Labioplasti ve hudoplasti ameliyat süreci ve sonrası

realqueen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2025
11
0
1
23
Kızlar uzun uzun senelerdir bu ameliyatı olmayı düşünüyordum korkumdan bir türlü cesaret edemiyordum en sonunda dün Özgür Kartal ameliyatımı yaptı. Gerçekten korktuğum gibi bir süreç olmadı zaten genel anestezi oluyorsunuz ve sadece bayılana kadardı stresli sürecim sonrasında gayet iyiydim bugün taburcu oldum ve ameliyattan çıktıktan itibaren hiçbir ağrım ve sızım olmadı söylemişlerdi daha önce olmayacak diye ama inanmamıştım. Görüntüsel olarak da güzel fakat şu an fazla ödemli olduğu için tam anlayamıyorum ama 3-4 haftaya daha da iyi olacağına eminim. Sorusu olan varsa da seve seve yanıtlarım 🥰

Merhaba, öncelikle geçmiş olsun darısı başıma diyelim.. Uzun zamandır araştırma yapıyorum fakat cesaret edip muayeneye gitme gücü bulamadım. Özgür beye gitmeyi gerçekten çok istiyorum. Abartısız 7 8 senedir takip ediyorum. Şuan nasılsınız ayağa kalkıp yürüyebiliyor musunuz?

Merhaba, öncelikle geçmiş olsun darısı başıma diyelim.. Uzun zamandır araştırma yapıyorum fakat cesaret edip muayeneye gitme gücü bulamadım. Özgür beye gitmeyi gerçekten çok istiyorum. Abartısız 7 8 senedir takip ediyorum. Şuan nasılsınız ayağa kalkıp yürüyebiliyor musunuz?
Ameliyat olduğum günden beri yürüyorum bir sıkıntı yaşamadım 5. Gün hatta normal gezmeye başladım 6. Gün de 15.000 adım falan attım. 😂 Sadece ödemim var onun geçmesini bekliyorum sabırsızlıkla

Sizin adınıza çok sevindim. Umarım bir an önce iyileşirsiniz. Fiyatlar konusunda da biraz bilgilendirebilir misiniz? Ortalama olarak aralık belirtebilirseniz eğer çok sevinirim🌸

Maliyet olarak kesinlikle az değil ama farklı bir kimseye güvenemiyorum içim el vermiyor Çarşamba günü için muayene randevusu aldım. Çok sevgiler ♥️

Sizin adınıza çok sevindim. Umarım bir an önce iyileşirsiniz. Fiyatlar konusunda da biraz bilgilendirebilir misiniz? Ortalama olarak aralık belirtebilirseniz eğer çok sevinirim🌸

Maliyet olarak kesinlikle az değil ama farklı bir kimseye güvenemiyorum içim el vermiyor Çarşamba günü için muayene randevusu aldım. Çok sevgiler ♥️
Umarım güzel geçer, sevgiler 💛

Back
X