- 28 Ağustos 2020
- 8.250
- 36.069
Bu üyede bi tuhaflık olduğu belli
amaan topla gitsin, vermek istediğin mesajı vermişsin zaten, ben olsam kırık canların olduğu bir evde rahat edemezdim, evde daha cok vakit geçiren sizsiniz, kendiniz için temizlemiş olursunuz bir neviTabi isteyen her şeyi yapar ama iyi olsa da toplamaz sanırım şimdi de ben rahatsız oluyorum durdukça
Apartmanda yaşamıyor musunuz ? Komşulara rezil olmaktan hiç çekilmiyorsunuz başkalarına rahatsızlık vermekten falan? Ben böylesi ağır kavga etsem kapıdan adim atarken yüzüm kızarır sanırım tartışmanın da adabı olmalı hele hanımlara hiç yakışmıyorMerhaba sevgili kizlar, az önce olan olaylar yüzünden hala elim ayağım titriyor ama yazmadan duramıyorum.
Eşime yemekte yoğurt ister misin diye sordum olur dedi gittim getirdim götür ya götur bunu diye eliyle tersledi sen ye bunu dedi meğer biraz eskimiş ama onun kalan yarım yogurduydu.
Ben de o hareketine sinirlendim güzel bir şekilde söylemedi yüksek sesle ve elinin tersiyle ittirdi. Ben de bardağı koyarken sertçe koyup al ya al işte dedim. Onun yaptığı hareketin aynısını yapmak istedim. O da aldı bardağı fırlattı kapıya doğru. Bardak tuzla buz oldu ben şok oldum zaten mayonez vardı masada ben de onu attım bacağına geldi sonra su şişesini attım sonra kupayı ve o da kırıldı en son elime sürahi geldi bunu da atayim mi diye bağırdım sen bardağı sert koydun ben yemek yiyoeum burada gerizekalı falan dedi. Ben de sen al götür bunu ya götür diye bagirmadin mi dedim sonra çıktım odadan.
Şimdi koridora odaya yayılmış bir şekilde bardak kırıkları duruyor ne yapacağımı da bilmiyorum.
daha önce de böyle bir şarap şişesi kırmıştı ve bir iki şey firlatmisti ben bir şey yapmamıştım çıkıp gitmiştim. Sonra özür vs ama yine bu raddeye geldi artık ben de madem öyle ben de bunu yapabiliyorum diye fırlattım ne geldiyse... Ama bu hale nasıl geldim. Ailemde de hiç görmedim. Onda gördüm bu hareketleri şimdi ben de yaptım... Eskiden olsa gidip ağlardım şimdi ben de attigimdan mıdır içim buz gibi oldu ağlamıyorum bile.
Normal olmak bardak fırlatmak mi ? Konu komşuya rezil olmak varsa çocukların psikolojisini bozmak mi? Ne tuhaf kadınlarımız var kadın ağır olmalı dedindiye linç yemiş eşi hasta diye kadın da hanfendiligini bozup deliden daha mi deli olsun bu mudur evlilik ?Siz eziksiniz diye herkeslerin aynı olması gerekmiyor normal olmayan sizsiniz .
haa bagirdigini kacirmisim ben ozaman pardonEliyle gotur bunu gotur deyip bagirmis ama. Bunu yemeyeyim eski deyip kendisi kaldirsin madem . Karsinin o lafina ay tabi gotureyim demek de saçma. Kendisine saygısı olan yapmaz
Ben el alem için yaşamıyorum sizin gibi kimseye verecek hesabım yok Allahtan başkaNormal olmak bardak fırlatmak mi ? Konu komşuya rezil olmak varsa çocukların psikolojisini bozmak mi? Ne tuhaf kadınlarımız var kadın ağır olmalı dedindiye linç yemiş eşi hasta diye kadın da hanfendiligini bozup deliden daha mi deli olsun bu mudur evlilik ?
Normal olmak bardak fırlatmak mi ? Konu komşuya rezil olmak varsa çocukların psikolojisini bozmak mi? Ne tuhaf kadınlarımız var kadın ağır olmalı dedindiye linç yemiş eşi hasta diye kadın da hanfendiligini bozup deliden daha mi deli olsun bu mudur evlilik ?
Siz işte milleti dinleyip dinleyip dedikodularını yapan o işsiz boş komşuları çok iyi tanıyorsunuzApartmanda yaşamıyor musunuz ? Komşulara rezil olmaktan hiç çekilmiyorsunuz başkalarına rahatsızlık vermekten falan? Ben böylesi ağır kavga etsem kapıdan adim atarken yüzüm kızarır sanırım tartışmanın da adabı olmalı hele hanımlara hiç yakışmıyor
Siz sinirlenince esiniz de erkek olarak alttan aliyo mu ?Şöyle diyeyim eşim sinirlenir de biseye bende ona pek karşılık vermem ondanoyle dedim
Adam niye beyefendiliğini korumuyor? Niye hep bir şeyleri kadın korumak zorunda?Normal olmak bardak fırlatmak mi ? Konu komşuya rezil olmak varsa çocukların psikolojisini bozmak mi? Ne tuhaf kadınlarımız var kadın ağır olmalı dedindiye linç yemiş eşi hasta diye kadın da hanfendiligini bozup deliden daha mi deli olsun bu mudur evlilik ?
Becerebiliyorsaniz ne ala
her gün dayak yiyoruz.hadi itiraf edin k.k kadınları şu üyeye de rahatlasın.Beceriyoruz, siz beceremiyorsunuz diye herkesi aynı görmekten vazgeçmelisiniz. "Dislike atanlar kocasını alttan alıyordur" genellemenize istinaden.
Bahsettiğiniz karşılıklı sevgi saygı ortamının bir kaynağı da bu, saçma agresyonlar sergilemeyi kendinde hak görmemek, ilişkideki karşı tarafın bunu kabul etmeyecek kadar saygı değer olduğunun farkında olmak.
Evet, sonra burada tam aksini savunup kendimi rahatlatıyorum, çift kişilikliyim :')her gün dayak yiyoruz.hadi itiraf edin k.k kadınları şu üyeye de rahatlasın.