- Konu Sahibi Ersoyayseersoy0
Merhaba doktorunuz kim ?31 ocaga ameliyat tarihi aldim bugun.karin germe ve meme diklesitrme ve implant takilacak kas alti. Inanin cok korktum yazdiklariniza.dayanabimir miyim acaba heisinin acisina
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba doktorunuz kim ?31 ocaga ameliyat tarihi aldim bugun.karin germe ve meme diklesitrme ve implant takilacak kas alti. Inanin cok korktum yazdiklariniza.dayanabimir miyim acaba heisinin acisina
Kasaltı diklestirme ve 250cc high profile protez takıldi. 12 gunum bugun islerimi yapiyorum sukur tabi zorlamadan. Emziren anneler beni anlar memen sutle dolar sizlar ve gerilir ohis var bende sadece sanirim vucut silikonu kabullenmeye yada atmaya calisiyor bolemedim.
Merhaba ben ameliyatim sadece karin germe oldu.meme diklestirmeyi daha olmadim.dr secmedim henuz meme icinMerhaba doktorunuz kim ?
Doktor seçmek zor ve fiyatlar çok tutarsız doktorlar arasında siz karar verirseniz doktorunuza benimledir paylaşırmışsınız hangi doktora olacağınızıMerhaba ben ameliyatim sadece karin germe oldu.meme diklestirmeyi daha olmadim.dr secmedim henuz meme icin
Onur egemenle gorusucem bu ay sanirim.hqber veririmDoktor seçmek zor ve fiyatlar çok tutarsız doktorlar arasında siz karar verirseniz doktorunuza benimledir paylaşırmışsınız hangi doktora olacağınızı
Tşk ettimOnur egemenle gorusucem bu ay sanirim.hqber veririm
Görüştüyseniz banada özelden msj atarmısınızOnur egemenle gorusucem bu ay sanirim.hqber veririm
Erteledim biraz .en uygun oldugum zamanda gidicemGörüştüyseniz banada özelden msj atarmısınız
Ilk 3 günden sonra ağrın hafifliyor 2 hafta sonra günlük rahat hareketlerini yapıyorsun ama kol kaldırma biraz daha zaman istiyor ve bu sadece bende mı var bilmiyorum cuma günü kontrolüm var doktoruma soracağım içinde yanma ve hafif sızlama var bu konu hakkında da bilgi alırsam yazacağım şimdiden çok geçmiş olmuş canımbenim ameliyatım yarın dikleştirme ve silikon olacakumarım çok ağrılarım olmaz