Gelinim, babani korumak istedigin icin olaylari ona lanse etmek istemiyorsunuz, seni cok iyi anliyorum.
Fakat söyle bir durum varki, babaylada, anneylede bu durum acik acik konusulmali, yoksa kardesin bu rahatligini devam edecek ve onlarin bilmedigi icin bu rahatligiyla daha cok seyler yapacak.
Yani ailede bir felaketi önlemek istiyorsan eger, hic bir sey saklanmamali.
Ne kadar erken hareket ederseniz o kadar erken zarardan dönersiniz.
Benimde bir abim var, ayni senin kardesin gibi para yiyen. O borc yaptikca annem kapatti. Abim borc yaptikca annem kapatti. Bu böyle devam etti, ve biz babamiza söylemedik, cünkü annem istemiyordu.
Ama öyle veya böyle babam duydu ve küs gitti ogluna bu dünyadan, keske bana daha önce deseydiniz dedi, bari önelemini alirdim dedi...
Neyse babam vefat etti, o vefakar annesi, yani ömrü boyunca ogluna bakan annesini 3 ay icinde evden kovdu. Niyemi cünkü annemin emeklilik maasini istedi.
Onun icin canim kardesim saklamakla bir yere varilmaz. Benden sana tavsiye.
Simdi o yillara geri dönebilsem yapacagim ilk sey, abimi hayatimdan silmek olurdu. Ama hersey gec artik...Mikrop gibi yakamizdan düsmüyor.
Ha bu arada bende ve öteki kizkardesleride kardes dedigimiz icin abimizin borclarini ödedigimiz oldu.
Bir tesekkür bile duymadim simdiye kadar.
Yine abim kendisini hakli cikariyor.