Karşılıksız hoslantımı unutmalı mıyım

flört işlerinde truva atı müzik abi
bakıyorum beni tavlamaya çalışanlara hep oralardan girmişler şarkı açmalar, şarkı atmalar.. anlam yüklemişim biri bi parça atsa hemen yanlış anlayacağım

Ortak arkadaşı da davet ederek işdışı bir yerlere çıkın. Ya da arkadaşınızla çıkınca sonra onu da davet edin, müsait olmama durumu olabilir ama. Sinema, tiyatro bakın belki onunla ikinizin gitmek istediği birşey vardır. Beğendiği oyun varsa mesela ya ben de ona gitmek istiyordum beraber gidelim falan deyin. Ama ben arkadaşça yaklaşırdım, sanki davet benden gelmemiş gibi. Kendimi naza çekmeyi severim.

arkadaşınız aracılıgı ile tanışmışsınız..O kişi belki size yardımcı olabilir

Bu haftaki buluşma iptalmiş kızlar ve bu hikaye burda biter.. zaten mesajlarda da özel bir ilgi hissetmemiştim, onda da bir kıpırdanma olsa ufacık bir aksiyon olurdu. Allah hepimizi hayırlı kişilerle karşılaştırsın..

Bu haftaki buluşma iptalmiş kızlar ve bu hikaye burda biter.. zaten mesajlarda da özel bir ilgi hissetmemiştim, onda da bir kıpırdanma olsa ufacık bir aksiyon olurdu. Allah hepimizi hayırlı kişilerle karşılaştırsın

Amin...sakın takılıp üzülmeyin daha fazla heveslenip kırılmaktan daha iyidir bence

belli olmaz bu işler :) oluruna bırak bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…