Karşılıklı bardak fırlattık

Okurken sadece evde bir Katya olup olmadığını düşündüm kim temizleyecek o kadar cami bence asıl mesele o

Eşiniz öyle davranınca sizin de bardağı sertçe masaya koymanız anormal gelmedi bana sonuçta insan sinirlenince eşyalardan çıkarabilir hırsını ama sonra karşılıklı bardak fırlatma olayı saçma olmuş hep bu kadar çok mu kavga edersiniz ? Olay da çok büyük bir şey değil çünkü alt tarafı ekşimiş yoğurt.

Çok yanlış yapmışsın kusura bakma sende hata ben olsam ilk başta o yoğurdu fırlatır suratına begenmiyorsan kendin köy şimdi yerine derdim

Hatta biz onlardan 10 gömlek daha üstünüz 2 işi bile zor yaparlar bide kadınlara bakın pehh
Bibi, mutsuz olduğun, memnun olmadığın şeyi söyleyemediğin ilişkide zaten yoksundur. Ben eskiden "idare" ederdim, söylemezdim vs. Artık canımı sıkanı söylüyorum ki çözelim, çözemiyorsak da benim canım sıkılıyorsa muhatabının da canı sıkılsın istiyorum. Yeter da! Her şey çok güzel lalalala, sen de harika bir irkeksin balonunu şişirmiyorum. Herkes uykusundan uyansın artık. Mükemmel değilim, karşımdaki de değil, gerçek insanlarız, pembe s*çmıyoruz.

Bende memnun olmadığim birsey varsa hemen soylerim ve burda da görüyorum konularda kızlar herseyi alttan alıyor sonra herifler sen vöyle değildine getiriyorlar olayları haklilarda yani. Ben evlenmeden nelerden rahatsız olduğumu be asla kabul etmiceğim şeylerin hepsini çat çat söyledim istemeyen evlenmez dedim çok rahatim vall

Benim mesajlarimi tam okumuyorsunuz gelip burda yazıyorsunuz.
Benim alttan aldığımı nerden biliyorsunuz.

yoo okuya okuya geldim.
beğenmeyenlerin kocalarını evde alttan aldığını yazmışsınız. bende sizin gibi kendi kendime sizin alttan aldığınızı düşündüm kendi özgür irademle

Ben de tüm arızalarımı çekinmeden gösteriyorum. 4 aydır terk edilmedim, hayırlısı.

Dövüşmen guzum

Ay iyi yapmışsın bazen böyle çıldırmak gerek.
Arkadaşım var herkesin yanında azarlayan koca bu sessiz sessiz takiliyordu.
Bi gün yine öyle azar yediğinde bir bağırdı ki adam muma döndü
Oh be dedim
Şimdi bak adam kesti sesini o günden sonra öyle azarlayamadi.
Ben zaten öyle duran kadınlara şaşırırım cinnet nasıl gecirmiyorsun bırak senden korksun aman bu deliriyor uğraşmayayım desin

Pasif agresif bir tutum bu aslında ama kadın haklı yani sürekli dışarıda azarlanınca insan patlar bir süre sonra.. Tahrik etmiş adam. Benim de başıma gelmişti benzeri.

20 yıllık evlilik deneyimimle söylüyorum ki çok iyi yapmışsınız. Hem davranışını aynalayarak kendisini ona gösterdiniz; hemde onun bu davranış kalıbını kabul etmeyeceğinizi ona net bir şekilde gösterdiniz. Bundan sonra hal ve tavırlarına bir tık daha dikkat eder. Sanırım ben olsam uzunca bir süre cam kırıklarını yerden almayabilirdim.

Bir daha yoğurt götürme önüne koyma daha beter olsun kalksın kendi alsın el itelemek ne demekmiş görsün bir de bardak fırlatıyor yaratığa bak iyi yapmışsın dinsizin hakkından imansız gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…