Kas altı meme ameliyatı sonrası

Merak.etme hepsi gececek :)) Dantelli sutyene gectigin ani dusun :) aynaya baktigin zaman ki mutluluk paha bicilmez. Keske daha once olsaymisim diyorsun :))
İnsallah oyle derim acı eşiğim de yüksektir normalde ama kilodımu bile kaldıramıyorum gece uyuyamıyorum gecmezse bi kac gune ötenazi istiycegim doktora gidip

Birkaç gün sonra tekrar fikrini alalım :)
İnsallah doktorum da cok sert bi kadın bu formda daha cok bilgi sahibi oldum desem yeridir dun sporcu sutyenı giydirdi bana ve kollarım agrıdan kalkmıyo bana sen istedin ameliyat olmak falan dıyo bende sımarıklık yapmıyorum gogus bi organ ve yok yanı bende kadınım ama gelişmemiş napabilirim dedım boyle seyler duyunca uxuluyorum bıde

Acın geçince yine olsa yine yaptırırım diyeceksin. İnan hiç pişman olmadım.

Bir hafta 10 gün sonra tekrar yaz buraya düşüncelerini :) boyutu falan nasıl kaç cc.
Suan agrıdan bakamıyorum bile o yuzden boyleyım memesizlik daha zor tabi orası ayrı benim hiç gogus dokum olmadıgı için boyum 1.68 kiloda 50 275 cc olur dedı ameliyattan cıktım 325 cc yuvarlak mentor koymus ben zaten buyuk degil olsun istıyodum o derece vahimdi durumum

soylenildiginden fazla buyuk.protez konulunca buradaki arkadaslarin geneli cok seviniyordu. Sen de tam tersi bir durum soz konusu :)) ileride kuculdu diye uzulmektense simdiden buyukler diye sevinebilirsin :)) acilarin gecince bu gunlerini unutacaksin :)) az daha sabırr :))

Agzın bal yesin hadı insallah oturarak uyumaya calısıyorm suan cunku kendime gelıyım resim mesim ne varsa atıcam buraya

Ben ilk üç gün sadece ağlıyordum kolumu falan normal düzeyde kullanamıyordum zaten ameliyattan sonra gözümü açtığımda taş bağladılar üstüme sandım ama şu kadar diyorum beşinci gün gece kulübüne gidip gayet dans ettim. Heppsii geçiyor için rahat olsun kol egzersizi yapmayı ihmal etme

Gercekten mi ya hadı insallah yarin benimde besinci gunum daha ıyı olucam heralde Fatma girigin tası sarıp kundaklaması gelıyo goguslerime bakınca iki kocaman taş var sanki

Bugün 7.günüm, kıyafetlerimi zor giyiyorum yataktan doğrulamıyorum ağlamaktan helak oldum. Ben ne yaptım diye. Böyle olacağını bilsem yaptırmazdım

Bugün 7.günüm, kıyafetlerimi zor giyiyorum yataktan doğrulamıyorum ağlamaktan helak oldum. Ben ne yaptım diye. Böyle olacağını bilsem yaptırmazdım
Bazıları gerçekten çok zor atlatıyor bende onlardan biriyim. 20 gün çektim. 5. Ay içinde hala sırt kaslarımın uyuşuklugu geçmedi. Ama merak etmeyin. 10 gün içinde çok iyi şekilde toparlıyorsunuz. Çok hızlı bir iyileşme dönemi var bu ameliyatın.biraz sabır . :)

Buraya da yeni üye oldum, yaşamış birilerinden bunları duymak iyi geliyor. Peki su anda hareket ederken göğüs kaslarında ağrınız oluyor mu? Kalıcı olacak diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…