- 14 Kasım 2001
- 21.364
- En iyi cevaplar
- 2
- 69.473
- 1.623
- 101
- Konu Sahibi Heranin Hurmuzu
Daha önce çok kibar bir şekilde kendilerine ulaşıp uyarmıştık...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3.5 yil...hayatimdan yok olan,hegün izdirap çekip kendimi yargiladigim koca bir 3.5 yıl..dile kolay değil mi?
Hayaller kurup,onca emek verip,heyecanlanip,hazirliklar yaparsın.herşey muhteşemdir ta ki o ana gegelinye kadar!
Arkadaşlar biz evliliğimizin ilk gecesini yorgunluğa bağladık.2.gecesi korku.3.gecesi acı..derken her geçen gün hayat daha da zorlaştı.denemeler basarisizliklar,hayal kırıklıkları..işin rengi değişti gitgide eşimle öyle bir hale geldik ki artık boşanmak istiyordum.kendimi aciz,yetersiz,zavallı görüyordum.kısaca sizlere bu süreç icinde yaşadıklarımı ifade etmem mumkun değil.beni bu illeti yaşayanlar cok iyi anlayacaktır..
Bugün nasil mıyım?
Harikayim çünkü Şenay hocam ve ekibi ile yeniden doğdum.3.5 yıllık kabusu onun sayesinde yendim.bizler onlara heranin melekleri diyoruz.samimiyetleri,ilgileri,güler yüzleri,bizimle aynı dili konuşmaları,temizlik,disiplin,psikolojik destekleri daha anlatamadığım herşey güzel yüzlü mavis melegim Şenay hanim da.
Arkadaşlarım,hemcinslerim unutmayin vajinismus bir erteleme hastaligidir!durmayin bugun olur yarin olur diye bekleyip hayati zorlastirip evliliginizi riske atmayin.uzman kişilerden destek alın.bu tedavileri yapan cok yerler var lakin hijyeni kisiye özel yöntemleri uzman ekibiyle Şenay Eserdağ elinden gelenin fazlasıyla sizlerin yanında.Şenay hocam sayesinde yeniden doğdum,yeni bir hayat yaşıyorum,evlilik yaşıyorum.kaybettiğim güvenimi ve kendime olan saygimi geri kazandım.ileri derece vajinismus hastasi olarak bu illeti Şenay hocamla yenerek yeni bir hayata başlayan biri olarak sizlere tavsiyem MUTLULUĞUNUZU ERTELEMEYİN..korkmayın,utanmayin,kendinize evliliginize bir şans verin.Asla pişman olmayacaksınız.Buradan CANIM HOCAM ŞENAY ESERDAG VE EKİBİNE TEKRARDAN BİNLERCE KEZ TEŞEKKÜR EDERİM.SİZLERİ SEVİYORUM.İYİKİ HAYATIMA DOKUNDUNUZ.MUCİZE MELEKLERIM
şenay hanım kesinlikle harika bir kadın yıllarca bir sürü doktora gittim 50 dakka seans bittikten sonra suratıma bakmayanlar oldu bana kesin çözüm diyip yapamayınca da sen yapamadın diye suçlayanlar oldu , Şenay hanım bir arkadaş gibi hiç sorun yapmadan saatlerce ilgilendi benimle o ilgi şevkat anlayışı ben kimseden görmeedim şenay hanımın yaptığı Hipnozla bambaşka biri oldum kendimi sevdim güvenim geldi, sadece vajinismusu yenmekle kalmadım tüm hayatım değişti ve onların tekniklerini uygulayınca birsüre sonra cinsellikten inanılmaz zevk almaya başladım tabiki herşey birdenbire olmuyor ama onların desteği olmasaydı ben hala bu sorunla uğraşıyor olurdum belki de evliliğim bitmiş olurdu
Ben 2015 yılında kızlık zarımda septalı yani bölmeli olduğu için lazerle ufak operasyon birde 3 gün seansla bu illetten kurtuldum. 3750 TL ödedim normalde çok daha pahalıydı ama Süleyman bey sağolsun yardımcı oldu. Eminim sizede yardımcı olurlar.Bende 6 yolluk vajinismus hastasıyım.Gitmediğiö doktor, terapist, Hoca kalmadı.Araştırmalarım hiç bitmedi hep baktım araştırdım.Artık eşim pes etmeye başladı ayrılma eşiğine geldik.çok korkuyorum herkes yapıyor neden ben yapamıyorum diyorum ama olmuyor.Herayı buldum arayıp Bilgi alacağım. Fiyat nedir orada yardımcı olurmusunuz kızlar
Parmakla tedavi yok orada aparat tedavisi var. Hiiç korkmayın gidin kurtulunBende hera ya gitmeye karar verdim. 2 bucuk yıllık evliyim bi tedavimiz olumsuz sonuclandı en sona gelmişken. Parmak egzerszlerini bile tamamlamıştım. Verdğimiz paraya degermi gercekten kurtulabilecekmiyim.
Heraya degil annaya gittim canm bu arada günaydınMerhaba gittinizmi hera ya