- 3 Nisan 2014
- 36.004
- 146.546
Gücü olan çıkıp gitsin.
siz gücünüz yok diye mi alttan alıyorsunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gücü olan çıkıp gitsin.
Hatta biz onlardan 10 gömlek daha üstünüz 2 işi bile zor yaparlar bide kadınlara bakın pehhNiye beceremeyeyim ya? Karşımdaki de gayet sıradan bir insan. Üstün ırk falan değiller bu erkekler, dümdüz canlılar.
Benim mesajlarimi tam okumuyorsunuz gelip burda yazıyorsunuz.siz gücünüz yok diye mi alttan alıyorsunuz?
Çok yanlış yapmışsın kusura bakma sende hata ben olsam ilk başta o yoğurdu fırlatır suratına begenmiyorsan kendin köy şimdi yerine derdimMerhaba sevgili kizlar, az önce olan olaylar yüzünden hala elim ayağım titriyor ama yazmadan duramıyorum.
Eşime yemekte yoğurt ister misin diye sordum olur dedi gittim getirdim götür ya götur bunu diye eliyle tersledi sen ye bunu dedi meğer biraz eskimiş ama onun kalan yarım yogurduydu.
Ben de o hareketine sinirlendim güzel bir şekilde söylemedi yüksek sesle ve elinin tersiyle ittirdi. Ben de bardağı koyarken sertçe koyup al ya al işte dedim. Onun yaptığı hareketin aynısını yapmak istedim. O da aldı bardağı fırlattı kapıya doğru. Bardak tuzla buz oldu ben şok oldum zaten mayonez vardı masada ben de onu attım bacağına geldi sonra su şişesini attım sonra kupayı ve o da kırıldı en son elime sürahi geldi bunu da atayim mi diye bağırdım sen bardağı sert koydun ben yemek yiyoeum burada gerizekalı falan dedi. Ben de sen al götür bunu ya götür diye bagirmadin mi dedim sonra çıktım odadan.
Şimdi koridora odaya yayılmış bir şekilde bardak kırıkları duruyor ne yapacağımı da bilmiyorum.
daha önce de böyle bir şarap şişesi kırmıştı ve bir iki şey firlatmisti ben bir şey yapmamıştım çıkıp gitmiştim. Sonra özür vs ama yine bu raddeye geldi artık ben de madem öyle ben de bunu yapabiliyorum diye fırlattım ne geldiyse... Ama bu hale nasıl geldim. Ailemde de hiç görmedim. Onda gördüm bu hareketleri şimdi ben de yaptım... Eskiden olsa gidip ağlardım şimdi ben de attigimdan mıdır içim buz gibi oldu ağlamıyorum bile.
Sen bu kadar kadının alttan aldığını nerden biliyorsan ordanBenim mesajlarimi tam okumuyorsunuz gelip burda yazıyorsunuz.
Benim alttan aldığımı nerden biliyorsunuz.
Bibi, mutsuz olduğun, memnun olmadığın şeyi söyleyemediğin ilişkide zaten yoksundur. Ben eskiden "idare" ederdim, söylemezdim vs. Artık canımı sıkanı söylüyorum ki çözelim, çözemiyorsak da benim canım sıkılıyorsa muhatabının da canı sıkılsın istiyorum. Yeter da! Her şey çok güzel lalalala, sen de harika bir irkeksin balonunu şişirmiyorum. Herkes uykusundan uyansın artık. Mükemmel değilim, karşımdaki de değil, gerçek insanlarız, pembe s*çmıyoruz.Hatta biz onlardan 10 gömlek daha üstünüz 2 işi bile zor yaparlar bide kadınlara bakın pehh
Kaç kilo kadar mesela?Siz kadın olarak biraz ağır olmanız gerekmez mi
Bende memnun olmadığim birsey varsa hemen soylerim ve burda da görüyorum konularda kızlar herseyi alttan alıyor sonra herifler sen vöyle değildine getiriyorlar olayları haklilarda yani. Ben evlenmeden nelerden rahatsız olduğumu be asla kabul etmiceğim şeylerin hepsini çat çat söyledim istemeyen evlenmez dedim çok rahatim vallBibi, mutsuz olduğun, memnun olmadığın şeyi söyleyemediğin ilişkide zaten yoksundur. Ben eskiden "idare" ederdim, söylemezdim vs. Artık canımı sıkanı söylüyorum ki çözelim, çözemiyorsak da benim canım sıkılıyorsa muhatabının da canı sıkılsın istiyorum. Yeter da! Her şey çok güzel lalalala, sen de harika bir irkeksin balonunu şişirmiyorum. Herkes uykusundan uyansın artık. Mükemmel değilim, karşımdaki de değil, gerçek insanlarız, pembe s*çmıyoruz.
Benim mesajlarimi tam okumuyorsunuz gelip burda yazıyorsunuz.
Benim alttan aldığımı nerden biliyorsunuz.
Ben de tüm arızalarımı çekinmeden gösteriyorum. 4 aydır terk edilmedim, hayırlısı.Bende memnun olmadığim birsey varsa hemen soylerim ve burda da görüyorum konularda kızlar herseyi alttan alıyor sonra herifler sen vöyle değildine getiriyorlar olayları haklilarda yani. Ben evlenmeden nelerden rahatsız olduğumu be asla kabul etmiceğim şeylerin hepsini çat çat söyledim istemeyen evlenmez dedim çok rahatim vall
Dövüşmen guzumMerhaba sevgili kizlar, az önce olan olaylar yüzünden hala elim ayağım titriyor ama yazmadan duramıyorum.
Eşime yemekte yoğurt ister misin diye sordum olur dedi gittim getirdim götür ya götur bunu diye eliyle tersledi sen ye bunu dedi meğer biraz eskimiş ama onun kalan yarım yogurduydu.
Ben de o hareketine sinirlendim güzel bir şekilde söylemedi yüksek sesle ve elinin tersiyle ittirdi. Ben de bardağı koyarken sertçe koyup al ya al işte dedim. Onun yaptığı hareketin aynısını yapmak istedim. O da aldı bardağı fırlattı kapıya doğru. Bardak tuzla buz oldu ben şok oldum zaten mayonez vardı masada ben de onu attım bacağına geldi sonra su şişesini attım sonra kupayı ve o da kırıldı en son elime sürahi geldi bunu da atayim mi diye bağırdım sen bardağı sert koydun ben yemek yiyoeum burada gerizekalı falan dedi. Ben de sen al götür bunu ya götür diye bagirmadin mi dedim sonra çıktım odadan.
Şimdi koridora odaya yayılmış bir şekilde bardak kırıkları duruyor ne yapacağımı da bilmiyorum.
daha önce de böyle bir şarap şişesi kırmıştı ve bir iki şey firlatmisti ben bir şey yapmamıştım çıkıp gitmiştim. Sonra özür vs ama yine bu raddeye geldi artık ben de madem öyle ben de bunu yapabiliyorum diye fırlattım ne geldiyse... Ama bu hale nasıl geldim. Ailemde de hiç görmedim. Onda gördüm bu hareketleri şimdi ben de yaptım... Eskiden olsa gidip ağlardım şimdi ben de attigimdan mıdır içim buz gibi oldu ağlamıyorum bile.
16 yıl oldu bizim üzülmeBen de tüm arızalarımı çekinmeden gösteriyorum. 4 aydır terk edilmedim, hayırlısı.
Ve böylece erkek kendini bi bok zanneder daha çok üstüne gelir.Şöyle diyeyim eşim sinirlenir de biseye bende ona pek karşılık vermem ondanoyle dedim
Biz alttan almak yerine sevgi saygı hoşgörü anlayış diyoruz .yoo okuya okuya geldim.
beğenmeyenlerin kocalarını evde alttan aldığını yazmışsınız. bende sizin gibi kendi kendime sizin alttan aldığınızı düşündüm kendi özgür irademle
Pasif agresif bir tutum bu aslında ama kadın haklı yani sürekli dışarıda azarlanınca insan patlar bir süre sonra.. Tahrik etmiş adam. Benim de başıma gelmişti benzeri.Ay iyi yapmışsın bazen böyle çıldırmak gerek.
Arkadaşım var herkesin yanında azarlayan koca bu sessiz sessiz takiliyordu.
Bi gün yine öyle azar yediğinde bir bağırdı ki adam muma döndü
Oh be dedim
Şimdi bak adam kesti sesini o günden sonra öyle azarlayamadi.
Ben zaten öyle duran kadınlara şaşırırım cinnet nasıl gecirmiyorsun bırak senden korksun aman bu deliriyor uğraşmayayım desin
20 yıllık evlilik deneyimimle söylüyorum ki çok iyi yapmışsınız. Hem davranışını aynalayarak kendisini ona gösterdiniz; hemde onun bu davranış kalıbını kabul etmeyeceğinizi ona net bir şekilde gösterdiniz. Bundan sonra hal ve tavırlarına bir tık daha dikkat eder. Sanırım ben olsam uzunca bir süre cam kırıklarını yerden almayabilirdim.Merhaba sevgili kizlar, az önce olan olaylar yüzünden hala elim ayağım titriyor ama yazmadan duramıyorum.