Yani saat 12de gerçekten acil bir şey için gelir anlarım. Yada sabah marketler açılmadan yumurta ister onu da anlarım da salça için gündüz her yer açıkken gelmek resmen insan kullanmak. Bir kere veririm ikincide bende de yok demeye başlarım
Ay ne denir bilemedim. Şuursuzlukçocukken oturduğumuz apartmandaki üst kat komşumuz, oğlunu elinde bir su bardağı ile yollayıp kola istemişti.
annem hayır demeyi ancak bıçak kemiğe dayandığında başarıyor. hayır demeyi geciktirirseniz arsızlıkların ardı arkadası verdiğim örnekteki gibi kesilmez ve çığ gibi büyürler.
Fedakarlık yapmak değmiyor o yüzden bu kadar yıprandık. Nankörlük görmekten o kadar bıktım ki anlatamam.Teşekkür ederimm, inanın ben de hayır diyemediğim için çok yiprandim ve onca fedakarlık yaptığım ınsanların vefasızlığından sonra içimden gelmeyen biseyi yapmak istemiyorum.
Belki ikisi de kabul edilse kolayca yapılabilecek şeyler ama içimden gelmiyor kendimi kimse icin yormak
iyi yapmışsınız küserlerse küssünler aman herkes işine gelince sever hayır diyebilmek müthişş.
çocukken oturduğumuz apartmandaki üst kat komşumuz, oğlunu elinde bir su bardağı ile yollayıp kola istemişti.
annem hayır demeyi ancak bıçak kemiğe dayandığında başarıyor. hayır demeyi geciktirirseniz arsızlıkların ardı arkadası verdiğim örnekteki gibi kesilmez ve çığ gibi büyürler.
Burdan aldığım gazla herşeye hayır dicem galibaSiz hayır dedikçe ben rahatladım sanki.Çok sevdim tavrınızı ve haklı buldum.İnsanlara evet dedikçe salak görüyorlar,o kırılmasın bu alınmasın diye diye kendinden ödün vereceğine yapıştır geç,ne münasebet.
yok ama gerektiği yerde hayır demek hayat kurtarır emniyet kemeri gibi düşünBurdan aldığım gazla herşeye hayır dicem galiba
Merhaba hanımlar, biraz dertleşmek biraz da fikir almak istiyorum..
Karşı komşum bu hafta taşınacak, 4.katta oturuyoruz, asansör olmayan bir bina. Komşumun dairesine asansör kurulması imkansiz, akıllarına şöyle bir çözüm gelmiş benim balkona asansör kurup koridordan eşyaları taşımayı düşünmüşler ve nunu teklif etti.
Kendim de kiracıyım ve tek başıma yaşıyorum, taşınma sırasında bi aksilik olsa ev sahibiyle ben kötü olcam. Hadi onu geçtim, esya taşımak için sürekli ayakkabıyla girilip çıkılacak, hâliyle taşınma sonrası ev berbat olacak, temizlemesi bana kalacak. Bu nedenlerle kabul etmedim, ama sağolsun komşum şimdi yüzüme bakmıyor, insanları anlayamıyorum, cidden kabul edilecek birşey mi bu ben mi hata yaptım anlamıyorum..
Bu konuya canım sıkılırken okulda da başka bir konu oldu(ögretmenim). Öğrencimiz bi yarışmada birinci oldu ve ödül verilecek. Biz ilçede yaşıyoruz, ödül töreni ilde olacak ve il merkezine 100 km mesafedeyiz. Yarışmada danışmanı olan arkadaşım benim götürmemi istedi, kendisinin aracı yok, sabah 7 de yola çıkılması gerekiyor, onu da kabul etmedim. Arkadaşım da bozuldu o da trip attı.
Arkadaşım istese araba alabilecek maddi imkanı varken almayan biri, sürekli bir yere gidilecek gelinecek olsa ben getirip götürürüm ama sabahın köründe 100 km gitmekte istemiyorum.
Insanlar mi çok bencil sorun bende mi anlamış değilim, ben de mi hata var diye sorgular oldum. Cidden ikisini de kabul etmemekte haksız mıyım?