Kas altı meme ameliyatı sonrası

Buraya da yeni üye oldum, yaşamış birilerinden bunları duymak iyi geliyor. Peki su anda hareket ederken göğüs kaslarında ağrınız oluyor mu? Kalıcı olacak diye korkuyorum
Valla ben yataktan kalkamıyodum gecen hafta salı gunu oldum ameliyatı suan ıyıym cok sukur hala yataktan kalkarken zorlanıyorum kramp giriyo ama ilk hafta kadar degıl normal hayatıma döndüm

Bende Eylül'de ameliyat oldum sıfır meme dokusu banada 325 CC takıldı yuvarlak .ilk 15 günüm pert .benimde acı eşiğim yüksektir ama sıfır doku olunca zor geçiyormuş bir ay sonra ağrılarim baya azaldı ama egzersizler önemli aksatmayin yüzüstü yatmaya başlayınca egzersize gerek kalmıyor zaten .çok geçmiş olsun ilerde çok mutlu olacaksin emin ol E Ersoyayseersoy0

Buraya da yeni üye oldum, yaşamış birilerinden bunları duymak iyi geliyor. Peki su anda hareket ederken göğüs kaslarında ağrınız oluyor mu? Kalıcı olacak diye korkuyorum
Hayır hayır hiç bir ağrı yok. 1 ay sonra ameliyat olduğunu unutuyorsun ama tabi aynanın karşısından ayrılamadığın için sürekli hatırlıyorsun :) ama 5. Ayın İçinde olmama rağmen hala his yok. 1 yıla kadar tamamen geri geliyormuş oda

Bende Eylül'de ameliyat oldum sıfır meme dokusu banada 325 CC takıldı yuvarlak .ilk 15 günüm pert .benimde acı eşiğim yüksektir ama sıfır doku olunca zor geçiyormuş bir ay sonra ağrılarim baya azaldı ama egzersizler önemli aksatmayin yüzüstü yatmaya başlayınca egzersize gerek kalmıyor zaten .çok geçmiş olsun ilerde çok mutlu olacaksin emin ol E Ersoyayseersoy0
Aynı durum benimde hala Aynaya bakınca inanamıyorum ya en cokda sütyen falan almak istiyodum bisuru şimdi kendime aldım üç beş oda garip gelıyo sütyenın içini dolduran bişeyler var

Aynı durum benimde hala Aynaya bakınca inanamıyorum ya en cokda sütyen falan almak istiyodum bisuru şimdi kendime aldım üç beş oda garip gelıyo sütyenın içini dolduran bişeyler var
Daha sekilleri oturmadigindan sis olduklari icin şu an ki halleri kalip gibilerdir. Bir de.hep destekli takmaya alistigimizdan dolgun memede sutyenin nasil durmasi gerektigini bilemiyoruz..o yuzden gozumuze bir garip geliyor olabilir. Er geç alisicaz :) sonucta sungerlileri takarken keske memem olsaydi demedik mi :)) oldu iste :))

Daha sekilleri oturmadigindan sis olduklari icin şu an ki halleri kalip gibilerdir. Bir de.hep destekli takmaya alistigimizdan dolgun memede sutyenin nasil durmasi gerektigini bilemiyoruz..o yuzden gozumuze bir garip geliyor olabilir. Er geç alisicaz :) sonucta sungerlileri takarken keske memem olsaydi demedik mi :)) oldu iste :))
Ben de cumartesi günü yaptırdım. İki gün oldu ama öyle büyük ağrılar çekmiyorum; sadece yataktan zor kalkıyorum, tahminimden daha rahat geçiriyorum.

İnsallah oyle derim acı eşiğim de yüksektir normalde ama kilodımu bile kaldıramıyorum gece uyuyamıyorum gecmezse bi kac gune ötenazi istiycegim doktora gidip
bu maeliyatı geçirem 3 kişi tanıyorum 2si yeni oldular. biri daha eski. ilk 1 ay çok zorluyormuş sonrası muhteşem. sabredin. kas altı olduğu için ağrısı diğer ameliyatlara göre daha fazlaymış dr 1 hafta sonra işe başlaya bilirsinn demişti arkadaşıma imkansız 10 gün daha rapor aldı. diğer arkadaş ise 1 ay kollarımı kaldıramadım dedi. yani değeccek bu acılara geçmiş olsun,

bu maeliyatı geçirem 3 kişi tanıyorum 2si yeni oldular. biri daha eski. ilk 1 ay çok zorluyormuş sonrası muhteşem. sabredin. kas altı olduğu için ağrısı diğer ameliyatlara göre daha fazlaymış dr 1 hafta sonra işe başlaya bilirsinn demişti arkadaşıma imkansız 10 gün daha rapor aldı. diğer arkadaş ise 1 ay kollarımı kaldıramadım dedi. yani değeccek bu acılara geçmiş olsun,
Benim suan yirmi gun oldu Allaha şükür gayet ıyıym goguslerimde cok guzel biraz fazla dik ama oda zamanla düzelir

Ben de 16.günümdeyim. İlk haftaya göre gayet iyi sayılırım ancak yürürken kollarımı kaldırırken zorlanıyorum göğsümdeki baskı ağırlık hissi zorluyor

Ben de 16.günümdeyim. İlk haftaya göre gayet iyi sayılırım ancak yürürken kollarımı kaldırırken zorlanıyorum göğsümdeki baskı ağırlık hissi zorluyor
Benim dikişlerim eridi bile elime yıne gelıyo ama daha az ben agirlik kaldırıyorum tabi cok yormadan ama tek elimle masa falan silerken cok yavasım zamanla düzelir sanırım oda

Kas alti olanlar, protez ele geliyor mu?
Kas zari alti olanlarda bazen hissediliyormusta.

Benim gogus dokum az, 6cm
Kas alti daha iyi olur diyor yaptiranlarin yorumlari.
Ama arastirdigim dr kas zari alti yapiyor. Baska dr da arastirmadim :KK43: az dokuyla kas zari alti sizce iyi fikir mi?

Kas alti olanlar, protez ele geliyor mu?
Kas zari alti olanlarda bazen hissediliyormusta.

Benim gogus dokum az, 6cm
Kas alti daha iyi olur diyor yaptiranlarin yorumlari.
Ama arastirdigim dr kas zari alti yapiyor. Baska dr da arastirmadim :KK43: az dokuyla kas zari alti sizce iyi fikir mi?
Benim tanıdığımda hiç doku kalmamıştı 50 kilo verdikten sonra mecbur desteklemesi gerekiyordu. Kas altı sancılı olıyor 1 ay kadar kollaronı kullanamıyorsun rahatlıkla fakat göğüsleri mubteşemler.. ve kas altı dik durması açısından daha etkili diye biliyorum

Merhaba ben 10 gün önce meme dikleştirme ameliyatı oldum. Emzirme sonrası meme dokum boşalmıştı ve sarkma vardı . 200 cc ,kas altı ,yuvarlak, yüksek profil silikon da kondu. İlk 2 gün biraz sıkıntılı geçti. Ağrıdan ziyade gerginlik ve bası çok rahatsız edici oldu ve kaşığı ağzıma götüremeyecek kadar kollarımı hareket ettiremiyordum. O an bu durumun uzun süreceği hissine kapılmıştım. Kollarımı ancak dirseklerime kadar hareket ettirebiliyordum . Her geçen gün biraz daha iyileşti ve şu an kollarımı isteğim gibi hareket ettirebiliyorum. Tabi doktorum kollarımı mümkün olduğunca kaldırmamamı söyledi. 1 ay özellikle çok önemliymiş. Tecrübeli arkadaşlara benimde bir sorum olacak
Ben doktoruma büyük, yukarıda top top duran doğallıktan uzak bir görüntü istemediğimi söyledim ve gerisini ona bıraktım. 10 gün olmasına rağmen memelerim silikonmuş gibi durmuyor bu çok güzel bir durum ama bazı şüphelerim var.üstteki şişkinlik indi gibi . 3. Günde ölçüm 98 di şimdi 96. Daha ne kadar küçülme olacak. Aslında meme çap büyüklüğüm güzel ama üstten olan görüntü yani dekolte küçük gibi. Dr zamanla yumuşayıp öne doğru geleceğini söyledi. Tecrübeli arkadaşalardan yorum rica ediyorum.

X