Karşı komşumun taşınması

Bu bile nasıl biri olduğunu gösteriyor. Marketin açık olmadığı geç saatlerde çok elzem bir ihtiyaç için ricada bulunursun ama her hafta bir şeyler istemek de suistimalci biri olduğunu gösteriyor
yav allah aşkına pandemi zamanı sokağa çıkma yasağı varken
marketler 2 gün kapalıyken hayatta kalmış insanlarız biz
ne komşuya gidip her hafta bişiler istemesi ? ay saçmalık resmen

Bizim nesilde bi de şu sorun var. Hayır diyoruz. Sonra da acaba demeseydim işini halletseydim elime mi yapisakcakti diye vicdan yapiyoruz. Ya da ben hayır dedim bak başıma şunlar geldi gibi düşüncelere kapiliyoruz. en azından ben öyleyim.

Geçenlerde bir arkadaşıma ciddi bir konuda hayır dedim. Sonra vicdan yaptım. Sonra da hayır demenin normal olduğunu kendime yine öğütledim

İnsanlar bencil...Ne alaka evimden taşınmak..Böyle bir şeye ancak 1.derece ailem için katlanırım ...

100 km yol sabahın köründe gitmek mi? Siz gerçekten kendine değer veren akıllı bir insansınız...

Verdiğiniz kararlarla sizi kolay kolay yıkamazlar ..Tebrik ediyorum sizi...

Komşuma hayır dediğimde annemi arayıp "anne hayır dedim" dedim diye mutlu olmuştum bu yıla kadar bu kadar net sınırlar çizemiyordum insanlara, dediğiniz gibi hemen vicdan yapıyordum ama başkalarını düşünürken kendime yaptığım haksızlıkları gördüm

Kesinlikle cookk bencil, öğrenci için önemli bi durum olsa yine giderdim ama sadece bir madalya için bu sıcakta o kadar yok çekmek içimden gelmedi.
Çok teşekkür ederim buarada

Ayy sizi takdir ediyorum. Gerçekten özendiğim bir kişiliğe sahipsiniz. Ben de millete hayır diyeceğim konularda o gün ölüyüm cenazem kaldırılacak falan diyebilecek kadar saçmalayan biriyim. Şöyle dümdüz hayır demek istiyorum. Yavaş yavaş başarmaya da başladım ama daha gidecek çok yolum var hala hayır dedikten sonra içimde fırtınalar kopuyor naptım ben diye çok güzel nolur bozmayın kendinizi. Bunlar için triplenen zaten hiç konuşmasın. Hayatınızdan iki çıkarcı çıkmış böyle düşünün

Siz de bencilsiniz. Ne olacak yani 4 kat nasıl indirsinler yazık değil mi
İşleri bu, karşılığında para alıyorlar ya. Sanki yoldan zorla adam çevirip 4 kat taşıtıyorlar.

Kadın izin verse ne olacak söyleyeyim. Önceki gün balkondan koridora kadar olan kısımdaki eşyalarını çekecek, o gün tamamen evde durmak zorunda kalacak, eşyalar taşınırken duvarların çizilmesi, evin kirlenmesi de bonus.

İşi çözdüm ben de yüzsüze yüzsüzlük yapmak lazım. Zaten alınmıyorlar merak etmeyelim bunca şeyin üzerine onu hala götürmemi bekledi kısmen dile getirdi sürekli ama ben gülümseyip iyi akşamlar deyip çıktım

yav allah aşkına pandemi zamanı sokağa çıkma yasağı varken
marketler 2 gün kapalıyken hayatta kalmış insanlarız biz
ne komşuya gidip her hafta bişiler istemesi ? ay saçmalık resmen
Yani saat 12de gerçekten acil bir şey için gelir anlarım. Yada sabah marketler açılmadan yumurta ister onu da anlarım da salça için gündüz her yer açıkken gelmek resmen insan kullanmak. Bir kere veririm ikincide bende de yok demeye başlarım

İnsanlar ile olan ilişkiniz onlara hayır demekle zedeleniyorsa s…. Edin demekki sağlam düzgün bir zemin yok zaten

Ay hayret bir şey. Taşınma bütün evi berbat eder, bunu nasıl isteyebiliyor? Bütün eşyası sizin evden geçecek tozu, yerlere ayakkabı ile basılacak, sonrasında temizliği kolay değil ki.

O evi komşum temizleyecek bile olsa asla evime tanımadığım birinin girmesini istemezdim. Bence her iki hayırda da gayet haklısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…