Bana karşı davranışı normal, özel bir ilgi hissetmedim. İş için bir araya geldiğimiz için 2 kere görüştük iş dışı kısa sohbetlerimiz oldu ama hemen ortak noktalar yakaladık, bence oturup herhangi bir konuda konuşsak sıkılmayız… bana normal davranıyor olması acaba profesyonellikten mi yoksa ilgisini çekmemiş miyimdir bilemiyorumSize karşı davranışları vs nasıl ? Hiç sohbet etme konuşma ortamınız oldu mu ortak bir konu bulup sohbet etmeye çalışın
Tekrar bir sohbet ortamı oluşturun bakalım bu sefer tavrı nasıl olacakBana karşı davranışı normal, özel bir ilgi hissetmedim. İş için bir araya geldiğimiz için 2 kere görüştük iş dışı kısa sohbetlerimiz oldu ama hemen ortak noktalar yakaladık, bence oturup herhangi bir konuda konuşsak sıkılmayız… bana normal davranıyor olması acaba profesyonellikten mi yoksa ilgisini çekmemiş miyimdir bilemiyorum
Bu kadar hoşlandıysan bi kahveye davet et daha yakından tanışırsınızKızlar merhaba, ben 29 yaşındayım ve hayatımda sadece 1 kez yıllar önce birinden gerçekten hoşlanmıştım ve bunun dışında hiç birine karşı ilgi duymadim, sevgilim vs. olmadı. Şimdi dusununce hep eğitim kariyer vs. derken bana gösterilen ilgileri de görmemişim... Ama artık eğitim, kariyer, maddi olanakları sağlama gibi hayatımdaki her şeyi düzene oturttuktan sonra duygusal olarak yanlız olduğumu fark etim.. bununla birlikte bahsettigim 1 kişi hariç hiç ilgilendiğim biri de olmadı ki pismanlik duyayım keşke zamanında şöyle böyle yapsaydım diyeyim.. şimdi ise evden işe gidip geliyorum ve birini bulmayı bırakın, potansiyel bir adayla bile şu zamanlarda karşılaşmam çok zor.
Hal böyle iken bir arkadasim aracılığıyla iş yapmak üzere biriyle tanıştım, ancak bu kişiyle ilk konuşmamda fark ettim ki karşıdan beklediğim en temel kriterler bu kiside var. Sohbeti, beğenileri vs. açidan da birçok yonumuzun ortak olduğunu ddüşünüyorum. Ancak ben ilişki konusunda çok deneyimsiz ve bilgisiz olduğumdan karşı tarafın beni iş arkadaşı dışında bir anlamda görmesini nasıl sağlayabilirim bilmiyorum?
Sorumun başlığına gelince, ben bu çocuktan hoşlandım ama bence o bana ya o anlamda bakmadı ya da baktı ve bir şey hissetmedi. Eğer hoslansa benimle daha samimi olması için olanaklar mevcut. İkimiz de ortak arkadaşla samimiyiz, dolaysiyla bulunduğumuz ortam da samimi. İsteseydi benle konuşmak için bir adım atabilirdi demek ilgisini çekmedim. Sizce öyle mi yoksa ben çabuk kestirip atan biriyim ve böyle mi yorumluyorumdur? Hadi kızlar bana kız kardeş olun el birliğiyle benim durumu toparlayalim
Teşekkür ederim, hepimizin yolu bahtı açık olsunKendinizi ne güzel ifade etmişsiniz konunuzu okuyunca bir destek olmak istedim ama ben pek anlamam bu işlerden yolunuz bahtınız açık olsun
Çalışma ortamımız homeofis bir yer durduk yere bi kahve içelim mi diye dışarı davet edemem kiBu kadar hoşlandıysan bi kahveye davet et daha yakından tanışırsınız
Niye edemiyorsun kız. Çalışırken diyeceksin ki “hava çok güzel/hava pek kapalı (artık hangisiyse) içeride biraz sıkıldım dışarıda bir kahve içelim mi?” Ya da “içerisi bunalttı beni vaktin varsa gel sana bir kahve ısmarlayım biraz çıkalım buradan”Bu kadar basitÇalışma ortamımız homeofis bir yer durduk yere bi kahve içelim mi diye dışarı davet edemem ki
Ortak arkadaşı nereye göndereceğiz?Niye edemiyorsun kız. Çalışırken diyeceksin ki “hava çok güzel/hava pek kapalı (artık hangisiyse) içeride biraz sıkıldım dışarıda bir kahve içelim mi?” Ya da “içerisi bunalttı beni vaktin varsa gel sana bir kahve ısmarlayım biraz çıkalım buradan”Bu kadar basit
Ortak arkadaşa söyleyeceksin tam bizimle gelirken bir işin çıkmış gibi yap da bizi bi yalnız birak diyeOrtak arkadaşı nereye göndereceğiz?o olumca konu onların muhabbetine dönüyor
Hiç yapamayacağım şeylerHatta sen teklif edemiyorsan ortak arkadaşın diyecek hadi ni kahve içelim diye. Giderken işi çıkacak. Siz planı bozmayın devam edin ben işim bitince gelirim yanınıza diyecek. Oldu bittiiiiii
Ben mi fazla girişkenim acabaHiç yapamayacağım şeylerMilyon yıl kadar uzak olan şeyler.Evlenmeden önce hoşlandığım insanlar oldu ama onların hiç haberi bile olmadı.Karşımdaki kişi hoşlandığımı bile anlamadı.Türümün ilk ve son örneğiyim.Nasıl evlendim onu da bilmiyorum.Eşimle karşılaştıktan sonra o beni aramasa yazmasa ilişkiyi yürütmese ben şu anda bekardım.
Ne güzel bir düşünce yapısı.Rabbim her şeyi güzel kalbinize göre versin.Benim kendime bile hayrım olmadı çöpçatanlık hiç beceremem.Sağolsun eşim göğüsledi her şeyi ve evlendikBen mi fazla girişkenim acabakendim için değil iki tanıdığım için bile kafamda bi eşleştirme olursa hemen çöpçatanlık mod on
Yalnız insan kalmasın dostlaaaar
Herkesin çevresine sizin gibi biri lazımBen mi fazla girişkenim acabakendim için değil iki tanıdığım için bile kafamda bi eşleştirme olursa hemen çöpçatanlık mod on
Yalnız insan kalmasın dostlaaaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?