Devam edin!!tepenize çıkartın , eşiniz kral mı? Padişah mı? Kim oluyor ki o sinirlenecek ben susacağım? Kadınlarımız sizin gibi düşündüğü zaman hem sinirleniyorum hem de üzülüyorum .Şöyle diyeyim eşim sinirlenir de biseye bende ona pek karşılık vermem ondanoyle dedim
Ay öyle bı güldüm ki Allah'ta sizi güldürsünBir ara eşimle kavga ederken ,sinirden televizyonun kumandasını firlattimm ,firlattim ama o anda kavgayi unuttum,acaba calisiyor mudur diye aklım kumanda da kaldı.hem istediğim kanalı açamayacam hem de masraf.neyse sadece 1 defa olmuştu ama icim gitti
Siz prenslerinizin babasına ağırmısınız. Mıçınızda bomba patlatsa iiieerkeğim o benim mi diceksiniz ki dersinizSiz kadın olarak biraz ağır olmanız gerekmez mi
Siz eziksiniz diye herkeslerin aynı olması gerekmiyor normal olmayan sizsiniz .Şöyle diyeyim eşim sinirlenir de biseye bende ona pek karşılık vermem ondanoyle dedim
Tabi çevir kazı yanmasınAdam sinirliyken sakın olabilir bende sinir li olunca eşime bagiriyom eşim hemen kaciyo onu ima etmek istedim
Kızınız varmı varsa ona acırım .Bi yorum yapıyorum beni linç ediyorsunuz bu nedir ya
Özür diliyorum ama bilerek mi yapıyorsunuz hep böyle tuhaf yorumlarınız var trollseniz hiç komik değil bi bardak da benim fırlatasım geliyor yorumlarınıza denk geldikçeSiz kadın olarak biraz ağır olmanız gerekmez mi
O neaadı gız diye kara kara düşünüyor durŞimdi ne yapıyor?
Evet iki kızım varKızınız varmı varsa ona acırım .
Kulağına kızım kovandır Vursada dövsede saysada sövsede sen KADINSIN alttan al
Diyeceğinizden eminim
Evet o benim kocamdir doverde severse diyenlerden im ha haSiz prenslerinizin babasına ağırmısınız. Mıçınızda bomba patlatsa iiieerkeğim o benim mi diceksiniz ki dersiniz
Ne kül kedisi ayol erkek müsveddesi yetişiyor siz erkeksiniz diye diye gazlıyordur kadını değersizleştirip varsa yoksa bir fazlası var diye oğlanları arşa çıkarıyordurAferin sana. Prenseslerini de öyle yetiştir. Kül kedisi olurlar senin elinde bu gidişle.
Size müstahak ozamanEvet o benim kocamdir doverde severse diyenlerden im ha ha
Yazık profil isminiz bile herşeyi açıklıyor erkek aşığı olduğunuz ortadaEvet iki kızım var
Tahammül edilemeyen şeyler vardır mesela hiç suçu yokken gelip kadına el kol yapmış bunu alttan alırsa bu devam eder .Bu bayanın yorumunu begenmeyenlerin çoğu evinde kocasını alttan alıyordur
Muhtemelen öfke kontrolü problemi olan biridir. Malesef bazı davranışlar bulaşıcı olabiliyor. Eğer bir tık ileri giderse sonuç sizin için kötü olabilir bunu bence kendisiyle konuşun öfke kontrolü için bir uzmanla görüşmeli bu tür şeyler normal karşılanmamalı.Merhaba sevgili kizlar, az önce olan olaylar yüzünden hala elim ayağım titriyor ama yazmadan duramıyorum.
Eşime yemekte yoğurt ister misin diye sordum olur dedi gittim getirdim götür ya götur bunu diye eliyle tersledi sen ye bunu dedi meğer biraz eskimiş ama onun kalan yarım yogurduydu.
Ben de o hareketine sinirlendim güzel bir şekilde söylemedi yüksek sesle ve elinin tersiyle ittirdi. Ben de bardağı koyarken sertçe koyup al ya al işte dedim. Onun yaptığı hareketin aynısını yapmak istedim. O da aldı bardağı fırlattı kapıya doğru. Bardak tuzla buz oldu ben şok oldum zaten mayonez vardı masada ben de onu attım bacağına geldi sonra su şişesini attım sonra kupayı ve o da kırıldı en son elime sürahi geldi bunu da atayim mi diye bağırdım sen bardağı sert koydun ben yemek yiyoeum burada gerizekalı falan dedi. Ben de sen al götür bunu ya götür diye bagirmadin mi dedim sonra çıktım odadan.
Şimdi koridora odaya yayılmış bir şekilde bardak kırıkları duruyor ne yapacağımı da bilmiyorum.
daha önce de böyle bir şarap şişesi kırmıştı ve bir iki şey firlatmisti ben bir şey yapmamıştım çıkıp gitmiştim. Sonra özür vs ama yine bu raddeye geldi artık ben de madem öyle ben de bunu yapabiliyorum diye fırlattım ne geldiyse... Ama bu hale nasıl geldim. Ailemde de hiç görmedim. Onda gördüm bu hareketleri şimdi ben de yaptım... Eskiden olsa gidip ağlardım şimdi ben de attigimdan mıdır içim buz gibi oldu ağlamıyorum bile.
Hosgeldin bebisSiz kadın olarak biraz ağır olmanız gerekmez mi