Merhaba ben 10 gün önce
meme dikleştirme ameliyatı oldum. Emzirme sonrası meme dokum boşalmıştı ve sarkma vardı . 200 cc ,kas altı ,yuvarlak, yüksek profil silikon da kondu. İlk 2 gün biraz sıkıntılı geçti. Ağrıdan ziyade gerginlik ve bası çok rahatsız edici oldu ve kaşığı ağzıma götüremeyecek kadar kollarımı hareket ettiremiyordum. O an bu durumun uzun süreceği hissine kapılmıştım. Kollarımı ancak dirseklerime kadar hareket ettirebiliyordum . Her geçen gün biraz daha iyileşti ve şu an kollarımı isteğim gibi hareket ettirebiliyorum. Tabi doktorum kollarımı mümkün olduğunca kaldırmamamı söyledi. 1 ay özellikle çok önemliymiş. Tecrübeli arkadaşlara benimde bir sorum olacak
Ben doktoruma büyük, yukarıda top top duran doğallıktan uzak bir görüntü istemediğimi söyledim ve gerisini ona bıraktım. 10 gün olmasına rağmen memelerim silikonmuş gibi durmuyor bu çok güzel bir durum ama bazı şüphelerim var.üstteki şişkinlik indi gibi . 3. Günde ölçüm 98 di şimdi 96. Daha ne kadar küçülme olacak. Aslında meme çap büyüklüğüm güzel ama üstten olan görüntü yani dekolte küçük gibi. Dr zamanla yumuşayıp öne doğru geleceğini söyledi. Tecrübeli arkadaşalardan yorum rica ediyorum.