- 7 Şubat 2018
- 38
- 16
- 30
-
- Konu Sahibi Ersoyayseersoy0
Valla ben yataktan kalkamıyodum gecen hafta salı gunu oldum ameliyatı suan ıyıym cok sukur hala yataktan kalkarken zorlanıyorum kramp giriyo ama ilk hafta kadar degıl normal hayatıma döndümBuraya da yeni üye oldum, yaşamış birilerinden bunları duymak iyi geliyor. Peki su anda hareket ederken göğüs kaslarında ağrınız oluyor mu? Kalıcı olacak diye korkuyorum
Hayır hayır hiç bir ağrı yok. 1 ay sonra ameliyat olduğunu unutuyorsun ama tabi aynanın karşısından ayrılamadığın için sürekli hatırlıyorsun :) ama 5. Ayın İçinde olmama rağmen hala his yok. 1 yıla kadar tamamen geri geliyormuş odaBuraya da yeni üye oldum, yaşamış birilerinden bunları duymak iyi geliyor. Peki su anda hareket ederken göğüs kaslarında ağrınız oluyor mu? Kalıcı olacak diye korkuyorum
Aynı durum benimde hala Aynaya bakınca inanamıyorum ya en cokda sütyen falan almak istiyodum bisuru şimdi kendime aldım üç beş oda garip gelıyo sütyenın içini dolduran bişeyler varBende Eylül'de ameliyat oldum sıfır meme dokusu banada 325 CC takıldı yuvarlak .ilk 15 günüm pert .benimde acı eşiğim yüksektir ama sıfır doku olunca zor geçiyormuş bir ay sonra ağrılarim baya azaldı ama egzersizler önemli aksatmayin yüzüstü yatmaya başlayınca egzersize gerek kalmıyor zaten .çok geçmiş olsun ilerde çok mutlu olacaksin emin ol E Ersoyayseersoy0
Daha sekilleri oturmadigindan sis olduklari icin şu an ki halleri kalip gibilerdir. Bir de.hep destekli takmaya alistigimizdan dolgun memede sutyenin nasil durmasi gerektigini bilemiyoruz..o yuzden gozumuze bir garip geliyor olabilir. Er geç alisicaz :) sonucta sungerlileri takarken keske memem olsaydi demedik mi :)) oldu iste :))Aynı durum benimde hala Aynaya bakınca inanamıyorum ya en cokda sütyen falan almak istiyodum bisuru şimdi kendime aldım üç beş oda garip gelıyo sütyenın içini dolduran bişeyler var
Ben de cumartesi günü yaptırdım. İki gün oldu ama öyle büyük ağrılar çekmiyorum; sadece yataktan zor kalkıyorum, tahminimden daha rahat geçiriyorum.Daha sekilleri oturmadigindan sis olduklari icin şu an ki halleri kalip gibilerdir. Bir de.hep destekli takmaya alistigimizdan dolgun memede sutyenin nasil durmasi gerektigini bilemiyoruz..o yuzden gozumuze bir garip geliyor olabilir. Er geç alisicaz :) sonucta sungerlileri takarken keske memem olsaydi demedik mi :)) oldu iste :))
kas altımı oldunuz ameliyatınızı ben ilk 24 saatin içindeyim ölüyorum galiba niye yaptım bunu kendime çok kızıyorumBen de cumartesi günü yaptırdım. İki gün oldu ama öyle büyük ağrılar çekmiyorum; sadece yataktan zor kalkıyorum, tahminimden daha rahat geçiriyorum.
çok geçmiş olsun sanırım her vücut farklı tepki veriyor gelişmeleri bildirir misinizkas altımı oldunuz ameliyatınızı ben ilk 24 saatin içindeyim ölüyorum galiba niye yaptım bunu kendime çok kızıyorum
Canım cok gecmis olsun benim bugun onyedinci gunum gayet ıyıym kı bundan hafta önce agrıdan ölen ben arada kramp giriyo ama gun gectikce daha ıyı olcaksın emin ol11.günüm. Kas altı yapıldı, hala agrım var kaslarımda. Hızlı yürüyemiyorum hareketlerim kısıtlı. Ne zaman geçecek?
Evet kas altı oldum. Bugün 6. günüm, iki gün önce sargılarım alındı, sporcu sütyeni giymeye başladım. Şu an iyi sayılırım, ama dikiş yerlerim sızlıyor biraz.kas altımı oldunuz ameliyatınızı ben ilk 24 saatin içindeyim ölüyorum galiba niye yaptım bunu kendime çok kızıyorum
bu maeliyatı geçirem 3 kişi tanıyorum 2si yeni oldular. biri daha eski. ilk 1 ay çok zorluyormuş sonrası muhteşem. sabredin. kas altı olduğu için ağrısı diğer ameliyatlara göre daha fazlaymış dr 1 hafta sonra işe başlaya bilirsinn demişti arkadaşıma imkansız 10 gün daha rapor aldı. diğer arkadaş ise 1 ay kollarımı kaldıramadım dedi. yani değeccek bu acılara geçmiş olsun,İnsallah oyle derim acı eşiğim de yüksektir normalde ama kilodımu bile kaldıramıyorum gece uyuyamıyorum gecmezse bi kac gune ötenazi istiycegim doktora gidip
Benim suan yirmi gun oldu Allaha şükür gayet ıyıym goguslerimde cok guzel biraz fazla dik ama oda zamanla düzelirbu maeliyatı geçirem 3 kişi tanıyorum 2si yeni oldular. biri daha eski. ilk 1 ay çok zorluyormuş sonrası muhteşem. sabredin. kas altı olduğu için ağrısı diğer ameliyatlara göre daha fazlaymış dr 1 hafta sonra işe başlaya bilirsinn demişti arkadaşıma imkansız 10 gün daha rapor aldı. diğer arkadaş ise 1 ay kollarımı kaldıramadım dedi. yani değeccek bu acılara geçmiş olsun,
Benim dikişlerim eridi bile elime yıne gelıyo ama daha az ben agirlik kaldırıyorum tabi cok yormadan ama tek elimle masa falan silerken cok yavasım zamanla düzelir sanırım odaBen de 16.günümdeyim. İlk haftaya göre gayet iyi sayılırım ancak yürürken kollarımı kaldırırken zorlanıyorum göğsümdeki baskı ağırlık hissi zorluyor
Benim tanıdığımda hiç doku kalmamıştı 50 kilo verdikten sonra mecbur desteklemesi gerekiyordu. Kas altı sancılı olıyor 1 ay kadar kollaronı kullanamıyorsun rahatlıkla fakat göğüsleri mubteşemler.. ve kas altı dik durması açısından daha etkili diye biliyorumKas alti olanlar, protez ele geliyor mu?
Kas zari alti olanlarda bazen hissediliyormusta.
Benim gogus dokum az, 6cm
Kas alti daha iyi olur diyor yaptiranlarin yorumlari.
Ama arastirdigim dr kas zari alti yapiyor. Baska dr da arastirmadimaz dokuyla kas zari alti sizce iyi fikir mi?
Benim tanıdığımda hiç doku kalmamıştı 50 kilo verdikten sonra mecbur desteklemesi gerekiyordu. Kas altı sancılı olıyor 1 ay kadar kollaronı kullanamıyorsun rahatlıkla fakat göğüsleri mubteşemler.. ve kas altı dik durması açısından daha etkili diye biliyorum
Ben de 16.günümdeyim. İlk haftaya göre gayet iyi sayılırım ancak yürürken kollarımı kaldırırken zorlanıyorum göğsümdeki baskı ağırlık hissi zorluyor