Bunu bilmiyordum güvenlikten dolayı olabilir mili acabaKart adinadirda bagli oldugu hesap ortaktir koydurabilir bloke
Ortak borc ortak kredi vs varmi ?
Birde guvenlikte bir sikinti yakaladilarsa koyarlar telefonla degil giderek halledebilirsin hepsini
Esin sorunluydu kart numaranla birsey falan almaya kalkipta banka guvenlikten bloke etmis olabilir
Bence hayrina bu vesile ile herseyini sifirlardin bastan hesap kart vs
Benim borcumda yoktu kartı geri gönderiyor bankamatik göremiyorum daGeçen sene kartimdan internet üstünden şüpheli alışveriş yapılmış diye ona istinaden kartima blokaj koymuşlar müşteri hizmetleri öyle dedi ama böyle bir alışveriş olmamış kendi kendilerine blokaj koymuşlar
Çok sağolun ya e devletten bakıyım en iyisie devletten borç bakın borç vardır en olmadı vergi borcu öğrenim borcu vardır, unuttuğunuz bir borç da icraya girmiş olabilir.
Tabiki siz bile unutup sifreyi birden cok girin bloke edip karti yutar bankaya gidip kimliginizi teyit ederseniz net bilgi alirsinizBunu bilmiyordum güvenlikten dolayı olabilir mili acaba
Hiç kartı yutmadı ama off ya bankada bişey deniyor.Tabiki siz bile unutup sifreyi birden cok girin bloke edip karti yutar bankaya gidip kimliginizi teyit ederseniz net bilgi alirsiniz
Gidiceksin iste memura kimligini verip sebebini ogreneceksin bak arkadas yazmis memurluktan ihracta oluyormus sen raporlu olarak askidaydin galiba oyle birsey olmus olabilir gitmeden telde vermezler o bilgiyiHiç kartı yutmadı ama off ya bankada bişey deniyor.
Evet varKyk borcunuz felan var mı acaba?
Yok canım tövbe :) kyk borcuymuş herhaldeMerhaba memurmuydunuz yeni khk aciklandi memursaniz ihrac olmus olabilirsiniz .ihrac olanlarin kartlarina bloke konuyor
Yok canım kyk borcuymuş herhaldeMerhaba memurmuydunuz yeni khk aciklandi memursaniz ihrac olmus olabilirsiniz .ihrac olanlarin kartlarina bloke konuyor
Kyk borcu olanlar için yapılandırma vardı haziranın sonuna kadar, muhtemelen yapılandırma yapmadığınız için bloke konmuştur.Evet var
Müşteri hizmetlerine de zor ulaşıyorum onlarda göremediklerini söylemişti kyk borcum vardıNisan ayinda once kredi kartima ardindan maas kartima biseyler oldu alisveris yapamadim parada cekemdim ortada kaldim evlenmistim soyisim degisikligi olunca banka yeni kart yollamis bende baska yere tasindim il disina kart bana ulasmadigi icin iadeye dusmus musteri hizmetleriyle konustum anlattilar durumu hemen yeni adresime gonderdiler 1 hafta olmadan elime ulasti boyle bisey olabilirmi
Yapılandırma yapmam lazımdı yapmadım artık nasıl olcaksa bankayla tekrar görüşüyümKyk borcu icraya mi ne dusuyor ve olabilir ben de dustukten sonra odedim haber verilmedi ozamn kartim olmadigi icin yasamadim bu durumu geri ama netten bakabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?