Karşı komşumun taşınması

Boş ver zaten komşunla iyi de ayrılsan bi daha seni görmeye dahi gelmeyecekti. Sen ondan sonraki hasarlarla uğraştığınla kalacaktın

çocukken oturduğumuz apartmandaki üst kat komşumuz, oğlunu elinde bir su bardağı ile yollayıp kola istemişti.
annem hayır demeyi ancak bıçak kemiğe dayandığında başarıyor. hayır demeyi geciktirirseniz arsızlıkların ardı arkadası verdiğim örnekteki gibi kesilmez ve çığ gibi büyürler.

Ay ne denir bilemedim. Şuursuzluk

İki konuda da siz haklısınız. Ben olsam karşı komşuma asla böyle bir şey teklif edemem. Hadi diyelim teklif ettim ama reddedildim surat yapmaya yüzüm olmaz. Bu insanlar arsızmış. Saatlerce eşya taşınacak, eviniz batacak, belki mobilyalar, duvar vs.. eşya taşırken çizilecek. Birinin tüm bunlara katlanmak zorunda olmasını beklemek bencillik.

Siz hayır dedikçe ben rahatladım sanki.Çok sevdim tavrınızı ve haklı buldum.İnsanlara evet dedikçe salak görüyorlar,o kırılmasın bu alınmasın diye diye kendinden ödün vereceğine yapıştır geç,ne münasebet.

Fedakarlık yapmak değmiyor o yüzden bu kadar yıprandık. Nankörlük görmekten o kadar bıktım ki anlatamam.

iyi yapmışsınız küserlerse küssünler aman herkes işine gelince sever hayır diyebilmek müthişş.

Burdan aldığım gazla herşeye hayır dicem galiba

Sizin gibilerden pek kalmadı,mutlu oldum.. ne diyorlardi dewamkeee..

İkisindede haklisiniz hadi ilkinde kadin tasinmak zorunda ve evine asansor kurulmadigi icin mecburen sormus ikincide ogretmen arkadas sizi keriz sanmis heralde arabayla o yolu gitmek ne demek yuz vermeyin biryerlerede gotururseniz benzin parasi isteyin degmez bunlara iyilik bile yapmayin

Yoo sende sorun yok. İyi yapmışsın boşver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…