- 19 Kasım 2014
- 2.971
- 2.973
üsenmiyolarda boyle birsey icin bardak tabak havalarda ucuyor nasil canlari istiyor kavga etmek anlamiyorum.Sonra bir dahakine tabagi kafasina gecirsin adam.
Dedi profilinde sabret yazan insan.Bu bayanın yorumunu begenmeyenlerin çoğu evinde kocasını alttan alıyordur
Hep biz agir olalim zaten.Adamlar hic efendi olayim,insan olayim demesin.Siz kadın olarak biraz ağır olmanız gerekmez mi
Siz kadın olarak biraz ağır olmanız gerekmez mi
Evet o benim kocamdir doverde severse diyenlerden im ha ha
İşte gerçek gadınBen her gun hosgeldin seyhim diye ayaklarini da yikiyorum. Havluyu boynuma atiyom sonra hemen kurulayip kenara koyuyorum o muhterem ayaklarini
Evet o benim kocamdir doverde severse diyenlerden im ha ha
Tabi canım kafa atmamız lazım bardağa, beyimizi yormayalım.Siz kadın olarak biraz ağır olmanız gerekmez mi
Ha sen bağırırken çok ağır bir gadın oluyon yani.Adam sinirliyken sakın olabilir bende sinir li olunca eşime bagiriyom eşim hemen kaciyo onu ima etmek istedim
Yine biri hayallerini anlatıyor ahhBu bayanın yorumunu begenmeyenlerin çoğu evinde kocasını alttan alıyordur
Karşımızdaki gerçek bir erkek olsa biz herzaman hanım olmasını biliriz hanımlığınızı haketmeyen birinede bir yere kadar oluyor.Siz kadın olarak biraz ağır olmanız gerekmez mi
Adam yoğurt ekşi diye bardak fırlatmış. Burda yerini bilmeyen bir adam var, siz yerinizi bilseniz nolur mesela? Yeriniz belli olursa bir dahakine o bardağı kafanıza yersiniz. İyi olmuş, anlamıştır beyefendi nereye gideceği belli olmayan kap kacakla yaşamanın ne demek olduğunu.Ben o kişiyi de desteklemiyorum . Kastettiğim şeyi mesele eskimiş yoğurt değil kırılmış bardak çanak değil o raddeye getiren duygular düşünceler ben burda ne erkeği destekliyorum ne kadını . İlla kirip dökmek mi lazım birseyler anlatmak için oturup izah etmek gerekmez mi demekki iş döküp vurmaya gelmişse evlilikte büyük sorun var demektir.
Bende karşıyım bir kadinin herşeye evet demesine herkes yerini bilmeli.
Gücü olmayan da yesin kafasına bardağı otursun. Mutlu son.Gücü olan çıkıp gitsin.
Iyi yapmışsınız, size o şekilde davranamaz. Kendinizi ezdirmeyin aglamaktan çok daha iyi verdiğiniz karşılık. Gardinizi indirmeyin size göstermeli.Merhaba sevgili kizlar, az önce olan olaylar yüzünden hala elim ayağım titriyor ama yazmadan duramıyorum.
Eşime yemekte yoğurt ister misin diye sordum olur dedi gittim getirdim götür ya götur bunu diye eliyle tersledi sen ye bunu dedi meğer biraz eskimiş ama onun kalan yarım yogurduydu.
Ben de o hareketine sinirlendim güzel bir şekilde söylemedi yüksek sesle ve elinin tersiyle ittirdi. Ben de bardağı koyarken sertçe koyup al ya al işte dedim. Onun yaptığı hareketin aynısını yapmak istedim. O da aldı bardağı fırlattı kapıya doğru. Bardak tuzla buz oldu ben şok oldum zaten mayonez vardı masada ben de onu attım bacağına geldi sonra su şişesini attım sonra kupayı ve o da kırıldı en son elime sürahi geldi bunu da atayim mi diye bağırdım sen bardağı sert koydun ben yemek yiyoeum burada gerizekalı falan dedi. Ben de sen al götür bunu ya götür diye bagirmadin mi dedim sonra çıktım odadan.
Şimdi koridora odaya yayılmış bir şekilde bardak kırıkları duruyor ne yapacağımı da bilmiyorum.
daha önce de böyle bir şarap şişesi kırmıştı ve bir iki şey firlatmisti ben bir şey yapmamıştım çıkıp gitmiştim. Sonra özür vs ama yine bu raddeye geldi artık ben de madem öyle ben de bunu yapabiliyorum diye fırlattım ne geldiyse... Ama bu hale nasıl geldim. Ailemde de hiç görmedim. Onda gördüm bu hareketleri şimdi ben de yaptım... Eskiden olsa gidip ağlardım şimdi ben de attigimdan mıdır içim buz gibi oldu ağlamıyorum bile.
Kendi de bilmiyor benceBunu diyen üyeyi desteklemediniz mi? O öyle diyordu çünkü. Tam olarak neyi desteklediniz şu an
Kadın olarak biraz akıllı olmanız gerekmez miSiz kadın olarak biraz ağır olmanız gerekmez mi