Arıyorum orayıda zor bağlandım onlarda göremiyoruz diyor sinirden catlıycam yamüşteri hizmetleriyle görüşebilirsiniz şuanda bankanız hangisi ise
İnşaallah ya bende anlamasım niye göremiyorlaronlar neden göremiyormuş ilginç
tek bildiğim bu gerçekten umarım en kısa zamanda halledersin
İnternet bankacılığı kullanmıyorum yarın ondan da bakcam şifre alıpAllah allah ya internet bankaciligindan bi gir bak istersen?
Siz nasıl öğrendinizYanlışlıkla hesabınıza para yatırmışlardır belki. bana da olmuştu.
Kartlar eşinin adına filanmıydı, eşin kapatmış olabilir miKartlarıma bloke konulmuş ama sebebini bir türlü öğrenemiyorum para cekmem lazım çekemiyorum bankada Ankaradaki şube tarafından bloke konulduğunu içeriğini göremediğini oraya sormam gerektiğini söyledi , sabahtandır arıyorum açmıyorlar Ankara dışındayım , görünen borcu hep ödemiştim acaba bilmediğim bi borcum mu var nasıl öğrenebilirim ya çok mağdur durumdayım şuan yardımcı olur musunuz?
Yok kendi adımaKartlar eşinin adına filanmıydı, eşin kapatmış olabilir mi
Genede eşinin bi parmağı olabilir mi diye aklıma geliyor , ayrı mısınız şimdi. En son memlekete gidiyordun sankiYok kendi adıma
e devletten borç bakın borç vardır en olmadı vergi borcu öğrenim borcu vardır, unuttuğunuz bir borç da icraya girmiş olabilir.Kartlarıma bloke konulmuş ama sebebini bir türlü öğrenemiyorum para cekmem lazım çekemiyorum bankada Ankaradaki şube tarafından bloke konulduğunu içeriğini göremediğini oraya sormam gerektiğini söyledi , sabahtandır arıyorum açmıyorlar Ankara dışındayım , görünen borcu hep ödemiştim acaba bilmediğim bi borcum mu var nasıl öğrenebilirim ya çok mağdur durumdayım şuan yardımcı olur musunuz?
Kart adinadirda bagli oldugu hesap ortaktir koydurabilir blokeYok kendi adıma
Yok hiç kefil olmadımUnuttugunuz bir kefilliginiz var mi?
Memlektteyim ben para lazım oldu cekemedim yok o koyduramaz benim kendi hesaplarımGenede eşinin bi parmağı olabilir mi diye aklıma geliyor , ayrı mısınız şimdi. En son memlekete gidiyordun sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?