Karşılıklı bardak fırlattık

Şöyle diyeyim eşim sinirlenir de biseye bende ona pek karşılık vermem ondanoyle dedim
Devam edin!!tepenize çıkartın , eşiniz kral mı? Padişah mı? Kim oluyor ki o sinirlenecek ben susacağım? Kadınlarımız sizin gibi düşündüğü zaman hem sinirleniyorum hem de üzülüyorum .

Aslında ortada çok ciddi bir sınır problemi var bence eşinize içinizden geldiği gibi bir tepki verdiğiniz için sevinmelisiniz iyi yapmışsınız yaptıkları davranışın sonucunu görmeleri lazım bide başka türü var bunların esip gürleyip sonra hiçbir şey olmamış gibi hayatım deyip yanına gelirler hadi ya yemezler baştan sona bütün yazılanları okudum yahu prenslerimin annesi ben size çok denk geliyorum normalde hümanist biriyim ama sizin bu saçma sapan tuhaf yorumlarınız beni çileden çıkarıyor bide prenslerimin annesi yazmışsınız ataerkillik içinize işlemiş ki yanlış yazmışsınız linç yiyorsunuz sürekli insan bir der bende bir sıkıntı mı var acaba EVET SİZDE CİDDİ BİR SIKINTI VAR 21. Yy dayız hala ataerkil eşitliksiz düzeni savunuyorsunuz pes

Aferin sana. Prenseslerini de öyle yetiştir. Kül kedisi olurlar senin elinde bu gidişle.
Ne kül kedisi ayol erkek müsveddesi yetişiyor siz erkeksiniz diye diye gazlıyordur kadını değersizleştirip varsa yoksa bir fazlası var diye oğlanları arşa çıkarıyordur

Konu sahibi çok iyi yapmışsın birdahakine zor yapar o hareketi saygı bekliyorsa saygı gösterecek.

Biz alttan aldıkça bunu hep yapacaklar hadlerini bildirmeye bakar herşey.

Bir tatil ile başlayan kavgamız bardak tabak havada uçana kadar sürdü sonra bir sessizlik oldu ben temizlemedim çocukların okuldan gelince ayağına batar diye kalktı o temizledi oydu en son birdaha masaya vura vura konuşmadı

Ezilen köle ruhlu kadın olmadım asla

Bu bayanın yorumunu begenmeyenlerin çoğu evinde kocasını alttan alıyordur
Tahammül edilemeyen şeyler vardır mesela hiç suçu yokken gelip kadına el kol yapmış bunu alttan alırsa bu devam eder .

Benim eşimde sinirlendiği zaman masaya vura vura konuşurdu yapma diye uyardım çok kez dinlemedi en son kahve fincanından bardağa uçuştu oydu birdaha gören olmadı o herifi masaya vurarken.

Alttan alınacak şeyler olur işten sinirli gelir oflar puflar gider uyur takılmam bile bana bulaşmadıgı sürece . Bu gibi durumlarda alttan alınır ama yoğurt ekşimiş diye öfkesini benden çıkaran kocayı affetmem .

Muhtemelen öfke kontrolü problemi olan biridir. Malesef bazı davranışlar bulaşıcı olabiliyor. Eğer bir tık ileri giderse sonuç sizin için kötü olabilir bunu bence kendisiyle konuşun öfke kontrolü için bir uzmanla görüşmeli bu tür şeyler normal karşılanmamalı.

Sinirler tavan yapmış.. herkes dolmus olan çeyize oldu..durumunuz ic açıcı degil

Etkiye tepki öyle değil böyle yapılır diye tepki vermişsiniz ,erkek olunca herşeyi fırlatma,kırma ayrıcalıkları varmış gibi hareket ediyor erkek kısmı ,kesin bunun anası kuyruğu kıstırıp hep alttan almıştır siz ise aslan kesilip kral hareketi ona göstermişsiniz ,sizi pusturamamış ,şimdi gördü ne olabileceğini bir daha fırlatarak kırmada o potansiyel sizde var olabileceğini,ayağını denk alır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…