkıcak.

çok geçmiş olsun.
inşallah memnun laırsın sonuçtan.
benim sormak istediğim kaşların neden döküldü?
dökülme sonrası mı kaş konturu yaptırdın.
birde saçın eski haline dönecek mi?yani ordan saç çıkacak mı?
uzman doktor ne dedi?

canim son durumun nedir, bende Atilla kaya ya ekim yaptirmak istiyorum ama saclarimda cok beyaz var yasim 33 olasina ragmen, doktor siyah kökleri seceriz dedi ama benim korkum siyah ekilen köklerde beyazlarmi diye. Bende iki sene önce kontur yaptirmistim kasimin uclarina, zaman icinde grilesti bende ATTEN KÖMÜRCÜ ye ilacla sildirme yaptirdim, yaptirmaz olaydim simdi daha beter kahverengi bir iz kaldi, asla iz kalmaz demisti hemde 500 tl para ödedim bu ize sahip olabilmek icin aman kizlar su kontur isine falan bulasmayin, simdi bu izden kurtulamak icin kas ektirmek istiyorum oraya. Aslinda genital bölge kiliylada ekiyorlarmis ama Atilla bey yapmiyor neden aceba?

Ay inan gözlerim pörttttlediii çok çok geçmiş olsun bu kadar zor bir operasyon olduğunu zannetmiyordum.İnşallah saçlarında kaşların da gönlünce olur ben cesaret edemezdim ama mecbur kalınca napcan:26:

henüz yeni olduğu için memnuniyetiniz normal sanırım.biraz sabredin,eminim bir süre sonra daha iyi görünüceklerdir.kalın olmasını çok sıkıntı yapmayın,cımbızla alırsınız .umarım sonuç beklediğinizden çok daha güzel olur.

Cnm insallah cektigin acilara deger gule gule kullan. Benimde kaslarim seyrek ama ben cesaret edemem. Cok gecmis olsun

Büyük cesaret canım ama sende bu kadar zor bi işlem olduğunu bilmiyordun herhalde. Resmi görünce içim bi garip oldu. Gülü seven dikenine katlanır tabi ama bu kadar diken de fazla olan olmuş artık. Umarım dilediğin kaşlara kavuşmuşsundur da yaşadığın zorluklara değmiştir

ALLAH'ım o ne ya ne kadar şişmiş surat + o saçlar nasıl o hale gelebilmiş yuh yani
iyi cesaret valla kaşsız kalmayı tercih ederim:26:

tatlım henüz şiş o yüzden kalın gibi duruyo inince normale dönecek inşaAllah :)

Gecmis olsun canim! Iyiki paylasmishsin yaptirdigini. Bana cok yardimci oldun. Benim kaslarim var, sadece biraz seylermis. daha kalin yaptirmak isterdim. Kolay oldugunu saniyodum. Ama zormus. Shimdiki goruntun nasil?

canim uzulme giden saclarin icin sonucu dusun eger kasin guzel olmussa bosver sacin uzar tek canini sikan sacin olsun sonucu bizim le paylas takipteyim seni

ya bır seyın dogallıgını bozduktan sonra ne kadar mukemmel olabılır kı ....uzuldum

bıde yuzun ınıp kasının rengı falan normale donunce görmek ısterım..

sacının halıne bende uzuldum ve acısına..

kasının seklı cok catık olmamısmı..yanı başlangıç noktası fazla belırgın..

sac gıbı uzarmı kı?

kızlar sakın yaptırmayın !! yada atila beyi met ediyolar belki onu deneyebilirsiniz bilmiyorum hiç memnun deilim dik dik çıkıo ve hemen uzuyo okadar saçım gitti kök ekildi buna rağmen halen daha çok seyrek kaş kontörüm kaybolsun görünmesin doğal olsun istedim ama nafile mümkün deyil kısaca asla yaptırmayın ama dediğim gibi atila kayayı çok övüyorlar elki ilerde bende bir kez atila beyi deneyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…