Kartlarıma bloke konulmus yardımcı olur musunuz

Bunu bilmiyordum güvenlikten dolayı olabilir mili acaba

Benim borcumda yoktu kartı geri gönderiyor bankamatik göremiyorum da

Merhaba memurmuydunuz yeni khk aciklandi memursaniz ihrac olmus olabilirsiniz .ihrac olanlarin kartlarina bloke konuyor

Hiç kartı yutmadı ama off ya bankada bişey deniyor.
Gidiceksin iste memura kimligini verip sebebini ogreneceksin bak arkadas yazmis memurluktan ihracta oluyormus sen raporlu olarak askidaydin galiba oyle birsey olmus olabilir gitmeden telde vermezler o bilgiyi

6_7 yıl önce maaşimi çekmek için bankaya gittiğimde hesabıma bloke konduğunu gördüm. O şubeden sebebi öğrenemedim. Çalıştığım ilçedeki şubeye gittiğimde, hesap bilgilerimi güncellemek için beni bankaya başka türlü cagiramadiklarini söylediler. Telefon etmek, mesaj yollamak vs gibi daha akillica yöntemleri bırakıp, hesabıma bloke koymuşlar. Bi miktar tatsızlık çıkardıktan sonra bilgileri güncelleyip blokeyi kaldırmışlardı. Belki öyle bişey vardır.

E devlet şifren varsa eger ordan gir yasal takipte olan bi borcun var mi öğrenmiş olursun. Bankayla alakasi sıkıntı herhangi bi şubeye gidince bile hallolabiliyor

Nisan ayinda once kredi kartima ardindan maas kartima biseyler oldu alisveris yapamadim parada cekemdim ortada kaldim evlenmistim soyisim degisikligi olunca banka yeni kart yollamis bende baska yere tasindim il disina kart bana ulasmadigi icin iadeye dusmus musteri hizmetleriyle konustum anlattilar durumu hemen yeni adresime gonderdiler 1 hafta olmadan elime ulasti boyle bisey olabilirmi

Müşteri hizmetlerine de zor ulaşıyorum onlarda göremediklerini söylemişti kyk borcum vardı

Kyk borcu icraya mi ne dusuyor ve olabilir ben de dustukten sonra odedim haber verilmedi ozamn kartim olmadigi icin yasamadim bu durumu geri ama netten bakabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…