- 16 Kasım 2007
- 170
- 1
- 43
-
- Konu Sahibi EU1
Canım hamilesin demek Allah hayırlı doğum nasip etsin. Bem ümraniye adn sitesinde 9 sene çalıştım, şimdi yakacıkta oturuyorum çok yakınız buna sevindim. Ben karsı hiç hatırlamıyorum bir kere olsun görmek isterim. Aşerdiğin şeyler çok komik söylemesi ayıp bende ham. kumpir ve baklava için deliriyordum :roflol: canım Allaha emanet ol görüşelim lütfen....a.s. a.s. a.s.
ya sorma işte enteresandır aşermelerim. bende sevindim yakın olmamıza inşallah ileride buluşuruzda. İyi dileklerin içinde teşekkürler nisanda doğacak inşallah
:teytey:sağol kız bebeğim olacak
Merhaba, yakacık şimdi de çok güzel. Ayazma hatırladığınız gibi gidip o koça ağaçların altında çay içiyoruz. Villalar yapılmış eşimde ağaçların kesildiğini söylüyor ama üzülmeyin hala her yer ağaç dolu. Manzara yine aynı muhteşem.Umarım yine buraları görmek nasip olur size eğer gelirseniz misafirim olmanızı çok isterim. Bu arada karslı olmanız önemli değil görüşlerinizi paylaşmanız da çok güzel teşekürler...a.s. a.s.
şu an da kartaldayım ama evlenene kadar ümraniyede oturdum. Ayıptır söylemesi hamileliğimde sadece kaz etine, kesme aşına, mantıya aşermiştim ki hep laf arasında kurtulduk oradan diye babama teşekkür ederdim. a.s.Kar kıyamet çok şey hatırlıyorum büyüktüm çünkü ist. geldiğimizde ama birde neye aşerdim biliyomusunuz hemde rüyalarıma girdi..... fisfisfiso beğenmediğim kar'a... evet biz orada kar yerdik sizi bilmiyorum sanırım çok küçükmüşsünüz yada hiç gitmemişsiniz. Doğuma az kaldı hala içimde uhdedir kar yiyememek keşke orada olsamda bol bol yesem burnum havuç gibi olsa senağlamasenağlamasenağlamaah ah ağlayasım geldi şimdi...
benim annem babam oralı ama ben hiç görmedim 5 yaşındayken gittim kazların kovalaması hariç :roflol: hirbirşey hatırlamıyorum. yanlız şunada inanıyorum her nekadar oralı olmasakta bir yanımız oralı.. kültürünü biliyorum. mantı, kesme çorbası en sevdiğim yemekler arasında. babannem, amcamın biri ve halamın biri orada yaşıyor evlendiğim için artık kütükte değişti ama kara kaş kara göz hiç değişmez. a.s
merhaba arkadaşım,nede güzel anlatmışsın kars ı..........şu an buram buram kokusunu aldım o güzel kaz etinin..........:1hug:Günaydın,ben Kars'lı değilim,ama bilirim.Şu an yaşanan soğuklarını,kardan kar topu yapılamadığını,etinin yağının,kaşarının tadını bilirim,hele kaz etini.....
Size Ankara'dan sevgiler yolluyorum.....a.s.
merhaba canım,dadaş larla aran nasıl.......benim erzurumda çok arkadaşım vardı şu an görüşmesekte iyiliklerini ve paylaştıklarımızı unutmam mümkün değil..sevgiyle kal.........:1hug:canım bende ardahanlıyım ama hiç gitmek nasip ılmadı şuan eşimin işi gereği erzurumdayız ve yaza inşallah ardahana amcamı ziyarete gidicem böylece memleketımı tanımış olucam kendine iyi baka.s.
şu an da kartaldayım ama evlenene kadar ümraniyede oturdum. Ayıptır söylemesi hamileliğimde sadece kaz etine, kesme aşına, mantıya aşermiştim ki hep laf arasında kurtulduk oradan diye babama teşekkür ederdim. a.s.Kar kıyamet çok şey hatırlıyorum büyüktüm çünkü ist. geldiğimizde ama birde neye aşerdim biliyomusunuz hemde rüyalarıma girdi..... fisfisfiso beğenmediğim kar'a... evet biz orada kar yerdik sizi bilmiyorum sanırım çok küçükmüşsünüz yada hiç gitmemişsiniz. Doğuma az kaldı hala içimde uhdedir kar yiyememek keşke orada olsamda bol bol yesem burnum havuç gibi olsa senağlamasenağlamasenağlamaah ah ağlayasım geldi şimdi...
merhaba nurocum,bizde merkezde oturuyorduk yani kars ın içinde .iki gündür çok ağır bir grip geçirdim,o yüzden pek giremedim.Bugün girip başka arkadaşlarında uğradığını görünce çok sevindim.gözlerim açıldı inan.......HEPİNİZE TEŞEKKÜRLER ARKADAŞLAR......SIK SIK GÖRÜŞELİM OLURMUyerimsenibenCanım ben mekez - bozkale köyündenim. Bilmiyorum ama adı değiştimi. Karsın merkezinde teyzem oturuyor. Ailem ve bir çok akrabam 30 senedir istanbulda anlayaçağın kars kütükte kalmış.Kendine iyi bak bende öptüm canım.....a.s.
İNŞ arkadaşım yazın gidebilirimde sanada bol bol hediyeler getiririm.Bu arada halanın orada oturduğunu bilmiyordum neresinde acaba?teşekkürler canım arkadaşım:1hug:ooooooooo goncacum bakıyorum bulmuşsun hemşolarını muhabbet gırla oh oh ne güzel. güzelim git tabi oranın güzel fotolarını çek bizlerde şöööyle bi görelim memleketimizin güzelliklerini.. Bu arada oralara kadar gitmişken 9 yaşından beri göremediğim halamada selamlarımı ilet canım olurmuŞeniz
merhaba nurocum,bizde merkezde oturuyorduk yani kars ın içinde .iki gündür çok ağır bir grip geçirdim,o yüzden pek giremedim.Bugün girip başka arkadaşlarında uğradığını görünce çok sevindim.gözlerim açıldı inan.......HEPİNİZE TEŞEKKÜRLER ARKADAŞLAR......SIK SIK GÖRÜŞELİM OLURMUyerimseniben
Çok gecmiş olsun canım, Allah şifa versin. Kendine dikkat et bol bol C vitamini almaya çalış. a.s. :1hug:
Ayazma gözümde canlandı,o güzelliklerin gitmemesine sevindim.Daha öncelerini bilmiyorum,ama oraları eskiden zeytinlikmiş.Umarım gelebilirim.Nezaketinize teşekkürler,iyi geceler,sevgilerimle...a.s.
Hoş geldin canım, benimde bir teyzem kars merkezde oturuyor. Bende oraları hiç bilmiyorum kendine iyi bak....a.s. :1hug:ığdırda olduğunu biliyorum ama tam olarak yer söyleyemem çünkü oraları hiç bilmiyorumfisfisfis
Merhaba kızlar bende karslıyım çıldırlı, geçen sene gittim çok güzel yerleri var
Kars geliniyim. 2 kere Kars'a gittim.