Kas altı meme ameliyatı sonrası

Sizi anlıyorum. Böyle kötü bi şeye şahit olduğunuz için tereddüt ediyorsunuz. Fkat artık telnoloji ve tıp oldukça ilerledi. Artık izler sıkıntı olmaktan çıktı bence. Eğer bunun için geri adım atıyorsanız kesinlikle yapmayın derim. Doktor konusuna gelince neden erkek doktor istiyorsunuz onu bilmiyorum fakat emin olun estetik işlemlerde erkekler daha profesyonel. Çünkü kadınlar arasında birbirini hiç tanımasalar bile mutlaka bi ego savaşı oluyor. Tıpkı doğum olayı tıpkı jinololojik muayeneler gibi estetik işlemlerde de her zaman erkek doktorlar daha profesyonel. Biraz araştırırsanız zaten anlayacaksınız ne demek istediğimi.

Çok geçmiş olsun. Bende yeni ameliyat oldum ve bende seninle aynı durumdayım. Çok fazla şişim yok ve aklımda bir çok soru işareti var.

Evet kas altı oldum. Bugün 6. günüm, iki gün önce sargılarım alındı, sporcu sütyeni giymeye başladım. Şu an iyi sayılırım, ama dikiş yerlerim
Evet kas altı oldum. Bugün 6. günüm, iki gün önce sargılarım alındı, sporcu sütyeni giymeye başladım. Şu an iyi sayılırım, ama dikiş yerlerim sızlıyor biraz.
Bende yeni ameliyat oldum ama dargın yoktu. Gözümü açtığımda üzerimde sporcu sutyenim vardı. Ve hiç ağrım da yoktu.

Merak.etme hepsi gececek :)) Dantelli sutyene gectigin ani dusun :) aynaya baktigin zaman ki mutluluk paha bicilmez. Keske daha once olsaymisim diyorsun :)
Bende bu levele geçmek istiyorummmmmm.Hayali bile gülümsememe neden oluyo gerçeğini düşünemiyorum.Nisan da randevum var günler geçmiyor sanki

Merhaba ben amilyat olalı 25 gün oldumama hala bantlarım duruyo cuma günü alıcak sizin nekadar kaldı bantlar

Kas altı silikon ameliyatı oldum bugun ilk gunum Ama bu kadar agrısı oldugunu bilseydim harbi olurmuydum bıdaha dusunurdum sorusu olan varsa cevaplıyabilirim kızlar
al bendende okadar bir hafta oldu benim bugün. bu kadar ağrım olacağını bilseydim hiç yaptırmazdım diyorum bide benim kanama yaptı sağ göğsümdeki dikiş mahvoldum. sanki taş bağlı göğüslerimde her an patlayacakmış gibi gergin ne kadar daha böyle olurum acaba kızlar siz ne zaman hafiflemeye başladınız

5, gün nasıl dans ettin arkadaşım ya benim bugün 7.günüm nene gibi yürüyorum :O

Merhaba ben amilyat olalı 25 gün oldumama hala bantlarım duruyo cuma günü alıcak sizin nekadar kaldı bantlar
25 gün uzun bir süre.benim ne kadar kaldı inanın hatırlamıyorum ama o kadar uzun değildi sanırım ikinci hafta tüm bantlar çıkmıştı. Ama doktorunuzun mutlaka bir bildiği vardır

Ben 55 günü geride bıraktım. İlk bir ay ağırlık hissi devam etti. Şimdi çok rahatım ancak ani hareketlerde ya da eğildiğimde kalkarken onları hissediyorum. Umarım o da geçer

Dun ameliyat oldum bugun ikinci günüm. Dun annemi bile eve yolladim .cok rahat ve agrisiz geçiriyorum. Umarim bandajlar acildiginda da bu memnuniyetim devam eder.

Benimde 4.günüm çok şükür diyorum harikamıyım tabiki hayır ama ilk üç güne göre şükür 4. Günden sonra çok hızlı iyileşme oluyomuş bası baya azaldı ama tabi var daha sargılarım duruyo sporcuya devam bakalım nasıl olucak hafta sonunu bekliyorum

kas altımı oldun sende benim bugün tam 2 hafta oldu 2-3gündür hafifledim 4,gün iyiysen süpermiş
Ben 5.gün işe başladım .Genel olarak hiç ağrım olmadı .Valla kas altı ya da üstü değil kas zar arası mı öyle bir şey . ama tam adını öğrenip yazacağım çok soruldu çünkü.Şunu diyebilirim ki hiç ağrım olmadı . Bugün 8. gün dikiş yelerim kaşınıyor.Bir de protezin altta olduğunu bilmek yani vücudum daha alışmadı sanırım
Şu an tek istediğim protezi unutacağım günlere gelmek o kadar :)

benim kas altına koyuldu çok feci ağrılar çektim ilk bir hafta hatta pişman bile olmuştum bu kadar ağrım olcağını bilseydim kalkışmazdım demiştim. benimde 14,günüm hem kaşınıyor hemde geriliyor dikiş yerlerim kabuk bağlamaya başladı iyileşiyor yani. bende şu 2-3 ayı atlatmak istiyorum bir an önce hala taş bağlamışlar gibi hissediyorum yürürken kaşıntı için normal iyileşiyor dedi doktorum ama keşke bi krem filan sürebilsek ya hem gerilip hem kaşınıyor

1 ay boyunca taş koymuşlar hissi oluyor, sonrasında yavas yavas kayboluyor. Benim iki ay oldu şu anda agrım yok iyiyim ancak ilk 2 hafta yaşadıklarımı hala unutamıyorum. Herkes görüntü ile ilgili şahane şeyler söylüyor ama ben o acılara değer miydi bilmiyorum

değer değer bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…