Kas altı meme ameliyatı sonrası

İlk günleri hatırlıyorum. 1. Gün hastanede geçti, anestezi etkisinden hiç birşey hissetmiyordum. İkinci gün eve çıktım. Aman Allah’ımbu nasıl bir ağrı dedim. Resmen felç olmuş durumdaydım. Vücudumun üst tarafını kımıldatamıyordum resmen. 3 ve 4. Günler de bu şekilde geçti. Sonrasında yavaş yavaş azaldı ağrılar. Şu an yara izlerim olmasa ameliyat olduğumu bile unutacağım resmen :)

Çok mu belli oluyor peki izler bazı arkadaşlar göğüs kivrimindan belli olmuyor diyor birde iz kalma doktorun dikis kalitesine mi yoksa vücut yapısına mi bağlı

Çok mu belli oluyor peki izler bazı arkadaşlar göğüs kivrimindan belli olmuyor diyor birde iz kalma doktorun dikis kalitesine mi yoksa vücut yapısına mi bağlı
Bu ameliyatı olmaya karar veren arkadaşların neden izleri bu kadar sorun ettiğini gerçekten anlamıyorum. İzler göğüs ün altında kalıyor gözükmüyor zaten. Bikini den de sütyen de de gözükmüyor. Sen bu ameliyatı oldun mu oldun. İz olsun olmasın ne farkederki. Küçültme için bişey diyemicem onun izleri daha çok ve belirgin oluyor ama büyütme için izleri gerçekten sorun etmeye gerek yok.

sen hangi doktora ameliyat oldun peki?

Cilt yapısına göre olabilir, yaşa göre olabilir, bilmiyorum ki. Dikiş şeklinde değil, çizgi şeklinde ama çizginin etrafı koyu renkli. Gidip de soramadım daha doktoruma. Bu arada benim izler göğüs kıvrımında değil. Kıvrımdan kesiliyor ama sonuçta büyüyen bir hacim var, kıvrımda kalmıyor kesiler. Sen ameliyat oldun mu sarışeker?

Merhaba ben de pazartesi günü kas altı 300 cc damla model meme protezi ameliyatı oldum. ilk 3 günüm kabus gibi geçti ağrılardan çok pişmandım. şimdi daha iyiyim hala işe dönecek kadar toparlanamadım ama en azından buraya yazabiliyorum, kendi işlerimi kendim halledebiliyorum. şuan göğüs şeklimden hiç memnun değilim kare şeklinde koltukaltı hizamdan başlıyor, sol memem sağa göre daha şiş ve nerdeyse damla model ters takılmış gibi üst kısımlar alt kısımlardan daha büyük. umarım bunlar ödemdir ve geçerler

Yok canım olmak istiyorum Haziran gibi şimdiden araştırmaya başladım iyi Dr bulmak çok önemli bir arkadaşımın dikiş izi nerdeyse hiç belli değildi ama Dr u erkek ben bayan Dr arıyorum

Çok geçmiş olsun umarım şekli tam istediğiniz gibi olur Dr unuz kimdi

Ben yıllardır düşündüğüm halde inanki bu izler yüzünden vazgeçtim bir arkadaşımın göğsündeki dikiş izi bundan tam 10 yıl önce yaptırdığı halde çok kötü görünüyordu kocaman ve çok bicimsiz buda bütün göğüs görüntüsünü mahfetmisti diğer arkadaşımın ki yeni olmasına rağmen hiç belli bile değildi.Simdi böyle bir avantaj varken niye bu kadar kötü görünsünki.Bende ondan duydum İnan izlerin Dr a göre değiştiğini ama maalesef ikisinin dr uda erkek yoksa direk ona giderdim

Merhaba arkadaşlar, benim operasyonumun üstünden 21 gün geçti, bir memeye 340, birine 360 cc kondu, ben daha büyük istemiştim, 380 diye konuştuk doktorla ama ameliyat sırasında daha küçüğünü uygun görmüş. Şu an küçüldüler gibi geliyo bana. Daha da küçülür mü bunlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…