Kızlar merhaba, ben 29 yaşındayım ve hayatımda sadece 1 kez yıllar önce birinden gerçekten hoşlanmıştım ve bunun dışında hiç birine karşı ilgi duymadim, sevgilim vs. olmadı. Şimdi dusununce hep eğitim kariyer vs. derken bana gösterilen ilgileri de görmemişim... Ama artık eğitim, kariyer, maddi olanakları sağlama gibi hayatımdaki her şeyi düzene oturttuktan sonra duygusal olarak yanlız olduğumu fark etim.. bununla birlikte bahsettigim 1 kişi hariç hiç ilgilendiğim biri de olmadı ki pismanlik duyayım keşke zamanında şöyle böyle yapsaydım diyeyim.. şimdi ise evden işe gidip geliyorum ve birini bulmayı bırakın, potansiyel bir adayla bile şu zamanlarda karşılaşmam çok zor.
Hal böyle iken bir arkadasim aracılığıyla iş yapmak üzere biriyle tanıştım, ancak bu kişiyle ilk konuşmamda fark ettim ki karşıdan beklediğim en temel kriterler bu kiside var. Sohbeti, beğenileri vs. açidan da birçok yonumuzun ortak olduğunu ddüşünüyorum. Ancak ben ilişki konusunda çok deneyimsiz ve bilgisiz olduğumdan karşı tarafın beni iş arkadaşı dışında bir anlamda görmesini nasıl sağlayabilirim bilmiyorum?
Sorumun başlığına gelince, ben bu çocuktan hoşlandım ama bence o bana ya o anlamda bakmadı ya da baktı ve bir şey hissetmedi. Eğer hoslansa benimle daha samimi olması için olanaklar mevcut. İkimiz de ortak arkadaşla samimiyiz, dolaysiyla bulunduğumuz ortam da samimi. İsteseydi benle konuşmak için bir adım atabilirdi demek ilgisini çekmedim. Sizce öyle mi yoksa ben çabuk kestirip atan biriyim ve böyle mi yorumluyorumdur? Hadi kızlar bana kız kardeş olun el birliğiyle benim durumu toparlayalim