- 21 Nisan 2023
- 1
- 0
- 25
Merhabalar. Artık içimde tutamıyorum düşünmekten uyuyamıyorum sosyal hayatımı düzenlerken bile düşünmekten kafayı yiyorum. Ailem sağcı bir aile babam anlayışlı konuşulduğunda anlayan biri. Annem biraz zor bir kadın. Kendisi ibadetini eder benim ve kız kardeşiminde yapmasını ister. Arada giyimimize karışır falan. Bazen geriliriz bu konularda. Ben yine bildiğimi yaparım orası ayrı. Ama gelelim işin diğer tarafına. 4 yıllık bir ilişkim var. Ciddi düşünüyoruz. Onu çok seviyorum. Onun sevgisinden de şüphem yok. 1 2 yıldır ailesiyle tanıştım gidip geliyorum çok iyi insanlar bana karşı asla saygısızlıkları olmadı çok cömertler alırlar yedirirler içirirler kendi kızları gibi bende onları çok seviyorum. Anneme sevgilim olduğunu söyledim biliyor ama babam daha bilmiyor. Maddi durum, askerlik konuları yüzünden daha babama söylememeyi tercih ediyorum çünkü babama söylediğimde işleri hızlandırmak istiyorum. Sevgilimin ailesi solcu bizimkiler sağcı. Onlar içki içiyor mesela bizimkiler kullanmıyor. Annemin bu konuda tepkisinin çok sert olacağını ve karşı çıkacağını düşünüyorum. Erkek arkadaşımla bu konuyu konuştuk ve 4 yıldır da çok güzel giden ilişikimiz var. O bana saygı gösterirse iki tarafta problem olmaz ailem bunun için kimseyle kavga etmez kalp kırmaz dedi. Onlarls birlikte olduğumuzda özel günlerde eğer içki içilecekse biz içmeyiz ama onlarda bize siz içmeyin gibi telkinlerde bulunmasınlar karşılıklı saygı duyalım hiç bir sıkıntı olmaz dedi. Sevgilim ile görüşlerimiz hayata bakış açılarımız aynı. Bu yüzden 4 yıldır birlikteyim ve gelecek düşünüyorum. Annem bana sevgilim ve ailesi hakkında tanımak adına sorular sordu ama içki konusunu hiç sormadı tahmin etmediği için herhalde :) İleride tanıştıklarında kabul etmezler ve beni arada bırakırlar diye çok korkuyorum. Aynı durumu yaşayan ve diğer arkadaşlar. Fikirlerinize ihtiyacım var ne yapmalıyım?