Kas altı meme ameliyatı sonrası

Kasaltı diklestirme ve 250cc high profile protez takıldi. 12 gunum bugun islerimi yapiyorum sukur tabi zorlamadan. Emziren anneler beni anlar memen sutle dolar sizlar ve gerilir ohis var bende sadece sanirim vucut silikonu kabullenmeye yada atmaya calisiyor bolemedim.

Geçmiş olsun si kime ameliyat oldunuz bende dikleştirme artı protez ameliyatı revizyon olmak istiyorum

Merhaba, ben de Perşembe sabahı ameliyat olacağım.Motiva Ergonomix 300cc kararlaştırdık doktorumla.Biraz heyecanlıyım, İnşallah her şey güzel olur

17 Mayısta ben de oldum kas altı 300 cc koyuldu. Ben 2 gün olmuş ben de bu sabah çok acıyla uyandım sanki gittikçe köyüleşti. İnşallah yarın düşüşe geçmeye başlar.

Merhaba canım benim ameliyat olalı 19 gün oldu hem 300 cc yuvarlak silikon hemde dikleştirme kas altı ilk 10 gün ağrım oldu sonrasında ilaç kullanımını bıraktım gerek duymuyorum fazla. Görüntü olarak güzel ama kol hareketlerim ve yürürken beni hala biraz zorluyor ve çok yürüyünce hafif şişme oluyor yanma oluyor ama yinede çok fazla başa çıkılamayacak bir durum değil bunun 20 gün daha böyle geçeceğini tahmin ediyorum.Ama inan ki sonuca değiyor galiba sadece biraz sabır gerekli umarım mutlu olursun.

benim ameliyatım yarın dikleştirme ve silikon olacakumarım çok ağrılarım olmaz
Ilk 3 günden sonra ağrın hafifliyor 2 hafta sonra günlük rahat hareketlerini yapıyorsun ama kol kaldırma biraz daha zaman istiyor ve bu sadece bende mı var bilmiyorum cuma günü kontrolüm var doktoruma soracağım içinde yanma ve hafif sızlama var bu konu hakkında da bilgi alırsam yazacağım şimdiden çok geçmiş olmuş canım

X