Karşılıklı bardak fırlattık

Kırık camlari toplamiyorsunuz ama sizin işiniz bittikten sonra eşinize makarna yapıyorsunuz. Camlari toplamamak ne işe yarıyor bu durumda onlari da toplayın bari

İkinizde gereksiz gerilmissiniz.
İlişki dinamiğiniz bu olabilir. Olay öncesi başka şeylere dolmuş bu son damla olabilir.İkiniz içinde sıkıntılı ya konuşun ,ya tedavi olun.....

Evet iki kızım var
sanırım erkek çocuk istiyormuşsunuz 3. çocuk olarak kusura bakmayın söyleyeceğim yüce rabbim de bilerek vermiyor demek ki sizin zihniyetinizde birinin yetiştirdiği erkek çocuğu kadını değersiz gören haberlerde izlediğimiz kadın cinayeti işleyen namus arkasına sığınan biri olur yüce rabbim de bilerek vermiyor bir kadın olarak sizin zihniyetinizde yetişecek kız çocuklarına çok üzülüyorum ileride kocasından 1 tokat yese ortalığı ayağa kaldırması gerekirken kocamdır döver de sever de diyecek

Öfke kontrolü sorunu ve saygısızlık.

Boşanmayacaksanız kolaylıklar dilerim zira ruh sağlığınız Allah’a emanet.

Adam sinirliyken sakın olabilir bende sinir li olunca eşime bagiriyom eşim hemen kaciyo onu ima etmek istedim
O zaman kadın demeyeceksiniz eşler biri sinirliyken diğeri bazen sakin kalmalı diyeceksiniz. Çevir kazı yanmasın sizin kadın olduğunuza inanmak istemiyorum m.ö kalmış gibisiniz

Bir adam seni güzelce manipule ediyorsa sen bu manipulun karşılığını vermiyorsan eziliyorsun demek...
sürekli adam size manipule etmek zorunda degil...
ve kadinin da hakkı var...
kadinda adama manipule etsin...
hep erkek mi etsin... kadin etmesin mi...
tamam adam güçlü olabilir.. ama dili güçlü degil..
kadinin dili daha güçlüdür...
ve ezilmek zorunda degilsin...
susmak zorunda degilsin...
karşılığı verdikçe susar...
bişey diyemez...yok sen kadinsin kadinlar bişey yapamazmiş..
ben n.h derim.. neden yapamaz... yapar..

Siz kadın olarak biraz ağır olmanız gerekmez mi
Kadınlıkla ilgisi yok bunun bir taraf sinirlendiğinde diğer taraf alttan almalı ki kavga büyümesin, sinirlenen taraf da yaptığı yanlışı anlasın mahcup olsun. Ama sürekli tek taraf sinirleniyorsa ve tek taraf alttan alıyorsa o işte bir sorun vardır. Bir insan erkek diye niye evde terör estirme hakkı olsun ? Sizin mantığınıza vicdanınıza sığar mı böyle bir şey ? Gerçekten böyle yaşıyorsanız hakkınız bu değil evini çekip çeviren çocuğunu büyüten eşi ve çocukları için türlü fedakarlıklar yapan sadık iyi kalpli nazik olan ne kadınlar var, onlar en iyi erkeği hak ediyorlar. Siz de onlardan biriyseniz eşinizin de bunların kıymetini bilmesi, alttan aldıysanız "Canım çok abarttım özür dilerim, çok yanlıştı tekrarı olmayacak" diyip gönlünüzü alması ve sonrasında kendine dikkat etmesi gerekmez mi ?
Düşünün sürekli biri size zorbalık yapıyor ve asla kendinde bir sorun görmüyor, üzülmenizi kırılmanızı umursamıyor bile ama siz sırf kadın olarak doğdunuz diye tüm bunları çekiyorsunuz. Normal mi sizce ?

Bir kere kumanda kırmışlığım var

Aslında ortada yakıp yıkacak bir durum yokmuş, başka konulardan eşinize dolmuşsunuz galiba,
Yine de tebrik ettim, başa baş, dişe diş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…