E
EU1
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EU1
bizi bilgilendirdiğin için biz teşekkür ederiz....baksana hepimizden daha iyi biliyorsun canım.a.s.canım sen benim kusuruma bakma gitmedim bilmiyorumda bende sınır köylerden olabilir dedim ama karsı ve gittim yerleri iyi bilirim zaten kars cok gelişti büyük alışveriş merkezi var bovling salonuna kadar herşey var hatta kışın paten yapmak için bile yer var canım adeta küçük istanbul:1hug:
merhabalar........umarım hafta sonunuz iyi geçiyordur,benimki çok güzel geçti..yeni bir haftaya hazırım.Oğlumun karnesi süperdi hala etkisi üzerimde 1. sınıfa gidiyor ilk yarıda okuma ve yazmayı öğrendi...........canım oğlum benim........:1hug:
Nurocum neoldu arkadaşım............kimler üzdü seni ben buradayım,konuşmak paylaşmak istersen seni dinlerim............Dost konusuna gelince sana katılıyorum banada oldu...........üzülme lütfen.........:1hug::1hug:klava: klava: Neden kımse yok yahu işinizmi var jeyyar benim canım sıkkın kimsem yok konuşacak. İnsanlar dostunum deyip sırlarını öğernip sana karşı kullanıyorlar. senağlama Artık kimseye güvenmiyorum. Kendinize iyi bakın dost dedikleriniz kalleş çıkmasın.....:mymeka: a.s.
Geçmiş olsun canım.benim ufaklıkta hasta.........bu arada pm ne demek bilmiyorumki..........ps de daha yeni sayılırımdaBen iyiyim canım goncagülcüğüm. Burada anlatılacak şeyler değil. Ben sana bir ara PM atarım. Kızımla ben çok hasta olduk. Ondan uğrayamıyorum. Kendine ve çocuklarına çok iyi bak canım.
ben de kars kağızmanlıyım:)
Geçmiş olsun canım.benim ufaklıkta hasta.........bu arada pm ne demek bilmiyorumki..........ps de daha yeni sayılırımda
Ben de Karslıyım eşim de , ben de terekemeyiz.9 yaşıma kadar kars merkezde oturuyorduk o gün bugündür gidemedim hiç.Artık istanbul'dayız.
Ankara'lılar köşesine bekliyoruz.,buluşmayada bekleriz.Size birşey sormak istiyorum:Ankara'da kars ürünleri satan yer var mı?(kaşar,tereyağ,kaymak ve kurutulmuş kaz eti vb.)Cevaplarsanız sevinirim,iyi geceler,sevgilerimle.a.s.
Merhaba canım,aramıza hoşgeldin.........bizde kars merkez de oturuyorduk............a.s.Ben de Karslıyım eşim de , ben de terekemeyiz.9 yaşıma kadar kars merkezde oturuyorduk o gün bugündür gidemedim hiç.Artık istanbul'dayız.
teşekkür ederim canım..............o kişiyi hallettiğine sevindim..............sayende pm ninde ne olduğunu anladım........:roflol:Canım sağol. Oğlunada çok geçmiş olsun isal, kusma salgınına yakalandık Allaha şükür iyiyiz....PM özel mesaj demek canım. Canımı sıkan kişiyi hallettim :mymeka: :tomato:klava: Kendine, çocuklarına iyi bak öpyüm......a.s.
Mehaba canım hemşerilerim. Kendinize iyi bakın gününüz iyi geçiyordur umarım benim harika geçiyorAllah'a emanet olun......:sm_cool: a.s.