Kars///36

ya sorma işte enteresandır aşermelerim. bende sevindim yakın olmamıza inşallah ileride buluşuruzda. İyi dileklerin içinde teşekkürler nisanda doğacak inşallah

ya sorma işte enteresandır aşermelerim. bende sevindim yakın olmamıza inşallah ileride buluşuruzda. İyi dileklerin içinde teşekkürler nisanda doğacak inşallah

İnşallah canım görüşürüz. Demek nisan annesi olaçaksın kızmı erkekmi bebişin Allah hayırlı evlat etsin....a.s. a.s.

Ayazma gözümde canlandı,o güzelliklerin gitmemesine sevindim.Daha öncelerini bilmiyorum,ama oraları eskiden zeytinlikmiş.Umarım gelebilirim.Nezaketinize teşekkürler,iyi geceler,sevgilerimle...a.s.

hoşgeldin ferda cım,ben 13 yaşına kadar kars taydım.............daha dün gibi aklımda o bembeyaz kar ın tadı......sevgiler:1hug:

Merhaba canım,o kazlar varya o kazlar.............kızkardeşimle benide az kovalamadı yaramazlar..............:1hug:

merhaba arkadaşım,nede güzel anlatmışsın kars ı..........şu an buram buram kokusunu aldım o güzel kaz etinin..........:1hug:

canım bende ardahanlıyım ama hiç gitmek nasip ılmadı şuan eşimin işi gereği erzurumdayız ve yaza inşallah ardahana amcamı ziyarete gidicem böylece memleketımı tanımış olucam kendine iyi baka.s.
merhaba canım,dadaş larla aran nasıl.......benim erzurumda çok arkadaşım vardı şu an görüşmesekte iyiliklerini ve paylaştıklarımızı unutmam mümkün değil..sevgiyle kal.........:1hug:

inş sağlıklı ve hayırlı bir şekilde yavrunu kucağına alırsın canım........birdahaki kış ta onunla beraber kars a kar yemeğe gidersiniz........yerimseniben

merhaba nurocum,bizde merkezde oturuyorduk yani kars ın içinde .iki gündür çok ağır bir grip geçirdim,o yüzden pek giremedim.Bugün girip başka arkadaşlarında uğradığını görünce çok sevindim.gözlerim açıldı inan.......HEPİNİZE TEŞEKKÜRLER ARKADAŞLAR......SIK SIK GÖRÜŞELİM OLURMUyerimseniben

İNŞ arkadaşım yazın gidebilirimde sanada bol bol hediyeler getiririm.Bu arada halanın orada oturduğunu bilmiyordum neresinde acaba?teşekkürler canım arkadaşım:1hug:

ığdırda olduğunu biliyorum ama tam olarak yer söyleyemem çünkü oraları hiç bilmiyorumfisfisfis

sen varya sen madem buralardaydın msn ni niye açmıyon bakem..............klava:

Ayazma gözümde canlandı,o güzelliklerin gitmemesine sevindim.Daha öncelerini bilmiyorum,ama oraları eskiden zeytinlikmiş.Umarım gelebilirim.Nezaketinize teşekkürler,iyi geceler,sevgilerimle...a.s.

Mehaba, zeytinliğin yerinde şimdi huzur evi var. Bende eşimden öğreniyorum 3,5 senedir evliyim ve yeni yeni alışıyorum. Eskiden meydanda yazlık sinema da varmış bilmem bilirmisiniz.Yazları meydanda eğlenceler ve küçük konserler oluyor. Hiç birşey olduğu gibi kalamaz ama yakacık ayazma çok güzel kendinize çok iyi bakın görüşmek üzere....a.s. :1hug:

Merhaba kızlar bende karslıyım çıldırlı, geçen sene gittim çok güzel yerleri var

ığdırda olduğunu biliyorum ama tam olarak yer söyleyemem çünkü oraları hiç bilmiyorumfisfisfis
Hoş geldin canım, benimde bir teyzem kars merkezde oturuyor. Bende oraları hiç bilmiyorum kendine iyi bak....a.s. :1hug:

Merhaba kızlar bende karslıyım çıldırlı, geçen sene gittim çok güzel yerleri var

Hoş geldin canım ben de bozkale'liyim çıldıra yakınmış öyle duymuştum. Çıldırlı çok arkadaşım vardı pendik de otururken kendine iyi bak canım......a.s. :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…